Састављена тужба против Б92

gost 186118

Veoma poznat
Poruka
10.118
Састављена тужба против Б92

У више наврата на сајту Б92 у периоду од 20.09.2010.год. до 1.11.2010.год. су постављене и објављене гнусне неистине на рачун СНП Наши 1389, износећи и проносећи разне лажи називајући том приликом тужиоца именима као што су- неофашисти, клерофашисти и профашисти.

Ове изузетно погрдне и увредљиве термине Б92 је изнео, не знајући овом приликом ни значење речи клерофашизам и неофашизам, а очигледно још мање познавајући статут ,идеологију и циљеве Покрета кад је ове две ствари могао повезати и ставити у исти контекст.

Срамно је како се толерише овакав медијски прогон од стране једне угледне тв и радио станице која очигледно даје себи за право поред информисања, због кога постоји и тумачење изјава и мењање историјских чињеница.

Сагледавајући све чињенице у вези клевета и увредљивих термина СНП је саставио тужбу против Б92 коју ће предати Првом основном суду у Београду.
Eво и како тужба изгледа.

http://www.snp1389.rs/pdf/nasi1389_tuzba_b92.pdf

Подржавам овај корак. Мислим да је превише слободе било допуштено Б 92 у етикетирању политичких неистомишљеника. Но, ваља нагласити да мета њихових неаргументованих напада није био само Наши 1389, већ и Двери Српске, па чак и СПЦ и поједине владике Православне Цркве.
Баш да видим како ли ће Б92 наћи аргументацију пред судом за изречене неистине.

[Ne_Vazim_Se];16118887:
Ahahahaha koji bolidi... kao tuze ih shto su rekli da su klerofashistichka organizacija a sama drzava ih tako definisala. :)

Al' ce ga izduvati na sudu iskusno... :)
Tacno tako , a i nevezano za to , kako ce oni na sudu dokazati da nisu "klerofasisti " kada je taj pojam neodredjen u pravnoj praksi . Mada ni ne ocekuju oni da ce dobiti spor protiv B92 vec cisto jos malo publiciteta , sto je u sustini OK za njih i njihovo delovanje .

[Ne_Vazim_Se];16118887:
Ahahahaha koji bolidi... kao tuze ih shto su rekli da su klerofashistichka organizacija a sama drzava ih tako definisala. :)

:mrgreen: iscepah se od smeha na koment ali tačno je...I vlast ih definisala kao ''klerofašiste'' ''preko budže'' jedva...Mislim ko je od njih zaista osuđen...Mada opet i to,ta huka i halabuka oko ''fašizma'' u Srbiji služi kao paravan za pljačku Srbije od strane nekih interesnih grupa,tako da ovde opet treba biti oprezan.

Nema potrebe za tako iskusnim advokatima , ovo bio mogao da odbrani i razbuca i neki sa tek polozenim advokatskim ispitom .

сумњам да би неки ss поручник изашао на крај са србоћетнићкопартизанским бандама,
ово је ипак посао за нацистичког маршала правних наука, уваженог с. поповића

Poslednja izmena:
Taj glavni lik iz ''Naših'' je po sopstvenom priznanju ''diplomatsko dete'' koje tako malo putovalo po ''trulom i nazadnom zapadu'' pa se vratilo ovde da proppoveda to srednjevekovno jevanđenje...Slažem se ja s njima da je svet postao jadan i dekadentan,da više ništa nije sveto,ali teško će nešto uraditi silom.

Podrzavam to sto ce da predaju tuzbu.

A misljenje ko ce da dobije... pa... To zavisi od toga da li je neko za ove ili one.

Ne svidja mi se ako je neko prinudjen da tuzi televiziju, bilo koja da je, ali moram da podsetim da su skoro sve pomenute organizacije u postupku zabrane (videcemo sta ce sa time da bude).

Taj glavni lik iz ''Naših'' je po sopstvenom priznanju ''diplomatsko dete'' koje tako malo putovalo po ''trulom i nazadnom zapadu'' pa se vratilo ovde da proppoveda to srednjevekovno jevanđenje...Slažem se ja s njima da je svet postao jadan i dekadentan,da više ništa nije sveto,ali teško će nešto uraditi silom.
Pa onaj iz 1389, Vacic, je ziveo u Nemackoj posto mu je cale bio predatavnik JAT-a tamo ,pa je posle ilegalno prisvojio silne pare , bilo i po novinama . A ovaj mucenik je tako siromasan u mozgu , na TV-u ladno reko kako su njega mama i tata odveli u Nemacku posle 5.10. posto su dosli zli evropejci i liberali pa da ga sacuvaju .:rotf::hahaha:
Doduse decko ima velike komplekse od mrskog zapada i EU, tako da ko zna sta su mu tamo domorci radili kao ausledreskom detetu cim je tako frustriran . :(

Poslednja izmena:
Kako će da padne neka kontratužba kad Vaši izduvaju na sudu. :hahaha:

Ти си једна болесна и тешкопоремећена особа...

За све ове глупане демократе једна песма....сетиће се када дођу на ред и новом фашистичком светском поретку...

U Srbiji,

prvo su došli po rojaliste,

ja se nisam protivio,

jer nisam bio rojalista,

onda dođoše po komuniste,

ja se nisam bunio,

jer nisam bio komunista,

onda su došli po socijaliste,

ja nisam protestovao,

jer nisam bio socijalista,

onda su došli po Pravoslavne,

ja se nisam suprostavio,

jer sam bio demokrata,

Kad su došli po mene,

niko više nije ni ostao,

ko bi mogao da se pobuni.

---------------------------------------------
Demokrate Srbije

није поента у томе што ће они (1389. наши) у овој малој битки бити поражени,
на крају крајева - један је срле поповић, артуковићев адвокат, нацистички маршал правних наука, бре срби не знају каква је то морална громада :mrgreen:
него, поента је у томе што ће цела србија да звони о томе да је срђа поповић нацистички маршал правних наука, артуковићев адвокат. а он је један од спиритус мувмента ове наказне власти, пукла би брука да жутаћи изгубе правни спор и његов ауторитет би био под упитником, то је недопустиво старим трулим подлим црвеноцрним умовима из сенки. хехеххех...
а он седи у кабинету са оним феминизираним теткиним лучетом ђелићем,
па ће цео пројекат лоботомије бити доведен у питање кад људи повежу ствари.
а онда следи стара песма српских навијача коју су певали усташама у сплиту и загребу последњих дана сфрј. " а сад адио, а сад адио, и ко зна где, и ко зна кад... ". журка.

Poslednja izmena:
[Ne_Vazim_Se];16118887:

Ne. drzava ih nije tako definisala.
Tako ih je definisao sluzbenik MUP-a u necemu sto je nazvano "bela knjiga" - dakle neformalni, neobavezujuci, marketinski dokument. Pritom tako je definisan pokret 1389, a ovde je u pitanju sasvim nova organizacija SNP NASI 1389

Tacno tako , a i nevezano za to , kako ce oni na sudu dokazati da nisu "klerofasisti " kada je taj pojam neodredjen u pravnoj praksi .

kako ti lupetas.
to je kao kad bi rekao da pojam "mentol" nije definisan u pravnoj praksi pa ne mozes tuziti nekoga zbog uvrede... :roll:
jasno je da je u pitanju uvredljiva kvalifikacija, a nije problem ni da se dovedu svedoci, profesori univerziteta sa polja politicke teorije koji ce svedociti o tome sta znaci termin "klerofasizam"

Poslednja izmena:

Back