Satanski Stihovi u Kuranu

MaranAta

Ističe se
Poruka
2.303
О алаховим кћерима:

Истина о три кћери паганског бога алаха у курану...

Најсрамнији догађај у Мухамедовом животу се десио када је направио компромис са Сатаном и говорио његове речи, потурајући их као божје речи. Овај догађај је документован од стране неколико раних учитеља мухамеданства и споменут и у хадисима и у курану. Касније, мухамданци посрамљени да је њихов самозвани пророк говорио Сатанине речи, поричу да се догађај уопште десио. Ипак, остаје чињеница да је цела епизода описана у раним мухамеданским записима.

Позадина догађаја се налази у чињеници да су Мухаед и његови следбеници били прогоњени због напада на паганске симболе Меке, и у жељи да становнике Меке задобије за своје следбенике, компромис је постигнут. Он се састојао у томе да се три кћери паганског бога Арапа поставе као посредници пред богом. После је признао грешку, и повукао своје речи, али авај... то је само доказ да је у ствари - ЛАЖНИ ПРОРОК.

Овај догађај је документован од стране 4 рана Мухамедова биографа: Ибн Ишак, Вакиди, Ибн Сад и Ал Табари.

Табари у својој књизи, том 6, страна 107 пише:

"Када је божји посланик видео како је племе окренуло леђа од њега, није могао да гледа како одбацише поруку коју им је донео од бога, он пожели да нешто дође од бога што би га помирило са тим плеленом... Тада бог откри: Да ли си размислио о Ал-Лат, Ал-Узза и Манат, трећој (кћери паганског бога) ?

Сатана стави на његов језик, због његове унутрашње борбе и онога шта је желео да постигне са тим народом речи: 'Оне су птице које високо лете; њихово посредништво (пред богом) је прихваћено и дозвољено'

Када је Кураиш племе то чуло, развеселише се и узбудише због начина на који је он говорио о њиховим боговима, и слушаше га, док мухамеданци, имајући потпуно поверење у њиховог пророка и поруке које им он доносаше од бога, не сумњаше да је погрешио..."

Реч је дакле о догађају који су описали сами мухамеданци...

Мухамеданци одричу да је Исус Христос - Син Божји, тврдећи како Бог нема Сина... Али ево... црно на бело признају да има кћери !!! :lol:

Смејурија ови мухамеданци, зар не? 8)

Мухамеданци одричу да је Исус Христос - Син Божји, тврдећи како Бог нема Сина... Али ево... црно на бело признају да има кћери !!! :lol:

Смејурија ови мухамеданци, зар не? 8)

NAZİV SURE (AREPSKOM)Al-Ihlas - Iskrenost(BOSANSKOM)

U ime Allaha, Milostivog, Samilosnog

1. Reci: "On je Allah – jedan!

2. Allah je Utociste svakom!

3. Nije rodio i rodjen nije,

4. i niko Mu ravan nije!"

Pricas nesto, lupas bezveze pa vidis sta se kaze za Allaha u Kuranu. Knjige koje ti citiras su gluposti jer su dela ljudi koji su proterani iz islama jer su lagali na islam. A da to nije istina pokazuje sura gore navedena jer niko nebi slusao bozijeg poslanika Muhameda A.v.S da je tako govorio jer bi to bilo u suprotnosti onom sto pise u KUranu.

Ja pravo da ti kazem brate, izbjegajem da otvaram ovakve teme i da ih citam, a samo sam presao ocima prek ovoga sto je ovaj satanski vjernik napisao i , hoce mi polenuti od smijeha.

Zar postoji covjek da ovako moze da laze,samo kako bi Islam prestavio ljudima kao bauku neku, a bjezi od teme "Indzil ( tzv. biblija ), je izmjenjena knjiga kao i Tevrat", i nece da objasni one kontradiktornosti, vec bjezi od tih tema.... to je znak nepismenosti i slijedjenja satanske, sejtanske vjere.

:)

Аха... дакле сви они мухамеданци који су писали о томе како је Сатана говорио кроз Мухмаеда заправо малко лаге, и то зато јер ти то тврдиш. :lol:

Ево како мухамеданци у очају затрпавају "незгодне" топике гомилом бесмисленог текста. Љигаво, подло, јадно и бедно - типично мухамедански. 8)

MaranAta:
Ево како мухамеданци у очају затрпавају "незгодне" топике гомилом бесмисленог текста. Љигаво, подло, јадно и бедно - типично мухамедански. 8)
To sto ti nazivas gomlom besmislenog teksta su citati Kurana a ti sto ne razumes to je tvoja greska sto si mentalno zaostao. A tvoji citati su citati nekih knjiga ciji autori vezene nemaju sa islamom i koji su zbog svojih lazi niko ne priznaje i ne cita samo poremeceni umovi kao ti. A ako volis da se bavis takvim delima koje pisu ljudi za koje niko nije cuo ja cu ti doneti sutra hinjadu knjiga u kojima se iznose neke ruzne stvari o hriscanstvu a koje ja nisam hteo da citiram jer nije mi cilj da hvalim svoju veru tako sto cu drugu da ruznim. Sto je prvi dokaz da nemas sta da kazes. Jer onaj koji sebe havali time sto drugog ponizava pokazuje samo koliko je on nizak i los. Kad budes svoju veru velicao tako sto ces iznositi lepe stvari o njoj ostavljajuci drugima na izbor da iz tvoga izlaganja vide koja je bolja i ispravnija vera tada cu ti reci svaka cast. A ovo sto radis samo pokazuje koliko nisi u pravu jer nemas nista drugo da kazes za svoju veru osim nekih gluposti o islamu koje ko zna odkle iskopas i nadjes.
Pozdrav brate neka ti Allah oprosti za lazi koje iznosis trazi oprost na vreme dok nije kasno.

sagapo:
MaranAta:
To sto ti nazivas gomlom besmislenog teksta su citati Kurana a ti sto ne razumes to je tvoja greska sto si mentalno zaostao. A tvoji citati su citati nekih knjiga ciji autori vezene nemaju sa islamom i koji su zbog svojih lazi niko ne priznaje i ne cita samo poremeceni umovi kao ti. A ako volis da se bavis takvim delima koje pisu ljudi za koje niko nije cuo ja cu ti doneti sutra hinjadu knjiga u kojima se iznose neke ruzne stvari o hriscanstvu a koje ja nisam hteo da citiram jer nije mi cilj da hvalim svoju veru tako sto cu drugu da ruznim. Sto je prvi dokaz da nemas sta da kazes. Jer onaj koji sebe havali time sto drugog ponizava pokazuje samo koliko je on nizak i los. Kad budes svoju veru velicao tako sto ces iznositi lepe stvari o njoj ostavljajuci drugima na izbor da iz tvoga izlaganja vide koja je bolja i ispravnija vera tada cu ti reci svaka cast. A ovo sto radis samo pokazuje koliko nisi u pravu jer nemas nista drugo da kazes za svoju veru osim nekih gluposti o islamu koje ko zna odkle iskopas i nadjes.
Pozdrav brate neka ti Allah oprosti za lazi koje iznosis trazi oprost na vreme dok nije kasno.

A zar su one hiljade mrtvih koje borci za islam ostavljaju iza sebe nešto lijepo....A djela govore o karakteru vjere... :roll:

A zar su one hiljade mrtvih koje borci za islam ostavljaju iza sebe nešto lijepo....A djela govore o karakteru vjere... :roll:[/quote]
Te sto ih ti nazivas borcima za islam su upravo najveci neprijatelji islama i mogu ti sutra doneti clanak u kome savez Alima ucenih ljudi najstrozije osudjuje njihova delovanja i govore da su trenutno te ıorganizacije krive za los polozaj muslimana u svetu jer su stekli pogresno misljennje i ubedjeni su da je terorizam naredjen islamom i da se ti ljudi bore za svoju veru. Ti ljudi koje ti nazivas borcima za islam su placeni ljudi od strane CİE i jos koje kakvih JEvrejskih sluzbi koje se bore da opravdaju svoja delovanja i svoje napade na Palestinu İrak itd.
Sutra cu ti doneti clanak jednih americkih novina uı kojima se goviori da su one srusene zgrade bas pre rusenja bile toliko osigurane da se samom vlasniku a sada tacno neznam kako se zove isplatilo da plati nekoga da ih srusi sa time da je sada od tih para izgradjena nova jedna zgrada koja je trenutno najveca u Americi. Neznam tacno sve sada podatke ne zelim da lupam napisacu ti sutra. Glavno je to sa se sve vrti oko jevreja koji su poceli da vladaju Amerikom i koji Ameriku sada kjoriste za ostvarenje svojih snova i onog sto im je Allah jednom davno obecao da ce oni vladati svetom a oni su svoju zakletvu prekrsili pa im to nece bas poci za rukom. Dovoljnon je jos da ti kazem da Bush koji je jevrej svom silom se bori da unisti islamski narod a niko njega ne naziva teropristom a on se bori isto tako za svoju veru jer zeli dominaciju jevreja nad ostalima od cega oni nisu ni daleko samo se mi koji se medjusobno svadjamo pravimo da to nevidimo. Pozdrav do sutra

Ама.. има ли иједан лојави мухамеданац да објасни оно откуд то Мухамед ко фол неки посланик, а овамо кроз њега Сатана говори, и то се још стави у Куран, тако да ко имало има мозга, лако види да је то сатанска књига... 8)

MaranAta:
Ама.. има ли иједан лојави мухамеданац да објасни оно откуд то Мухамед ко фол неки посланик, а овамо кроз њега Сатана говори, и то се још стави у Куран, тако да ко имало има мозга, лако види да је то сатанска књига... 8)

Slusaj kao prvo to sto vredjas bozijeg poslanika to ti je veliki greh jer ako si imalo vernik treba da pokazes postovanja prema drugima. NAvedi mi primer gde je neko od muslimana uvredio i nazvao İsusa sotoninim robom ili da govori da je on lazan ili da ga daleko bilo vredja itd. İslam samo ne priznaje da je İSus bog jer bi se to odma krsilo sa moneteistickom verom to jes sa verovanjem da je Bog jedan a to sto ga vi smatrate bogom to prelazi u visebostvo. A ti ako imas dokaze da su te reci koje navodis da je Muhamed A.V.S rekao i za te cerke kako ih ti nazivas napisi taj ajet iz Kurana da ceo narod vidi da ti govoris istinu ja sam tebi napisao citat iz Kurana gde se kaze da je Allah jedan da nije rodjen niti da je rodio a ti daj tvoj citat Kurana. Ako nemas onda se izvini narodu jer si plasirao lazi to jest govorio si nesto za sta nemas dokaz. U islamu je najveca kazna za coveka koji govori ruzno o drugome a pri tome ne poseduje nijedan dokaz za to.

Ствар и јесте у томе што је Исус Христос - Син Божји - друго лице Свете Тројице. А Он рече да ће доћи лажни пророци и преварити многе, и да сви то сви они који не проповедају јеванђеље. Тиме је прецизно описан и ваш преварант Мухамед као један од тих ЛАЖНИХ пророка. А зна се да само Сатана шаље те лажне пророке да заваравају народ. :roll:

Сањариш пријатељу. Погледајмо шта нам каже Библија:

(Ефе. 4,5) Један Господ, једна вјера, једно крштење

(Мар. 16,16) Ко узверује и крсти се, спашће се.

(1 Кор. 16,22) Ако неко не љуби Господа Исуса Христа, нека је анатема.

Сад ти мени реци где ти ту видиш "благослов" за неке друге вере.. 8) :lol: 8)

MaranAta:
Сањариш пријатељу. Погледајмо шта нам каже Библија:

(Ефе. 4,5) Један Господ, једна вјера, једно крштење

(Мар. 16,16) Ко узверује и крсти се, спашће се.

(1 Кор. 16,22) Ако неко не љуби Господа Исуса Христа, нека је анатема.

Сад ти мени реци где ти ту видиш "благослов" за неке друге вере.. 8) :lol: 8)
Kako onda tumacis recenicu:"Ako nije protiv vas sa ,vama je".I nemoj odmah da si negativan,ja smo pisem onako kako sam shvatio ono sto sam prcitao.

То је само доказ да за правилно разумевање Светог Писма треба имати глобално и далеко шире знање него што га вечина појединаца има. Велика је грешка узимати тако део неког стиха из контекста и "тумачити" га како ти је воља. Јер, ево ти примера где је на другом месту писано:

(Матеј 12,30) Који није са мном, против мене је; и који не сабира са мном, расипа.

А знамо да Библија није конртадикторна ни у једном свом делу. :wink:

Da, mi znamo da biblija nije ni u jednom svom djelu kontradiktorna, a ovo kazem na osnovu sljedecih dokaza:

U ime Boga, Sveopceg, Dobrocinitelja, Milostivog

Izgleda da nema onih koji "mogu" objasniti ove kontradiktornosti u bibliji, a kako to da "bozije rijeci " imaju kontraditornosti ? Pa odgovor je, da je biblija orginalna Bozija rijec, nebi ni bilo to sto je sad u njoj.

Ostavimo mi sad to, krenimo dalje.

Objasnite sad ovo :

NESLAGANJE U PORIJEKLU ISA A.S

Isaova a.s loza u Evandjelju po Mateju ( 1:1-17 ), I Evandjelju po Luki ( 3:23-38 ). Onaj ko napravi pored ove dvije loze naci ce sest velikih proturjecnosti:

A - u Evandjelju po Mateju ( 1:16 ), se kaze da je muz Isaove a.s make bio Josip sin Jakova , a u Evandjelju po Luki ( 3:23 ), se kaze da je to bio Josip sin Helijev.

B - u Evandjelju po Mateju ( 1:6 ) se kaze da Isa a.s vodi porijeklo od Davudovog a.s sina Sulejmana a.s , a u Evandjelju po Luki ( 3:31 ) da on vodi porijeklo od Davudovog a.s sina Natina.

C - iz Evandjelja po Mateju ( 1:6-11 ) se saznaje da su svi preci Isaa a.s, od Davuda a.s do zatocenistva u Babilonu, bili poznati kraljevii, a iz Evandjelja po Luki ( 3:27-31 )saznajemo da oni nisu bili niti relieve niti poznati, izuzev Davuda a.s I njegovog sina Natana.

D - prema Matejevom Evandjelju ( 1:12 ) Salatijel je sin Jehoniev, a prema Lukinom Evandljeju ( 3:27 )Salatijel je sin Nerijeva.

E - prema Evandjelju po Mateju ( 1:13 )Zorobadelovom sinu je ime Abijuda, a prema Lukinom ( 3:27 )Rezin. A cudno je I to da medju imenima Zorobadelovih sinova pomenutim u Prvoj Knjizi Ljetopisa (3:19 , nema imena Abijud I Rezin.

F - iz Evandjelja po Mateju ( 1:6-17 ) se saznaje da u lozi izmedju Davuda a.s I iSaa a.s postoji dvadeset I sest generacija, a iz Evandjelja po Luki ( 3:23-31 ) da u toj lozi, izmedju njih, postoji cetrdeset I jedna generacija.

Stari krscanski istrazivaci I ucenjaci su jod od treceg stoljeca nove ere, kada su ova dva Evandjelja postala poznata, naprosto ostali nemogucni pred ovim proturjecjima I nisu ih mogli izbrisati. Zudili su da ove proturjecnosti isceznu tokom vremena, alisu noisome nade propale.

Ove proturjecnosti u lozi su danas prisutne te I danasnjim ucenjacima predstavljaju kamen spoticanja.

A ko to kaze da Biblija je Bozjija rijec ?

Pa kako znam, Bog NIKAD ne grijesi !

:)

MaranAta:
Иди код очног лекара прика... или тражи мало боље. :lol:
Boje ti poseti neku bolnicu gde lece od sindroma mrznje koji je tebe spopao. Neznam sta ti je bas sam se cudio nego znas sta sam saznao od onih tvojih prijatelja sa onog linka sa onim glupostima znas li koliko ih placaju ja sam se predomislajo kad sam video cifu sad znam i zasto si ti tako uporan moras brate posao je posao. BY
P.S ja sam ponudu odbi ako hoces mogu ti ostaviti potuku koju su mi poslali. Samo moram da priznam da sam bio pokvaren prvo sam se prestavio da zelim da im pomognem da sam i ja musliman i da sam vrlo razocaran u svoju veru i da zelim da im dam par slika i postova a oni odma oberucke meni ponudu i koliko placaju svaku informaciju. A ja njima sve na kamaru pa sad svaki dan po 15 mailova sa virusima nove generacije tek iz lernu sto bi rekli. Samos to ovde u skoli nasa laboratorija ima svoje posebno obezbedjenje od svih gluposti jer se ovde rade akademski projekti pa se samo puse. Poslao sam im i mail da je to smesno sto rade a oni meni salju nacice mo mi tebe gde god da si. Stvarno su ti gazde smesne !!!!!! A sutra cu ti obajviti mailove prvo moram da otvorim stari akaunt jer sam ga promenio iz predostroznosti nije mi palo napamet da ti ovo napisem ali posto vidim da si uopran i da se ne stidis onog sto radis onda da malo pokzem ljudima da tos to ti radis nije nista nego obicni posao. İ to doooobrrrooo placen!!!

sagapo:
MaranAta:
Иди код очног лекара прика... или тражи мало боље. :lol:
Boje ti poseti neku bolnicu gde lece od sindroma mrznje koji je tebe spopao. Neznam sta ti je bas sam se cudio nego znas sta sam saznao od onih tvojih prijatelja sa onog linka sa onim glupostima znas li koliko ih placaju ja sam se predomislajo kad sam video cifu sad znam i zasto si ti tako uporan moras brate posao je posao. BY
P.S ja sam ponudu odbi ako hoces mogu ti ostaviti potuku koju su mi poslali. Samo moram da priznam da sam bio pokvaren prvo sam se prestavio da zelim da im pomognem da sam i ja musliman i da sam vrlo razocaran u svoju veru i da zelim da im dam par slika i postova a oni odma oberucke meni ponudu i koliko placaju svaku informaciju. A ja njima sve na kamaru pa sad svaki dan po 15 mailova sa virusima nove generacije tek iz lernu sto bi rekli. Samos to ovde u skoli nasa laboratorija ima svoje posebno obezbedjenje od svih gluposti jer se ovde rade akademski projekti pa se samo puse. Poslao sam im i mail da je to smesno sto rade a oni meni salju nacice mo mi tebe gde god da si. Stvarno su ti gazde smesne !!!!!! A sutra cu ti obajviti mailove prvo moram da otvorim stari akaunt jer sam ga promenio iz predostroznosti nije mi palo napamet da ti ovo napisem ali posto vidim da si uopran i da se ne stidis onog sto radis onda da malo pokzem ljudima da tos to ti radis nije nista nego obicni posao. İ to doooobrrrooo placen!!!

Nije valjda da ovo na religiji MaranAta radi za novac, kao Abdurahmann... :shock:
E, gdje ode ovaj svijet.... :roll:

pa ni ne chudi ako maranche ovo radi za novac ...
toliko je uporan i dosadan sa "propagiranjem istine" da je jasno da je il' lud il' lukav :)

"Uvek sam zeleo da osetim dodir ...
novac u rukama ...
lepljiv od znoja i masan od krvi ...
NOVAC U RUKAMA ..."

:lol:

Back