Šarplaninac

He nisam ja Idol....samo jedan obichan utvar.
minipicture251.jpg

Poslednja izmena:
Molim cas da dalju diskusiju svedete na Sarplanince jer zbog njih ova tema i postoji.

Sto se same tezine pasa tice,ona zavisi od mnogo faktora,ali idealna tezina psa je bas ona koja pise u standardu za svaku rasu ponaosob.

A sad hocu jos slika ovih divnih pasa i mnogo prica o njima.

Jeste,kao tovno june.
Neznam o kom se psu radi i od koga je ,ali jasno je da se radi o jednoj mrcini iz COP-a,meshanchugi.
neka on pretrchi samo 100m. pa ce srce da mu explodira.
Danas se sve sto je veliko,chupavo i glavato naziva sharcem.
Isto kao i sa N.O....od onako dobre rase,stvoroli su se degenerici,nema jos mnogo onih pravih starih ovchara.

D3XF7M5RIEJUPsPw.jpg

Roki
2416oo1.jpg

Rokijev sin kod Fadila Taraniša iz Rožaja
minidbn0385.jpg

Demon,Rokijev sin mlad pas,na slici 7,5meseci. Moj pas u mom vlasnistvu.
minisab0085.jpg

Strela kuja od matorog muse pok. i prizrenke pok. Moj pas
minipicture025.jpg

Mlada kuja od Bardoshija i Musine cerke moja kujica.

U Župi je uvek bilo dobrih šaraca. Imamo i mi sad u selu štene od 3 meseca, samo ne znam tačno od kojih je pasa, ali je uzet u jednom selu u Župi. Nisu mi slike sad pri ruci ali predstaviću mališu ovih dana. Pozdrav ljubiteljima :)

Jeste,kao tovno june.
Neznam o kom se psu radi i od koga je ,ali jasno je da se radi o jednoj mrcini iz COP-a,meshanchugi.
neka on pretrchi samo 100m. pa ce srce da mu explodira.
Danas se sve sto je veliko,chupavo i glavato naziva sharcem.
Isto kao i sa N.O....od onako dobre rase,stvoroli su se degenerici,nema jos mnogo onih pravih starih ovchara.

Ovaj Junac moze das bude od Varginih.Odaje ga zelena dukserica.Bez da je prepoznatljiva linija od D........:thumbdown:
I preterao si za 100m.Dovoljno je njemu i 20m.:per:

I dodaj dole gde si napisao kod slike legenda Halimov Murdza na slici i Halim takodje legenda i doajen izvornih Sarplaninaca.:ok::worth::worth::worth:

Ovaj Junac moze das bude od Varginih.Odaje ga zelena dukserica.Bez da je prepoznatljiva linija od D........:thumbdown:
I preterao si za 100m.Dovoljno je njemu i 20m.:per:

I dodaj dole gde si napisao kod slike legenda Halimov Murdza na slici i Halim takodje legenda i doajen izvornih Sarplaninaca.:ok::worth::worth::worth:

Slazem se,neznam na sta sam mislio kada ne spomenuh Haljima,i ostalu elitu...Nuredina,Saita,Muhameta,Farija,Dritona,Sharija,Kardja.
ako sam nekoga zaboravio,nije namerno.

Dao sam ispravku za sliku sa Halimom i Murdzom zbog ljudi koji su culi za Halima ali neznaju ko je.
Ko radi taj i gresi tako da se nemoj sekirati.Bitno je da si stavio sliku.

Dobri ovi tigravi.;) Steta sto ih standard penalizuje.Nisu u paleti dozvoljenih boja.
Hvala za slike.

PS ako ima neko ko nezna ko je Halim.;)

Dao sam ispravku za sliku sa Halimom i Murdzom zbog ljudi koji su culi za Halima ali neznaju ko je.
Ko radi taj i gresi tako da se nemoj sekirati.Bitno je da si stavio sliku.

Dobri ovi tigravi.;) Steta sto ih standard penalizuje.Nisu u paleti dozvoljenih boja.
Hvala za slike.

PS ako ima neko ko nezna ko je Halim.;)

Ima i onih koji ne znaju ko je H.
A Zelj (tigravi),pa priznat je on isto kao i kaljos,tigri i ostala bratija te boje,priznati i te kako ali u D.I. standardu.;)

moram ti odgovoriti pa to ti je....
P1020878.jpg

KRB jr. "Thana'
Aga-1.jpg

Aga,kaljosev sin.
Kute047-1.jpg

kARABAS-1-1.jpg

Jos jedna legenda...stari Isin karabas u dubokoj starosti.
KALJOS-1.jpg

Kaljos u mladjim danima.
I za kraj,pogled sa Re......e.
P7200133.jpg

Back