Imate jedan žeton za vremeplov i možete se na trenutak vratiti u prošlost kad ste imali/le 18 godina.....
Šta bi ste sebe tada posavetovali?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja ću to moći za dvadeset godina bez problema.Imate jedan žeton za vremeplov i možete se na trenutak vratiti u prošlost kad ste imali/le 18 godina.....
Uzalud, gdje god podjes, samu sebe sa sobom nosis.Hej.. nemoj da radiš ništa.
Ništa.
Sve će samo da se odradi.
(Na isto ćemo doći, tako daaa... nemoj ništa da radiš.)
Mani se ćorava posla!
Idi u svet.
Svet je ionako takav kakvim ga sama napraviš, bilo gde!
Isto tako, od sebe ne mozes pobjeci.Nikako na Pravni!
Sta te spopala ana bucevic vecerasUzalud, gdje god podjes, samu sebe sa sobom nosis.
Isto tako, od sebe ne mozes pobjeci.
Da nije pravni, bio bi ekonomski, da je bio ekonomski, onda bi zelja bio bi pravni, da si specijalizirala neurokirurgiju, zelja bi bio zanat i tako u krug.
Pa, da... nije mi nikad ni bilo stalo da od sebe pobegnem. Zaista!Uzalud, gdje god podjes, samu sebe sa sobom nosis.
Koja je ta?Sta te spopala ana bucevic veceras
Neki lajf koucKoja je ta?
Nije na tv no na mrezama. Ti ***** ovih dana ne vadis iz rukuKoja je ta?
Sto bi rekli mi bivsi indexasi - ne gledam tv s partnerovim kur*cem u ustima.
Stvarno ne znam koja je ta, nemam tv vise od 10 godina.
Mogla si mi opsovati mater, prijetiti nasiljem, ubojstvom, ali neke granice bi ipak trebale postojati.Neki lajf kouc
Gle prangije:Nije na tv no na mrezama. Ti ***** ovih dana ne vadis iz ruku
Pa ne znam. Da ne upise prava, da uci nemacki... To sa nvo sam pokusavala ali nije mi leglo.Emilijo, sta bi svojoj mladjoj ja porucila?
Da se dade u neku neprofitnu organizaciju?
Proširio sam upis, ima još pitanja.Pa ne znam. Da ne upise prava, da uci nemacki... To sa nvo sam pokusavala ali nije mi leglo.
Konacno neka korist i od tebeMogu te uciti njemacki, nije problem.
auuu.... u moje vreme modovi nisu smeli ovako da se izražavaju......"uzivaj, sta te b.q."![]()
I tad smo rekli sebi , sa 18 god , ako se modovi ikada budu izražavali tako, mi ćemoauuu.... u moje vreme modovi nisu smeli ovako da se izražavaju......
Plati da te prime na zanat u pripizdini i bices srecan, ali samo ako nadjes kovaca ili kovaljku da te iskuje....u coveka.Proširio sam upis, ima još pitanja.
Završio sam prava, plus njemački mi je na razini materinjeg.
Radim za stranu kompaniju, na njemačkom i engleskom.
Nisam sretan.
Možda bi bio da znam samo srpsko-hrvatski, kujem željezo i koljem svinje u nekoj pripizdini.
Možda.