Пилипенда
Veoma poznat
- Poruka
- 12.923
Имаш неко објашњење и за онај други ред, даље од руба крова?Naravno, ali sam okacio kako je ova izgledala konkretno.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Имаш неко објашњење и за онај други ред, даље од руба крова?Naravno, ali sam okacio kako je ova izgledala konkretno.
Zar je logicno da se napravi specijalno jaka posebna konstrukcija za 200kg reklamaНисам те разумио.
Kotve su izvadjene i nalivene betonom i dzakovima od cementa, odnosno taj deo koji je ostao.Zar je logicno da se napravi specijalno jaka posebna konstrukcija za 200kg reklama
A da se ne napravi za sajle koje drze beton tezak vise desetina tona?
Rekao je vec inzinjer u onoj emisiji na tv - kotve nisu bile uradjene po novim propisima vec su bile betonske kocke iznad - to je ovo sto fali
Ако си учио о котвама, радио с њима, имао их у рукама, знаш каквих све има и како се постављају, у реду. Ја нисам па зато ништа и не тврдим.
covek ti kaze da pogledas upravo onu koja je bila, ti da se sudaris sa istinom ne bi znaoПрије рушења надстрешнице смо и ти и ја о свему овоме знали исто тј. ништа. Мало сам се упутио па сад знам нешто сасвим мало, скоро ништа, али ти не дође ни дотле.
Не млати чича, не знаш гди је лево...covek ti kaze da pogledas upravo onu koja je bila, ti da se sudaris sa istinom ne bi znao
cut' dimitrije ravnozeMljaSНе млати чича, не знаш гди је лево...
Meni je upalo u oko ovo:Имаш неко објашњење и за онај други ред, даље од руба крова?
Који инжињер? Нисам то чуо ни од ког инжињера, може неки линк?Zar je logicno da se napravi specijalno jaka posebna konstrukcija za 200kg reklama
A da se ne napravi za sajle koje drze beton tezak vise desetina tona?
Rekao je vec inzinjer u onoj emisiji na tv - kotve nisu bile uradjene po novim propisima vec su bile betonske kocke iznad - to je ovo sto fali
Па паралелне јер би било глупо да реклама на крову стоји укосо.Meni je upalo u oko ovo:
Paralelne su sa prednjim zido pa su mi izgledaju kao stabilizatori stubova. Tj. kotve stubova.
Који инжињер? Нисам то чуо ни од ког инжињера, може неки линк?
Ово сам гледао, него реци ми ко то рече? Ако је Малдини да не гледам поново.Pogledaj lepo celu emisiju
Jel vidis da znas?Ово сам гледао, него реци ми ко то рече? Ако је Малдини да не гледам поново.
Малдинија нисам слушао, прескакао сам, ако је он то рекао, слободно повуци воду. Чуди ме да га Фолић није исправио, он јесте стручњак.Jel vidis da znas?
Sta ima da ga ispravlja ako je rekao sta jeste?Малдинија нисам слушао, прескакао сам, ако је он то рекао, слободно повуци воду. Чуди ме да га Фолић није исправио, он јесте стручњак.
Вјероватније је да га није ни слушао знајући да нема шта паметно чути. Па јбт, тај годинама лупа ко отворен прозор потврђујући оно што за архитекте у шали кажу инжињери, да су то неуспјели сликари који не знају физику.Sta ima da ga ispravlja ako je rekao sta jeste?
ЗвицеркаKako će se zvati nova ž stanica kada je oprave sns banda? Mišolovka 2?
Уххх... Натјера ме и да слушам Малдинија којим си ми „запушио уста”... Е па адје онда да то ријешимо.Sta ima da ga ispravlja ako je rekao sta jeste?
jel vidis da vire iz samo jedne sipke neke zice? da imamo sliku i sa druge strane, pa da vidimo da li su Zatege ili nisu, da li ostale sipke imaju zice koje vire na drugoj strani, tj, da je samo ova jedna okrenuta suprotno od svioh ostalih(Погледај и сам слику па види да ли више вјерујеш својим очима или стручном мишљењу дежурног стручњака опште праксе.)
eto, zaokruzeno crvenim, jel bilo kotvi na dan tragedije, ili su skinute sa ne-renoviranjem? ko ih je skinuo, zasto jos uvek nije uhapsen, pa da kaze po cijem je nalogu to skidao? da nije BABIC?Meni je upalo u oko ovo:
Pogledajte prilog 1640153
Paralelne su sa prednjim zido pa su mi izgledaju kao stabilizatori stubova. Tj. kotve stubova.