- Poruka
- 7.555
Sledi veliki reset i brisanje jako velikog broja imena sa političke scene,
To bi i ja voleo da vidim ali mislim da tako nešto u Srbiji ne postoji. Ovde ko uđe na političku scenu, ostaje večno na njoj, makar i kao parazit.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sledi veliki reset i brisanje jako velikog broja imena sa političke scene,
Ovi sa N1 su amateri.Sarovic ih najbolje poznaje, zato su mu i ove reportaze najbolje.
Ovako nesto niko sa N1 ne bi mogao ovako dobro da odradi medju naprednjacima.
Misliš foliranti.Vrlo jednostavno! Đilas, Tadić, Ponoš. Savo...su ipak obrazovani ljudi
A šta on to sramotno radi. Osim što ogoljava baš to dno kace.pa ne mogu da se spuste na taj nivo da podrže to što radi Šarović.
Time mogu da se oduševljavaju ovi sa dna kace.
Da, Šarke boluje od tog poremećaja da ne može da čita geopolitičku kartu Evrope i sveta, kao i svi rusofili.Posteno
Seselj jeste postao izdajica nakon povratka iz haga, eno svakodnevno brani evropu a kako je pricao pre haga
Ja se recimo ne slazem da trebamo biti uz ruse, trebamo biti uz ameriku dokle god je ona glavna na balkanu
Bolje ici linijom manjeg otpora nego stalno glavom kroz zid
Da, Šarke boluje od tog poremećaja da ne može da čita geopolitičku kartu Evrope i sveta, kao i svi rusofili.
Ali je, za razliku od većine tih budžetskih patrijota, dobar lik, ako zanemarimo da je svojevremeno, dok je bio radikalski poslanik, imao lažnu devojku u Bujanovcu do koje je putovao svakog dana iz Beograda i nazad.
Čim izmiri ta dugovanja za putne troškove, biće čist kao jutarnja rosa.
Krstarica je dobila novog trola u pokušaju.gospodin šarović je izuzetan transseksualni poljoprivrednik i konjušar,glasaću sigurno zanjeg ako se prijawi za precednika odeljenske zajednice
Čim je napustio šekija znači da je fer lik.Navikli smo da Šarović pravi svoje intervjue na naprednjačkim mitinzima i bukvalno satire mučenike na koje naiđe
Dosta njih uspe čak i da pomeri iz ose (ma kakva bila) za samo par minuta razgovora
Međutim, juče je sebi da slobodu i za kratku izjavu koja bi se mogla protumačiti kao najava značajnijeg političkog angažmana
Jasno je da od 90-tih postoji vrlo stabilno radikalsko jezgro glasača koji su se šetali od SRS do SNS ali svakako nikada nisu glasali za bilo kakvu proEU opoziciju, DOS, žute, Ujedinjenu opoziciju, pa čak ni za SPS (i ti glasači su posebna priča)
Dakle i u budućnosti će ti ljudi morati za nekoga da glasaju, Šešelj je davno propala priča, Vučić takođe odlazi u istoriju i čini mi se da Nemanja vrlo razumno shvata da je upravo on poželjno i adekvatno lice da okupi te glasače. Uz malu podršku bi lako mogao do cenzusa a posle je sve stvar umetnosti pregovaranja.
Navikli smo da Šarović pravi svoje intervjue na naprednjačkim mitinzima i bukvalno satire mučenike na koje naiđe
Dosta njih uspe čak i da pomeri iz ose (ma kakva bila) za samo par minuta razgovora
Međutim, juče je sebi da slobodu i za kratku izjavu koja bi se mogla protumačiti kao najava značajnijeg političkog angažmana
Jasno je da od 90-tih postoji vrlo stabilno radikalsko jezgro glasača koji su se šetali od SRS do SNS ali svakako nikada nisu glasali za bilo kakvu proEU opoziciju, DOS, žute, Ujedinjenu opoziciju, pa čak ni za SPS (i ti glasači su posebna priča)
Dakle i u budućnosti će ti ljudi morati za nekoga da glasaju, Šešelj je davno propala priča, Vučić takođe odlazi u istoriju i čini mi se da Nemanja vrlo razumno shvata da je upravo on poželjno i adekvatno lice da okupi te glasače. Uz malu podršku bi lako mogao do cenzusa a posle je sve stvar umetnosti pregovaranja.
Tačno tako, samo što
Narodna više ne postoji, Dveri su pukle posle Zavetnice, Nestor je ispušio kao opozicija, DSS je vrlo mutna varijanta
Neka nova opcija na desnoj strani bi mogla dobro da profitira, konkurencija im je očajna
Šta bi tek rekao za njegovog kolegu po struci koji nema ni dan radnog staža u advokatskoj kancelariji, sa trenutnim prebivalištem na Andrićevom vencu? Taj političari 30 i kusur godina.За Шаровића на Википедији пише да је дипломирао на Правном факултету, да је радио у једној познатој адвокатској канцеларији и 3 године у Првом општинском суду.Изгледа да је рад у струци баталио пре 30-те године живота и бацио се у политику, у којој је већ 20 и кусур година.
У 51-ој години живота, Шаровић се није реализовао у струци за коју се школовао, и он је обичан политикант који покушава да живи од политике.
Лепо је што Шаровић проналази неке јаднике на митинзима СНС, али нисам приметио да проналази неке сличне и међу студентским протестантима.Знамо каква је данашња омладина, могло би се и међу њима наћи разних ликова, али их нико не тражи.
Bold: Slažem se. Jedino ne znam da li će na nekim izborima ići sam, ili u koaliciji sa nekim Udruženjem građana.
https://www.danas.rs/vesti/politika...a-odluka-o-izlasku-na-nove-beogradske-izbore/
U ovom tekstu je dao kontradiktornu izjavu.
" Ocenio je da se u medijima mora otvoriti prostor onima koji nikada nisu sarađivali sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem"
Narodna stranka postoji i dalje će postojati. Vladimir Gajić gostuje na režimskim televizijama zato što ga te televizije zovu. Zabranjen je na N1 i na Novoj S.
Zato ga nema na tim medijima. Postoje i rade i opštinski i gradski odbori i omladina NS.
Takođe postoje i Dveri. Na mojoj opštini, za kratko vreme, uspeli su da pronađu ljude za biračke odbore. Imaju i članstvo i simpatizere.
1) Šarović nosi potencijal koji će biti dragocen, nije se potrošio, nije bio lider, nije učestvovao na izborima, nije se prodao.
Iskreno sumnjam da će praviti koaliciju sa nekim ispušenim lulama, šta će mu to.
2) Narodna je u ponoru bez povratka, sa 0,8% se ne vraća, Dveri takođe, Milica im zakovali poslednji "čavao" što bi rekli susjedi
Patije desnice imaju jedinu opciju da se ujedine u neki savez, blok, da nađu par uglednih intelektualaca (samo ne budaletine poput Koviča i sličnih) i neke nepotrošene političare (a to je jako retko) pa da prave tako izbornu listu i uzmu 10-tak %. Mogu oni i od SNS i od SPS da profitiraju, ima tu odakle da se zahvati
Прилично јасно, оће да буде нова Жаке Таталовић. Ал, не мере.A stvarno je neobjašnjivo i problematično Šarovićevo toliko dugo bivanje u SRS-u i nekapiranje Šešelja i njegove predstave.
Sad sam videla da je izašao tek 2020.