cornflakes
Veoma poznat
- Poruka
- 14.680
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.
35
.
Poznavajuci zene, svakoj kojoj je stalo do muskarca nema teorije da predje preko prevare. Ako je ovo istina da je znala za njegove prevare i opravdavala ga onda to implicira samo jednu stvar da je i ona verovatno imala nesto sa strane, mislim takva zena ko zna koliko ima dnevnih uleta. Mozda su ljudi imali otvoreni brak, dok je predstava za javnost bila tradicionalna porodica, ni to nije iskljuceno.Nije prvi put da vara mirku, ona ga je nekoliko puta opravdavala
Po meni je nebitno dal je varanje sa muskim ili zenskim, prevara kao prevara je jedan od groznijih cinova.
Ako ti prevaris onu osobu koju volis i kojoj si se zakleo - sta drugi da ocekuju od tebe?
Poznavajuci zene, svakoj kojoj je stalo do muskarca nema teorije da predje preko prevare. Ako je ovo istina da je znala za njegove prevare i opravdavala ga onda to implicira samo jednu stvar da je i ona verovatno imala nesto sa strane, mislim takva zena ko zna koliko ima dnevnih uleta. Mozda su ljudi imali otvoreni brak, dok je predstava za javnost bila tradicionalna porodica, ni to nije iskljuceno.
Posto sam navijac Zvezde gotivio sam ovog lika, kada sam video onu spodobu sa kojom je navodno imao odnose, covek mi se smucio, ja u principu jos ne verujem da je covek to uradio, pored porodice, cetvoro dece i takve zene. Ono sto je za mene realno je neki poremecaj ili eventualno neka droga ili slicno.
Znas kako, problem ucene treba da resavaju nadlezni organi. Ovaj slucaj ima mnogo dublji smisao od same ucene i tako isto i mnogo dublju pozadinu. Zena koja je maksimalno bila posvecena porodici, rodila cetvoro dece dosla je u situaciju da zavrsi u bolnici zbog postupka muza, koji je poznat javnosti kao sportski radnik u velikom sportskom drustvu koje je poznato u celom svetu.Hranjeno je to pažnjom, bezbrigom, silom,
kajmakom i pršutom ...
Potencija narasla u oblake.
E takvom ne pada, i takav jjebbe sve na šta naiđe.
Ja međutim ovde ne vidim problem u sexu,
već u ucenjivanju.
Kod ucenjivanja jedan je sadista
a drugi se oseća kriv.
I jednom i drugom treba pomoć stručnjaka.
To nije bitno, cinjenica je da to sve sluzbe drze i da tako ucenjuju ljude...u ovom slucaju nemoralne, znaci ako hoce da ******, radite to medju 4 zida kako i treba bez prostituisanja....Ko zna sta je tu bilo unutar tih sektaskih obicaja jel tako Grome?
E sad Vujadin treba da tuzi policiju zato sto odaju takve informacije, jer ljudi vise nece nista ni da prijavljuju ovim olosima nego ce sami da uzimaju pravdu u svoje ruke.Policija je namerno izbacila tu informaciju o ucenjivanju zato sto im vucic rekao da to urade zbog 2 politicara od kojih je jedan ministar a drugi poslanik, naravno njihovi jer su odavali neke informacije.
Od 35 je MILF i da li neko uopste zna sta znaci skaćenica?Morao sam nekima osamdesetih rođeni da crtam mogu misliti ovi 2000-e.
35
.
Ja sam tebe,priznajem pred SNS pravosuđem.O uceni kao ozbiljnom krivičnom delu niko i ne govori što bi u ovom slučaju trebalo da je na prvom mestu.
Ko je koga, s koje strane i koliko puta ispade glavni i najveći problem.![]()