Sastojci ljubavi...srz...

ti to kazes "kad vec ne mogu dosesti nebo, prodrmacu pakao" kao onaj Francuz... zanimljivo. A ti bi trebalo da znas i koje su to sile jace od... tebe (necu reci nas posto se necu sloziti da su te sile jace od svih nas, i da uopste postoje, ali definitivno se salzemo oko toga da su to sile jace od tebe), reci nam koje sile su u pitanju:???::???::???:???[/QUO
Drago mi je sto si ovo napisao..drago mi je da postoji neko ko poznaje sebe,neko ko u svakom momentu ima kontrolu nad sobom, nad svojom vezom,ljubavlju..osecajima i svim stvarima u zivotu...evo "sretoh"Tvoje razmisljanje i skontah da covek nije "mali"!!:???:

ti to mene zajebavas. :?:

Koliko god se trudili da pronadjete i definisete sve sastojke ljubavi...
Nikada vam to nece poci za rukom....jer za ljubav ne postoji univerzalni recept...
Ljubav je mnogo kompleksnija...
Zato volite....ionako u ljubavi...ne odlucuje glava vec srce...a srce ne poznaje recepte, propise i cinjenice pa da vaga 100gr.neznosti..200gr..srece...neeee, neee banalizujte nesto nedokucivo.....:roll:

mislim da nema univerzalnog recepta... da svako to shvata na svoj nacin... nekom za pravu ljubav treba dosta gorcine... a nekome je taj dodatak potpuno besmislen... svi mi imamo svoj recept koji cuvamo kao tajnu... samo za sebe... i za jos nekog posebnog... pa, s' vremena na vreme, dodamo kap necega... da obojimo malo... jer mislimo da ce tako biti jos lepsa... iako nema potrebe... jer je ljubav vec lepa bas takva kakva je... i da je ovaj zivot isto lep, takav kakav je... i bas ovaj trenutak... i da, ako ga propustimo, nikad necemo dobiti priliku da ga ispravimo i ucinimo boljim...

:heart:
Malo čežnje, malo strepnje, puno radosti..............
Pa malo sumnje i nemira...onda opet radost.........
Onda dođe i malo ljubomore, a posle nje svađa pa opet radost.....
:heart:
To bi bili sastojci ali nisu uvek iste količine i redosled - svaka ljubav je priča za sebe.........
A sve začinjeno poljupcima...............:kiss::kiss::kiss:

ljubav?

ljubav oslobađa,
daje ti snagu i hrabrost da budeš ono što jesi,
da lakše podnosiš svijet oko sebe,
volju da činiš samo dobro,
da usrećiš da bi bio srećan,
da pružaš bez razmišljanja da li će ti se vratiti istom mjerom,
da se raduješ svakom novom danu, iako ne znaš šta donosi...

a od čega se sastoji - nemam pojma...:neutral:

Back