- Poruka
- 27.579
Znaci, teorije zavere...Ja vam kazem sve sto dolazi iz amerike pljunuti
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaci, teorije zavere...Ja vam kazem sve sto dolazi iz amerike pljunuti
Možeš ti u osnovnoj školi učiti i kako je riba razvila pluća dok se davila u plitkoj bari, moje pitanje je bilo - ko je dokazao ono što sam boldovao?Све се то учи у вишим разредима основне школе.Није то недоказано, него ти то ниси никада научио, што не значи да неко треба у било шта да уверава или разуверава.Лошим ђацима се залепи кец, а не убеђују се у исправност и тачност градива.
Jel' proizvodi više nego što dobija od Sunca?И Земља производи енергију, наше језгро има температуру од неколико хиљада степени, мало нижу него на површини Сунца.По телетабису56 онда би и Земља била звезда.
Nikakvi prelazi i ne postoje.Јупитер и Сатурн су класичне гасовите планете и не представљају некакав прелаз између звезда и планета.
Kakve veze ima masa?Неку међугрупу између звезде и планете представљају смеђи патуљци .Имају масу од 13 до 80 маса Јупитера и у њима се одвија нуклеарна фузија деутеријума и литијума, али се временом хладе и никада не постају звезде.Сатурн има много мању масу и од најмањих смеђих патуљака и не спада у ову групу.Такође, све планете заједно у нашем систему немају довољно масе за једног смеђег патуљка.
Da, nagadjaju da zapravo aurore zagrevaju atmosferuSuština je u ovom boldovanom i uvećanom. Верује се
Te nazovi-planete su mini zvezde, imaju istu funkciju kao i Sunce, samo što raspolažu nesrazmeno manjim količinama energije.Da, nagadjaju da zapravo aurore zagrevaju atmosferu
https://www.sciencealert.com/for-the-first-time-infrared-aurora-has-been-confirmed-on-uranus
У подацима старим скоро 20 година, научници су коначно потврдили присуство инфрацрвених аурора, које сијају у северним регионима Урана .
То је откриће које омогућава астрономима да попуне неке од непознаница о уранским аурорама и можда баци мало светла на то зашто је планета толико топлија него што би требало да буде, тако удаљена од Сунца.
„Температура свих планета гасовитих џинова, укључујући Уран, је стотинама степени Келвина/Целзијуса изнад онога што модели предвиђају ако их само загреје Сунце, остављајући нас пред великим питањем како су ове планете толико топлије него што се очекивало?“ каже астрофизичарка Ема Томас са Универзитета Лестер у Великој Британији.
"Једна теорија сугерише да је енергетска аурора узрок томе, која генерише и гура топлоту од ауроре надоле према магнетном екватору."
Nope.... I dalje su planete i akcenat je na tome. Aurora nema veze sa nuklearnom fuzijom unutar zvezde.Te nazovi-planete su mini zvezde, imaju istu funkciju kao i Sunce, samo što raspolažu nesrazmeno manjim količinama energije.