Q
Queen_
Gost
dilerDuse:Kako to mislis odaje?
Nekako baš sasvim slučajno, Margott je posećivala Astrologiju i davala komentare slične tvojima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dilerDuse:Kako to mislis odaje?
dilerDuse:Vama, izgleda, svako ko vam kaze nesto sto nije u skladu sa vasim zatucanim idejama, ili vam se ne uvlaci u dupe, mora da bude margot. Primetio sam devojku ratatat, recimo, koja je takodje imala par lepih postova, realnih. Mora da je i ona margot. Mozda je i TOMAX, koji je lepo zakljucio da se klinka jos uvek boji kite pa se tripuje da je lez, takodje margot. A da, jedan lik je prozivao neke ribe, koje se isto tako uvlace jedna drugoj u dupe na astrologiji, mozda je i on margot. A bre vise.
dilerDuse:Ma jok, ima ih gomila, samo menja nickove i stilove razgovora.
dilerDuse:Misija? Da se svadjam? S kim bre da se svadjam i oko cega? Hahahahahah, slatka si.
dilerDuse:Ja se zezao a ti govoris o pameti. Bas su ti niski kriterijumi. Bedak.
Felerična:dilerDuse:Ma jok, ima ih gomila, samo menja nickove i stilove razgovora.
Tvoja misija na forumu je da se svadjaš sa svima,je li?![]()
Felerična:dilerDuse:Misija? Da se svadjam? S kim bre da se svadjam i oko cega? Hahahahahah, slatka si.
Uh, što volim pametne !?![]()
![]()
mislis,koga?Betty:Felerična:dilerDuse:Misija? Da se svadjam? S kim bre da se svadjam i oko cega? Hahahahahah, slatka si.
Uh, što volim pametne !?![]()
![]()
evo,mene to ne interesuje nimalo
nego, šta sad imaš na sebi 8)
Betty:ne nego kako je obucen ili svucen![]()
cLick - OR - Die:Betty:ne nego kako je obucen ili svucen![]()
verovatno skine gatje pa se nakachi na forum.. hehe
E dobro je da ti nikad necu biti zena,kakvo razmisljanje, pa ako tako trbe s nekim da udjem u brak onda nemam ni zeljurandom_cloud_form:dilerDuse:Dobro, ja kapiram ove zene koje su se udale iz ocaja. Iz straha od samoce se udala za idiota, ili je neki bambus nalozio i ona glupaca pristala. Mucenica se zarobila, udavsi se za "nesto" sto je trebalo da bude njena ljubav, oslonac, podrska, strast, i sad posto je shvatila da se zaje.bala ko nikad, tesi se time da ce njena sramota i mizerija da bude manja ako "ulovi" nekog slobodnog lika kome je cak super da ponekad opali necju zenu, zeljnu svega, kojoj je i par santimetara kite ( a da to nije ona za koju se uhvatila iz svoje gluposti ili straha od samoce, pristavsi cak da "to" nazove i brakom ) uteha, nekad cak iluzija o ljubavi, i iluzija da je sposobna da jos nekog privuce, da je pozeljna.
Da, draga, pozeljna si, ali kao gumena lutka, da se neko s vremena na vreme, bez obaveze, istrese, nakon cega se ti vracas u svoju svakodnevicu, u postelju ciji miris ti se gadi, da legnes pored tela kojem si se zaklela na vecnu ljubav koja se u ovom slucaju zove raspadanje pre smrti, u svoj grob, isti onaj koji si sama sebi iskopala.
heheh, kul, ali, nije sve tek tako crno. mnoge glupace obicno namerno zude da se tako osecaju, jer onda im je ta trpnja i nezadovoljstvo alibi za sopstvenu nesposobnost, i neku neurozu, koju maskiraju ziveci zivot nekakve kao mucenice iako to rade totalno dobrovoljno i spasilacki.
slika zene koju si opisao je upravo onakva kakvu ona zeli da ti vidis, medjutim dinamizam iza toga je posve drugaciji, i upravo je ona ta koja truje brak i porodicu i unosi sivilo, a ne obratno, a njeno nezadovoljstvo nije plod realnih razloga vec ciljano usmerena patologija zarad kocenja nekog straha. a ako se iskreno zaljubi u nekog drugog, onda je to obicno samo maska kao nesto socijalno dopustivo za destruktivnu i kaznjavalacku teznju prema muzu
ma dzukelo,bolje zvuci........:-)):-))))))S_K_V_O:Meni se licno od datih predloga najvise svidja to "kuco" :wink:![]()
![]()