Pussycat
Veoma poznat
- Poruka
- 10.427
Hahahaah, izgleda da će devojka ipak odložiti kad pročita iskustva... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Jedan procenat ljudi će ti reći da si d*olja što to uopšte radiš van brakaKoliko sam uspela da iscitam,ovde ima zanimljivih tema i pametnih odgovora,pa se nadam da cete mi odgovoriti i na ovu,mozda za vas ne tako zanimljivu temu,ali meni bi pomoglo. Naime,kada devojka da zna kad je spremna za prvi put? Kako da se otrgne strahu da ce je okolina koja je konzervativna osuditi? Postoji li uopste neki ogranicavajuci period u vezi nakon kog mozete da kazete: "e,sad je ok,vec neko vreme smo zajedno,poznajem te,verujem ti,volim te." Jednom sam pricala sa drugaricama i osudile su devojku koja je sa deckom kog je tek upoznala spavala posle desetak dana. Da li biste je vi osudili? Za njih je ona k*rva. Postoji li uopste vreme posle kog se moze reci:"Spavali su? Pa.dobro,zajedno su vec... to je ok." Koliko je sex u vasem okruzenju jos uvek tabu tema?
a drugi procenat će da te pogleda izbekeljenim očima i kaže: "Mesec dana ste u vezi i još niste" :shock: drugim rečima, šta god da uradiš ne možeš pobediti i ne možeš ispasti fina u očima svih ljudi tako da, za taj događaj, ako do njega dođe, ispričaj samo osobi(osobama) koje istiski ceniš i za koje znaš da će da "podnesu to" OK
ili nemoj nikome pričati, mnoge devojke ne pričaju baš sve što im se dešava, a druge opet malo i umišljaju i tako.....Ako studiras u Beogradu i pomislis "Ako se vratim kuci nevina, umrecu nevina" tad je pravo vreme za prvi put![]()
Dakle...ova mi devojka uvek, ali UVEK ulepsa dan! 

![]()
Tako je Mirka, ne smej se tuđoj nesreći![]()
Na kukuruzu se kleci u cosku.Jedan procenat ljudi će ti reći da si d*olja što to uopšte radiš van brakaa drugi procenat će da te pogleda izbekeljenim očima i kaže: "Mesec dana ste u vezi i još niste" :shock: drugim rečima, šta god da uradiš ne možeš pobediti i ne možeš ispasti fina u očima svih ljudi tako da, za taj događaj, ako do njega dođe, ispričaj samo osobi(osobama) koje istiski ceniš i za koje znaš da će da "podnesu to" OK
ili nemoj nikome pričati, mnoge devojke ne pričaju baš sve što im se dešava, a druge opet malo i umišljaju i tako.....
Elem, jedino "ograničenje" iza kog i sama stojim jesu tvoje godine. Ako ovo pričam 14-ogodišnjakinji onda yebi ga :?
A kad je vreme? Znaćeš. Ako se uopšte dvoumiš i razmišljaš "da li da to uradiš zbog njega" ili okoline :shock: onda definitivno nije vreme..... još. Znaćeš kad si spremna. (Sprem'te se, sprem'te.....)

i HVALA VAM!!!!!!!!!

Jednom sam pricala sa drugaricama i osudile su devojku koja je sa deckom kog je tek upoznala spavala posle desetak dana. Da li biste je vi osudili? Za njih je ona k*rva.
nisam 14-ogodisnjakinja,imam nepunih 19 godina...i zelim to... i uradicu to...:smile:
i HVALA VAM!!!!!!!!!
![]()
uzivaj..nisam 14-ogodisnjakinja,imam nepunih 19 godina...i zelim to... i uradicu to...:smile:
i HVALA VAM!!!!!!!!!
![]()
)ih bre alal ti razmisljas ko zena od 28god
ko zna gde malecka zivi,ako su svi tamo takvi znaci da niko nikad ne treba da izgubi nevinost(jer su nezreli)
Koliko sam uspela da iscitam,ovde ima zanimljivih tema i pametnih odgovora,pa se nadam da cete mi odgovoriti i na ovu,mozda za vas ne tako zanimljivu temu,ali meni bi pomoglo. Naime,kada devojka da zna kad je spremna za prvi put? Kako da se otrgne strahu da ce je okolina koja je konzervativna osuditi? Postoji li uopste neki ogranicavajuci period u vezi nakon kog mozete da kazete: "e,sad je ok,vec neko vreme smo zajedno,poznajem te,verujem ti,volim te." Jednom sam pricala sa drugaricama i osudile su devojku koja je sa deckom kog je tek upoznala spavala posle desetak dana. Da li biste je vi osudili? Za njih je ona k*rva. Postoji li uopste vreme posle kog se moze reci:"Spavali su? Pa.dobro,zajedno su vec... to je ok." Koliko je sex u vasem okruzenju jos uvek tabu tema?
Nije problem u nama i našim shvatanjima, nego u strahu od shvatanja okoline.
Kada to budemo prevazišli, prevazićićemo i mnoge nametnute tabue.

hvala sto si me razumela! Naime,tacno je da zivim u maloj sredini gde svako svakog zna. Htela sam da prvenstveno vidim vas odnos prema tome,jer npr. mene je mama vaspitala (da to tako nazovem,pre bih rekla da je pokusala da stvori svog klona) da je to JUUUUUUUUU NE DAJ BOZE!!!!!!!!!!!!:shock: Jer je njen stav da devojka koja je izgubila nevinost nema "cenu" u ocima muskaraca,bez obzira da li je spavala sa jednim ili sto jednim deckom,a da je ona koja je sa lupam 21,22,23 jos nevina PRAVA devojka. Ja ne zelim da budem klon!!! Probajte da shvatite kako je meni koja godinama slusam jedno te isto o tome,kao da je sex greh NO.1 !!! Pokusavam da shvatim koliko sam ja u pravu,a pojedini se sprdaju sa mojim godinama....![]()