HYBRID
Primećen član
- Poruka
- 522
Mozda nije tema za ovde, (izvinjavam se moderatorima zbog toga
), ali mi je hitno potreban odgovor, pa reko brze ce da mi neko odgovori ovde nego u temi KONZOLE...
Ortak mi nudi POVOLJNO Sony Playstation 2 slim(sa daljinskim i 3 original igre i 2 analogna dzojstika). E sad, kada sam ga probao, igre normalno idu, i audio cd-ove pusta normalno, ali kada sam probao dvd film da pustim pojavi se samo crni ekran posle onog sony-jevog uvoda i tako stoji 100 god. Kaze mi ortak da je zato sto nije cipovan. Ali fora je u tome sto sam probao original dvd film. Zna li neko mozda u cemu je problem??? da li je do lasera(da nije mozda neispravan) ili je do toga sto nema cip(mada ipak sam ubacio original dvd film)... Hvala puno...
), ali mi je hitno potreban odgovor, pa reko brze ce da mi neko odgovori ovde nego u temi KONZOLE...Ortak mi nudi POVOLJNO Sony Playstation 2 slim(sa daljinskim i 3 original igre i 2 analogna dzojstika). E sad, kada sam ga probao, igre normalno idu, i audio cd-ove pusta normalno, ali kada sam probao dvd film da pustim pojavi se samo crni ekran posle onog sony-jevog uvoda i tako stoji 100 god. Kaze mi ortak da je zato sto nije cipovan. Ali fora je u tome sto sam probao original dvd film. Zna li neko mozda u cemu je problem??? da li je do lasera(da nije mozda neispravan) ili je do toga sto nema cip(mada ipak sam ubacio original dvd film)... Hvala puno...

)
tkacio:???
hvala unapred... ;D