Savet oko kupovine automobila kod Dilera

bar 2 godine dok ne izgradim neki kreditni skor koji bi mi omogucio da kupim normalan auto (tj.noviji). e sad trebaju mi vasa iskustva ako ih imati, kako biti pametan u ovoj situaciji i pazariti solidan auto a ne biti prevaren od ovih hostaplera.
da su hohstapleri - jesu, ali pazi na mom primeru - da je ovaj buick tip-top zar bi se njegov prethodni gazda odlucio da ga zameni za novi (trade in)? ne bi; i sta diler da radi sa tim kolima? mora nekome da ih uvali, meni, i jos mi slaze pricu kako na tim kolima nema zaradu, pokazuje mi isprintanu stranicu, spisak svih kola gde je moj par hiljada skuplji (da mi ne padne na pamet da se cenkam, vec da budem srecan ako mi ih da po ceni sa inteneta; a zaokruzio je sa 5950 na 6000 plus tax, plus fee!); u nedelju da mu nakupim sto vise komsija na besplatno pranje; jedino sto sam "izvukao" jos besplatno "turn rotors" jer "brake pulse"...
i, stvarno isti buick century 2003, ali 70000m kosta 7550$

drugi dileri su jos gori; kod spitzera, za buick-a 1996 mi je trazio 5.500, a za akorda 2001 - 9200$- kljuc u bravu, 125k m!!! - moze im se da ucenjuju jer obezbedjuju kreditiranje istog dana, procedure sa bankama su neizvesne, mogu da traju 20 dana, a mozete da budete i odbijeni, sto se meni desilo cak i sa istim kosajnerom!

anyhow, i'm gonna built credit history with this buick2003-63k

jbg, ja sam morao hitno da obezbedim drugi auto za zenu -pocela da radi od nove god. pa sam bio u zurbi, a da sam imao bar jos par hiljadarki kesa uzeo bih kod drugog dilera koji ne kreditira, pa ne moze ni da ucenjuje

trebao sam da kliknem na
get additional carfax reports now! (uplatim nekih 25$, i veravatno bih dobio i naziv firme koja ga je vozila od 25k-62k poslednjih par i kusur god.
ovde u usa je sve navlakusa, ali teska, u domenu trgovine, ko ce koga da ...

Back