Saudijski kralj podržao Hosnija Mubaraka

Ne znam da li ce neceg biti u Saudijskoj Arabiji jer ona je zemlja koja je veoma razvijena i veoma bogata tako da bi trebalo da je narod zadovoljan svojom vlascu.Mislim da je Kralj Abdullah podrzao Mubaraka iz razloga sto je takav stav Saudijske Arabije da se ne smije nijedan predsjednik silom svrgnuti sa vlasti ali ipak bez ozbira na sve ja podrzavama revoluciju u Egiptu i volio bih da se skine sa polozaja Mubarak.Saudfijska Arabija je jedna lijepa zemlja i ona bi mogla uspjeti u ekonjomiji samo ako bi imala mir u zemlji i ako bi narod bio zadovoljan svojom vlascu.Ipak u Saudijskoj Arabiji je na snazi Serijat sto mnogo daje sansu muslimanima da imaju uzor u Saudijskoj arabiji koja se sudi Bozjim zakonima.Ipak muslimani zele da svrgnu sekularisticke diktatore koji su zabranjivali Islam iz razloga marionetstva tako da mislim da ni u Libiji se nece dogoditi nista znacajano jer narod u Libiji je zadovoljan El Gadhafijem jer on bazira svoju vladavinu na Islamu i mislim da je narod zadovoljan sto ima jak Islam u zemlji.
 
Saudijski Kralj podrzava diktatora i to je jedna istina ali nadam se da se demosntracije nece prosiriti i na Saudijsku Arabiju koja je zaista mnogo ucinila da obogati Arabljansku drzavu.Mi muslimani prevashodno moramo se boriti za Islam i da Islam vlada zemljom kako bi bilo svima dobro.Hosni Mubaraka nije covjek tipa koji moze Islam unprijediti u Egiptu te stoga mislim da Mubarak mora biti skinut sa vlasti i da umjesto njega dodje neki drugi covjek koji ce unaprijediti Egipat kao Islamsku drzavu.Isto to treba uciniti i Jemen koja je za mene jedna slatka drzava i dobra za zivot i mislim da sve Arapske zemlje moraju se okrenuti Islamu jer jedino u tome lezi spas.

Nije Mubarak jedini DIKTATOR koga podržava Kralj Abdullah, seti se samo Idi Amina, LJUDOŽDERA koji je u Saudijskoj Arabiji dobio zaštitu od PRAVDE i ZAKONA kada su ga oterali sa vlasti. A podržavali su ga i AMERI i FRANCUZI i mnoge druge DEMOKRATE. Nije li malo čudno da je Kralj toliko veliki prijatelj sa ZAPADNIM SATANAMA? Kanda i NJEGA oni drže na vlasti, onako DEMOKRATSKI! STRAŠNO!!!
 

Back
Top