Samo da vas podsetim da nocas, nazalost, pomeramo sat UNAPRED!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
oby wan kenoby:Jel reko neko sudiji?!?
Nemoj da on jedini zakasni! :shock: :shock: :shock:
oby wan kenoby:Gde igrate?
Daj da turim 1000 evrica. 8)
Kako je zavrseno?TOMAX:Ja izbegavam sigurice... nekako su mnogo nesigurne...
primer: Francuska-Švajcarska
Šta mi je to trebalo...![]()
pogledaj moj post na ovoj temi! :?Kale72:Da li je iko provalio da je na Krstarici ostalo "staro" vreme?
Carrie_011:pogledaj moj post na ovoj temi! :?Kale72:Da li je iko provalio da je na Krstarici ostalo "staro" vreme?
Carrie_011:Ma neee... ne ljutim se! Ja to onako, da skrenem paznjuops: Stvarno ne znam sta rade sa satom... :shock:
Carrie_011:Jao daaaa... :shock: Na ovom forumu je sve moguce! Sad ga vidis - sad ga ne vidis! :? Drze nas u pripravnosti, da se ne opustimo mnogo! :wink: Inace - odma' maznjavaju poruke![]()
Kale72:Carrie_011:Jao daaaa... :shock: Na ovom forumu je sve moguce! Sad ga vidis - sad ga ne vidis! :? Drze nas u pripravnosti, da se ne opustimo mnogo! :wink: Inace - odma' maznjavaju poruke![]()
vidi, molim te, vodi za 3 poruke![]()
![]()
Carrie_011:Kale72:Carrie_011:Jao daaaa... :shock: Na ovom forumu je sve moguce! Sad ga vidis - sad ga ne vidis! :? Drze nas u pripravnosti, da se ne opustimo mnogo! :wink: Inace - odma' maznjavaju poruke![]()
vidi, molim te, vodi za 3 poruke![]()
![]()
Ali moracu da se povucem, UZASNO mi je nesto spor internet i pukla mi je veza 100 puta, poludeh... :x Odoh da lalam... Pozdrav! :wink: Nadam se da ce ujutru sve biti kako treba...
![]()