ssmpmd
Elita
- Poruka
- 19.494
Baš bi me zanimala neka realna procena podrške koju trenutno ima Nemanja Šarović
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Сад га пумпају, буквално.
Ушао је у возило хитне помоћи без пратње полиције, ко га пумпа? Дешава се нека фрка у твојим жељама.![]()
После залагања последњих месеци, верујем да би глатко прешао цензус и да би нпр. Несторовићу одвукао добар део гласача.Baš bi me zanimala neka realna procena podrške koju trenutno ima Nemanja Šarović
Prvo ide medical help, Žakeu pozlilo. Daj par tvitova.
После залагања последњих месеци, верујем да би глатко прешао цензус и да би нпр. Несторовићу одвукао добар део гласача.
Народ је почео да га доживљава као јунака протеста.
Видим да је и Дејан Мировић дошао до Мајке Јевросиме.
Били би добар тандем.
И Јелена Павловић кад би им се придружила.
Не. Јовановић, Несторовић, Бошкић-раус.I Jovanović da začini dimnom zavesom.
oko 3% u najboljem slučaju, ako krene sam.Baš bi me zanimala neka realna procena podrške koju trenutno ima Nemanja Šarović
oko 3% u najboljem slučaju, ako krene sam.
brejvikKo moze da garantuje da Sarovic ne bi postao novi Vucic?
Cepa Sony PS 5 i sluša marš na Drinubrejvik
Navikli smo da Šarović pravi svoje intervjue na naprednjačkim mitinzima i bukvalno satire mučenike na koje naiđe
Dosta njih uspe čak i da pomeri iz ose (ma kakva bila) za samo par minuta razgovora
Međutim, juče je sebi da slobodu i za kratku izjavu koja bi se mogla protumačiti kao najava značajnijeg političkog angažmana
Jasno je da od 90-tih postoji vrlo stabilno radikalsko jezgro glasača koji su se šetali od SRS do SNS ali svakako nikada nisu glasali za bilo kakvu proEU opoziciju, DOS, žute, Ujedinjenu opoziciju, pa čak ni za SPS (i ti glasači su posebna priča)
Dakle i u budućnosti će ti ljudi morati za nekoga da glasaju, Šešelj je davno propala priča, Vučić takođe odlazi u istoriju i čini mi se da Nemanja vrlo razumno shvata da je upravo on poželjno i adekvatno lice da okupi te glasače. Uz malu podršku bi lako mogao do cenzusa a posle je sve stvar umetnosti pregovaranja.
Intelektualna gromada.Не знам ко би имао муда да уђе међу њих онако као Шаровић. Прво то па све остало.
Tj ukoliko ga izvesna intelektuaka ne natera na TV dvoboj. Još se smejem.Mogao bi da potisne Miloša i Nestora. Jer ovaj prvi dimi po skupštini a drugi samo gostuje na Balkan Info sa ostalim cirkuzantima. Šarović je ipak deo protesta i dešavanja na originalan način. Svakako pod uslovom da se do izbora ne pojavi neka jača opcija, već Lompar postaje aktivniji a postoje i naznake da studenti Pravnog fakulteta su skroz politični za razliku od drugih koji su više skloni utopijama.
Ne glaba sendvic pa na osnovu toga cenis?Intelektualna gromada.
Srpski ZelenskiNe glaba sendvic pa na osnovu toga cenis?
A nastao iz Seseljevih testisa bas kao tvoj Aca?
Vlast baš voli takve oko izbornog celzijusa, još ako su koji promil ispod…oko 3% u najboljem slučaju, ako krene sam.
Nije mu prvi put.Srpski Zelenski
A ti postajes mnogo bezobrazan
Jel????Srpski Zelenski
A ti postajes mnogo bezobrazan