Sastavite recenicu od slova reci koju je zadala osoba iznad vas!

MuskoSamBre

Iskusan
Poruka
5.530
Vrlo jednostavna igrica ali nije bas tako laka... od slova iz zadate reci treba sastaviti recenicu, izmedju reci mozete ubacivati predloge ( u, na, iz, pod, kod, sa, od, do...) i veznike ( i, ili, a, ali, cim, dok, pa...). Ne smete menjati redosled slova iz zadate reci, dodavati nova slova ili neko izostaviti! Zadatu rec ne morate ali mozete iskoristiti i kao prvu rec u vasoj recenici! Naravno znaci interpunkcije se podrazumevaju kad za njih postoji razlog i potreba!

Primer 1:

Zadata rec: DAH

Danas je Ana Heklala!

Primer 2: KUVAR

Kuvar Uvek Vizuelno Aranzira Rucak

Vodite racuna da zadate reci ne budu predugacke i izbegavajte slovo "E" u njima zbog malog izbora reci u srpskom jeziku koje pocinju sa "E".

Ako niko u nekom po vama razumnom vremenu (mrzi vas da predugo cekate na sledeci post) ne sastavi recenicu od vase zadate reci, mozete je sastaviti vi sami i zadati novu rec!

I jos nesto... u recenici koju ste sastavili mozete kao rec upotrebiti i nadimak osobe iznad vas ili bilo koje druge osobe sa foruma ali iskljucivo u skladu sa pravilima igre... tako ce i sama igra postati zanimljivija i smesnija... a smeha nikad dovoljno, zar ne!?

Nije dozvoljeno igranje iz sebe

Pa da probamo :) evo prve reci:

TRIK
 
Poslednja izmena od moderatora:

Back
Top