САТ - 1 круг на дан

openbox

Poznat
Poruka
8.486
није баш завера али подсећа... јер који је идиот прво поделио круг на 12 делова када је до тада био дељен на 6 или 60 или 360
(60 минута и 60 секунди...)

и још ... што мала казаљка обилази 2х на дан цео круг - као да су баш намерно хтели да направе идиотску справу...
зар не би било овако једноставније - само једном казаљка да обилази на дан?
1c sat2.png

зар није овако једноставније??? видите када спавате (плаво), колико радите (пинк), слободно време (зелено)????
можда је и у томе проблем што би раја видела да је половину дана (живота) даје без пристанка "неком"!

није баш завера али подсећа... јер који је идиот прво поделио круг на 12 делова када је до тада био дељен на 6 или 60 или 360

и још ... што мала казаљка обилази 2х на дан цео круг - као да су баш намерно хтели да направе идиотску справу...
Pogledajte prilog 1486655
зар није овако једноставније??? видите када спавате (плаво), колико радите (пинк), слободно време (зелено)????
можда је и у томе проблем што би раја видела да је половину дана (живота) даје без пристанка "неком"!
vidi, ovo deluje prenatrpano (ne bi mi smetao ovakav)
a 12 podeoka deluje elegantno + kao sto znamo koristi se za odredjivanje strana sveta

S tim što vreme nije krug vec spirala 😉

...

...

Takođe...
U MK Ultra programirajucoj bajci "Alisa u zemlji čudesa"... imamo da Alisa prolazi kroz ogledalo...a imamo i da nailazi na zeca koji nosi sat...
Ako zamislimo da je to ogledalo sat...iliti da gledamo s one strane sata...onda ce nam s one strane izgledati da sat ide unazad...iako sa ove ide unapred...

Ima tu dosta za pojasniti skrivene poruke, ali drugom prilikom... 😉

...

svi su hladno stavljali podne u dno a ponoć na vrh! koji inžinjeri!
ovo tvoje je mnoooogo bolje da je PODNE na vrh!
SVIDJA MI SE!

https://www.google.com/search?clien...IHHRTMBnIQ0pQJegQIDBAB&biw=1466&bih=764&dpr=1

1706399373256.png

Lepo, kao sto se krecu i planete i galaksije...spiralno unapred...

Zato ono sto kazemo "Istorija se ponavlja" jeste donekle tacno, ali se ponavlja sa pomeranjem unapred...

Screenshot-20240127-151137-Chrome.jpg

...

ne kaže se spirala već SVIRALA! razbiraš?
spirati...svirati...vir...ide u vrt, tj vrtlog....
govori srbski da te cili svit razbira!

svi su hladno stavljali podne u dno a ponoć na vrh! koji inžinjeri!
ima tu dosta dublje zašto, jer neki ljudi su vođeni silama tame a neki silama svetla.
ti što su vođeni tamom nju i ističu, pa tako im je ponoć na vrhu...
mozda bi bilo bolje da skala od 06 do 18 zauzima 3/4 kruga a od 18 do 06 1/4
odlična ideja!!!... jer nam je taj deo skale bitan a noću iovako 7 sati smo na nekom drugom mestu

Poslednja izmena:
unapređena verzija gde su noćni sati smanjeni, podne gore, noć dole...?
Pogledajte prilog 1489730

e ovo je vrhunski zbunjujuće
samo uradi kao prvi, ali da donje dupe od 18 do 06 bude sabijeno
al zapravo to je nemoguce jer je nemoguce napraviti skazaljke
koji bi na donjoj trećini ubrzavale, tj jeste al to neće niko da radi
mozda bi bilo bolje da skala od 06 do 18 zauzima 3/4 kruga a od 18 do 06 1/4

isto to sam pomislio i ja ali satni mehanizam za to bi bio presložen...

Oće to. Na šta piči, na drva il na gas...? :cool: :lol: :hahaha:

Mozda tvoj nick "Black_star" ima neke veze s ovom temom... ili mozda nesto protiv price o vremenu...:cool:

A iz razloga:

1) Black star = SATURN
  • Saturn, referred to as "Black Star" in ancient Judaeic belief
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Black_Star

2)
Saturn (Latin: Sāturnus [saːˈtʊrnʊs]) was a god in ancient Roman religion, and a character in Roman mythology. He was described as a god of time

3)
U samom nazivu SAT-UR-N...ili SAT-TURN...imamo na neki "Sanskrističan način"...sve o ovoj temi:

- SAT
- UR (sat iliti ura...)
- SAT i TURN (na englesom turn = obrtaj, okret...)

Sem što Saturna ima u starim Jevrejskim verovanjima...mada i do danasnjih dana kod njih...

Takodje s druge strane mu se klanjaju i
SATanisti...upravo zato jer je "Mrtva zvezda", neki smatraju i da je Saturn staro sunce koje se ugasilo...

Dakle u toj nekoj mistici, okultizmu i sl....leži i tajna ove teme... :tajna:

TI-RU-RI-RU
TI-RU-RI-RU...

Mislite o tome... :cool:

Pozdrav za @openbox -a i @Барышников -a 😉

...

unapređena verzija gde su noćni sati smanjeni, podne gore, noć dole...?
Pogledajte prilog 1489730
ne valja, jer ako se probudim, moram, tacno da znam koliko jos imam vremena za spavanje
meni treba da dok sam budan da se ne vidi bas dobro, nego odokativno samo da znam, ne volim da robijam vremenu

i ako moze da se vrti kontra

u stvari ako moze kazaljka da ne mrda nego sat da rotira kontra, a umesto kazaljke da bude preteci prst, ma pesnica cela

e taj sat mi treba, pa da pocnem serijsku proizvodnju, mislim da bih bio dobar bar 10-ak milionceta, delimo patent

ccc, umesto d'ucite ili raditye nesto pametno, vi se tu zay...te

Poslednja izmena:
Mozda tvoj nick "Black_star" ima neke veze s ovom temom... ili mozda nesto protiv price o vremenu...:cool:

A iz razloga:

1) Black star = SATURN

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Black_Star

2)

3)

U samom nazivu SAT-UR-N...ili SAT-TURN...imamo na neki "Sanskrističan način"...sve o ovoj temi:

- SAT
- UR (sat iliti ura...)
- SAT i TURN (na englesom turn = obrtaj, okret...)

Sem što Saturna ima u starim Jevrejskim verovanjima...mada i do danasnjih dana kod njih...

Takodje s druge strane mu se klanjaju i
SATanisti...upravo zato jer je "Mrtva zvezda", neki smatraju i da je Saturn staro sunce koje se ugasilo...

Dakle u toj nekoj mistici, okultizmu i sl....leži i tajna ove teme... :tajna:

TI-RU-RI-RU
TI-RU-RI-RU...

Mislite o tome... :cool:

Pozdrav za @openbox -a i @Барышников -a 😉

...

da, satan je satarn, a ovo za SAHAT je izvanredno, pa da , on je KRONOS gospodar vremena
zato i imamo časovnike na svakom koraku....
msm da je SAT osnova a ovo URN samo nastavak...kao recimo PAŠ-TUN, itd..,

Zvezde i planete su ŽIVA BIĆA, baš kao i sisari i bakterije...
taj saturn ili je nekada bio sunce, ili hoće opet da postane, kroz žrtvovanja koja mu se prinose
obidji ovo...

mnogi su mu dali dušu, i misle da i oni neće biti prevareni, baš kao što i oni varaju druge...
kako naivno i glupo razmišljanje...

Back