Шаровић: Уклонили котве које су држале надстрешницу на Железничкој, ово је убиство

Ozbiljna država bi odmah nakon nesreće privela projektanta, izvođača, i nadzorni organ.
Ne bi se bavila prikrivanjem dokaza o bukvalno zločinu koji se dogodio u kome se može reći da je život izgubilo 17 mladih ljudi. Ovo troje preživelih su u takvom stanju da je bolje da su mrtvi.
Međutim, onda bi bila ugrožena kriminalna hobotnica koja ide do samog vrha vlasti.
Čeka se neki vozač Babića da preuzme odgovornost, a zauzvrat dobije stan u Beogradu na vodi.

Могуће, свакако нису котве тако далеко од руба крова.
Video sam negde stare slike sa natpisom "Novosadska banka". Pretpostavljam da su reklamu vezali na sličan način za krov.
Što možda i ukazuje kako je došlo do fatalne greške. Neko je verovatno zbog uklonjene reklame pretpostavio da su sve kotve na krovu van funkcije, pa je uklonio i one sa kojima se zatega vezivala za krovnu gredu.
A to je samo kruna kriminalnih aktivnosti koje su dovele do katastrofe, sa ciljem da se ljudima bliskim vlastima isplati 65 miliona eura za krečenje i šminkanje zgrade železničke stanice.

Video sam negde stare slike sa natpisom "Novosadska banka". Pretpostavljam da su reklamu vezali na sličan način za krov.
Što možda i ukazuje kako je došlo do fatalne greške. Neko je verovatno zbog uklonjene reklame pretpostavio da su sve kotve na krovu van funkcije, pa je uklonio i one sa kojima se zategla vezivala za krovnu gredu.
A to je samo kruna kriminalnih aktivnosti koje su dovele do katastrofe, sa ciljem da se ljudima bliskim vlastima isplati 65 miliona eura za krečenje i šminkanje zgrade železničke stanice.
Колико год звучало блесаво, не бих се претјерано чудио и да је заиста тако било, мада би то било заиста поражавајуће јер се одмах намеће питање: Ако се на теко важном послу, на станици којом пролази можда и на хиљаде људи дневно (испред су и полазне станице за разне аутобуске линије) радило тако траљаво, шта ли је све брљано на мјестима која нису толико „видљива”? Црњак...

Drugi red je držao reklamu "Novosadske banke". Davno uklonjen.
Тако је, нашао сам стару фотку на којој се види та реклама.
1731153043841.png

Него... тешко да је ову рекламо могао носити само један ред тога ушта је „убодена”. По свој прилици је то качено и на тај други ред који се види на сликама, али и на онај ближе крову, да ли на саме котве или на нешто изнад њих што је тада стављено, а касније можда и оправдано скинуто... Ипак све ово није баш јасно, барем не мени који сам потпуно ван грађевинске струке.
Успут, то што се види на сликама одозго види се цијелом ширином крова, а реклама ипак није толико широка, тако да... не знам.

Iako se i meni u prvi mah ucinilo isto, ipak te betonske kocke najverovatnije nemaju nikakve veze sa kotvama, vec su verovatno bile nosaci reklamne konstrukcije.
Осим тога, ова реклама коју сам нашао је краћа, не иде цијелом ширином крова, али ко зна, можда је прије или послије ње ту стајала и нека друга, већа, па је зато учиврћивана цијелом ширином крова.

Осим тога, ова реклама коју сам нашао је краћа, не иде цијелом ширином крова, али ко зна, можда је прије или послије ње ту стајала и нека друга, већа, па је зато учиврћивана цијелом ширином крова.
Preuzeto sa drugog foruma.
img_20241106_223052-jpg.218956

Što možda i ukazuje kako je došlo do fatalne greške. Neko je verovatno zbog uklonjene reklame pretpostavio da su sve kotve na krovu van funkcije, pa je uklonio i one sa kojima se zatega vezivala za krovnu gredu.
Vrlo moguće, nažalost.

Da to je to o cemu je pricao Sarovic...

Verovatno su na svaki spoj sali (ono gde se u vrhu spajaju u "VV" isao po taj par kotvi...i onda nekim sistemom sprege ili kako vec obezbedjivalo tu konstrukciju

...
Jel Šarović samo pripoveda ili je podneo tužbu sa dokazima?

Što možda i ukazuje kako je došlo do fatalne greške. Neko je verovatno zbog uklonjene reklame pretpostavio da su sve kotve na krovu van funkcije, pa je uklonio i one sa kojima se zatega vezivala z
Koliko sam ja primjetio, prednji dio zida stanice je paralelan sa drugim redom kotvi, da li to znači da je drugi red kotvi bio stabilizacija zida prednjeg dijela zgrade? Moglo bi biti.
Nema ni njih na rekonstrukciji, one su isto uklonjene.

Ovo treba što prije razjasniti javnosti.

Pogledajte prilog 1639579

a krovnu gredu.
Sad ti se statikom bave druśtvenjaci, taksisti i osnovna škola.
Sevaju dokazi.po forumima
A niko da podnese javnom tužiocu?

Koriśćenje ove nesreće za self-promotion ispuśenih muśtikli od demokrata je besramno ali šta njih briga?

Jel Šarović samo pripoveda ili je podneo tužbu sa dokazima?

Predao je Vucicu posto Vucic umesto tuzilastva rece da on licno je prelistao 1000 stranica predmeta...

...

Back