Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cirjakovic je npr. kao i Antonic, klasican salonski nacionalista, i nema pojma o toj skupini ljudi, za razliku od Sarovica, koji ih ocigledno u potpunosti razume.Ćirjaković je već najavio da će na osnovu njega možda početi da piše o desničarskom autošovinizmu.![]()
Ćirjaković je već najavio da će na osnovu njega možda početi da piše o desničarskom autošovinizmu.![]()
На почетку турнеје по Сремској Митровици Шаровић је најавио да ће бити хебено. Морао је да прогута свашта, држао се јуначки. Шешељуга не би смео, а ни знао овако.
Posteno
Seselj jeste postao izdajica nakon povratka iz haga, eno svakodnevno brani evropu a kako je pricao pre haga
Ja se recimo ne slazem da trebamo biti uz ruse, trebamo biti uz ameriku dokle god je ona glavna na balkanu
Bolje ici linijom manjeg otpora nego stalno glavom kroz zid
Cirjakovic je npr. kao i Antonic, klasican salonski nacionalista, i nema pojma o toj skupini ljudi, za razliku od Sarovica, koji ih ocigledno u potpunosti razume.
Ti salonski nacionalisti koji zderu po skupim kafanama, misleci da tako razumeju srpski narod su vic.
On ode na ruckic u centru Bg-a, i poznaje Srbe, lol.
Dobro si me podsetio da se sada setim toga, Cirjak i Antonic nemaju blage veze o srpskom narodu, a Sarovic OCIGLEDNO fenomenalno poznaje srpski narod.
I onda se ovi salonski nacionalisti trigeruju kada im neko pokaze sta je to srpski narod.
Odlazi ali kadVučić takođe odlazi u istoriju
Odlazi ali kad![]()
Meni samo jedno muči. Kako sve ovo šro radi Šarović, a radi fenomenalan posao, nije došlo od navodnih opozicionih medija i opozicionih političara.
Nešto tu ne razumem. Opozicija je skroz trula ili njegova, ako je potrebno da je jedan radikal otpadnik efektno ruši režimske kule laži. Pa njih tamo nikada nije bilo više od trojice normalnih.
Šarović kao i svi desničari samo prave neke partije koje se vrte oko cenzusa i svi su u suštini Šojići koji samo jure celzijus. I sam Šarović misli sve najgore o Jovanoviću, Nestoroviću, Dverima i Gajiću. I svi oni medjusobno jedni druge ne mogu očima videti a programi isti. Šta god neko pričao o levičarima oni se ujedinili i uzeli 23% a sa desničarima je uvek ova priča i rad za Vučića.Šarović bi u principu mogao da popuni taj prostor na desnici ali je problem što za to treba puno para i jaka partijska infrastruktura. Koliko znam on ima kombi stranku.
Ambiciozan, a nema težinu. Uskoro će da sleti
Да, зато сам испиздео на десничаре, али... љубав, вера, нада...мора се.Šarović kao i svi desničari samo prave neke partije koje se vrte oko cenzusa i svi su u suštini Šojići koji samo jure celzijus. I sam Šarović misli sve najgore o Jovanoviću, Nestoroviću, Dverima i Gajiću. I svi oni medjusobno jedni druge ne mogu očima videti a programi isti. Šta god neko pričao o levičarima oni se ujedinili i uzeli 23% a sa desničarima je uvek ova priča i rad za Vučića.
Očigledno sa razlogom.Šarović kao i svi desničari samo prave neke partije koje se vrte oko cenzusa i svi su u suštini Šojići koji samo jure celzijus. I sam Šarović misli sve najgore o Jovanoviću, Nestoroviću, Dverima i Gajiću. I svi oni medjusobno jedni druge ne mogu očima videti a programi isti. Šta god neko pričao o levičarima oni se ujedinili i uzeli 23% a sa desničarima je uvek ova priča i rad za Vučića.
Pogledajte prilog 1685682
Međutim, juče je sebi da slobodu i za kratku izjavu koja bi se mogla protumačiti kao najava značajnijeg političkog angažmana
Šarović kao i svi desničari samo prave neke partije koje se vrte oko cenzusa i svi su u suštini Šojići koji samo jure celzijus. I sam Šarović misli sve najgore o Jovanoviću, Nestoroviću, Dverima i Gajiću. I svi oni medjusobno jedni druge ne mogu očima videti a programi isti. Šta god neko pričao o levičarima oni se ujedinili i uzeli 23% a sa desničarima je uvek ova priča i rad za Vučića.
Pogledajte prilog 1685682
Mislim da je on već hteo da se uključi politički, čak se i premišljao da izađe na izbore pa je odustao. Generalno, mislim da su mu male šanse jer je solo igrač. Ne uklapa se. Kao Tadić, mudrac i hejter svega. Gledao sam neke njegove intervjue. Bukvalno je za svakoga imao ponešto negativno da kaže, nebitno da li je režim ili opozicija. Radule i Tadić fazon političara. A kad si u hejtu sa svima, to je jasno da ne možeš ništa da uradiš.