Savet kako mogu i da li mogu da ukombinujem ova 2 zvucnika?SalPA225 i Blueberry G-45

DaRkGuitaRist88

Domaćin
Poruka
4.211
Savet kako mogu i da li mogu da ukombinujem ova 2 zvucnika?SalPA225 i Blueberry G-45

Kako da ih ukljucim, povezem da Blueberry G-45 dopuni ovaj da nazovem kao glavni zvucnik SalPA225?

Da li mogu nekako oba da iskoristimkao jedan, npr ovaj sal da bude baza a ovi mali kao pomocni?
Tako nesto otprilike?
Da napomenem da se uopste ne razumem u zvucnike a potreban mi je savet ako mogu od ova 2 da uklopim neku kombinaciju?

Ili ovako, sta mi predlazete koje zvucnike da dokupim uz ovaj SalPA225 da povezem,, dobijem dodatni bolji zvuk,...

Nadam se da ste razumeli sta sam hteo?

koliko sam razumeo,ti hoces da na 3.1 sistem nakacis SAL-ovu zvucnu kutiju? :) pojacalo u tom sub-wooferu je preslabo,ono je napravljeno da tera taj vufer i onih nekoliko malih zvucnika (satelita),koliko god da ih imas,nzm...ti tu kutiju mozes jednostavno povezati kablovima,spojis konektore,cinceve,jackove,neznam kako je bas odradjeno na tom bluberiju...ali ta zvucna kutija nece da se cuje uopste,cuce se jako tiho,ali mnoogo tiho,nista nece da tio vredi! za nju ti treba zasebno pojacalo,i ja imam neku slicnu SAL-ovu kutiju. pogledaj imaju li ti tvoji zvucnici zasebno pojacalo,ako imaju,e onda je druga prica.

Back