Šarović i njegove političke perspektive

Ćirjaković je već najavio da će na osnovu njega možda početi da piše o desničarskom autošovinizmu. :lol:
Cirjakovic je npr. kao i Antonic, klasican salonski nacionalista, i nema pojma o toj skupini ljudi, za razliku od Sarovica, koji ih ocigledno u potpunosti razume.

Ti salonski nacionalisti koji zderu po skupim kafanama, misleci da tako razumeju srpski narod su vic.

On ode na ruckic u centru Bg-a, i poznaje Srbe, lol.

Dobro si me podsetio da se sada setim toga, Cirjak i Antonic nemaju blage veze o srpskom narodu, a Sarovic OCIGLEDNO fenomenalno poznaje srpski narod.

I onda se ovi salonski nacionalisti trigeruju kada im neko pokaze sta je to srpski narod.

Феноменално да Срби заборављају ко је са ким био на власти и када. Овај боље да се држи репортажа, а не политике. Он је све ово време водио кампању на један други начин, и ако магично буде кренуо да буде у странци и на власти, зна се чему све то води.
Србији су потребни нови људи, не прежвакани политичари којима је цео живот каријера политика.

Šarović mi je ideološki dalek, za njega i njegovu opciju svakako neću glasati nikada osim ako ne bude deo neke šire anti-sns koalicije, ali toliko dobro ismeva ove kontramitinge da ne mogu da mu ne tapšem.
U principu on poznaje baš taj talog SNS i ex radikala, priča njihovim jezikom, pa savršeno cilja.
Pravi insajder :mrgreen:
Keep the good work...;)

Cirjakovic je npr. kao i Antonic, klasican salonski nacionalista, i nema pojma o toj skupini ljudi, za razliku od Sarovica, koji ih ocigledno u potpunosti razume.

Ti salonski nacionalisti koji zderu po skupim kafanama, misleci da tako razumeju srpski narod su vic.

On ode na ruckic u centru Bg-a, i poznaje Srbe, lol.

Dobro si me podsetio da se sada setim toga, Cirjak i Antonic nemaju blage veze o srpskom narodu, a Sarovic OCIGLEDNO fenomenalno poznaje srpski narod.

I onda se ovi salonski nacionalisti trigeruju kada im neko pokaze sta je to srpski narod.

Kako te majka rodi tako pametnog da ti ocenjuješ univerzitetske
profesore?

Treba tebe na čelo opozicije. :mrgreen:

Meni samo jedno muči. Kako sve ovo šro radi Šarović, a radi fenomenalan posao, nije došlo od navodnih opozicionih medija i opozicionih političara.
Nešto tu ne razumem. Opozicija je skroz trula ili njegova, ako je potrebno da je jedan radikal otpadnik efektno ruši režimske kule laži. Pa njih tamo nikada nije bilo više od trojice normalnih.

Meni samo jedno muči. Kako sve ovo šro radi Šarović, a radi fenomenalan posao, nije došlo od navodnih opozicionih medija i opozicionih političara.
Nešto tu ne razumem. Opozicija je skroz trula ili njegova, ako je potrebno da je jedan radikal otpadnik efektno ruši režimske kule laži. Pa njih tamo nikada nije bilo više od trojice normalnih.

Vrlo jednostavno! Đilas, Tadić, Ponoš. Savo...su ipak obrazovani ljudi
pa ne mogu da se spuste na taj nivo da podrže to što radi Šarović.

Time mogu da se oduševljavaju ovi sa dna kace.

Šarović bi u principu mogao da popuni taj prostor na desnici ali je problem što za to treba puno para i jaka partijska infrastruktura. Koliko znam on ima kombi stranku.
Šarović kao i svi desničari samo prave neke partije koje se vrte oko cenzusa i svi su u suštini Šojići koji samo jure celzijus. I sam Šarović misli sve najgore o Jovanoviću, Nestoroviću, Dverima i Gajiću. I svi oni medjusobno jedni druge ne mogu očima videti a programi isti. Šta god neko pričao o levičarima oni se ujedinili i uzeli 23% a sa desničarima je uvek ova priča i rad za Vučića.

Screenshot_20250210_003824_pure.lite.browser-1.jpg

Šarović kao i svi desničari samo prave neke partije koje se vrte oko cenzusa i svi su u suštini Šojići koji samo jure celzijus. I sam Šarović misli sve najgore o Jovanoviću, Nestoroviću, Dverima i Gajiću. I svi oni medjusobno jedni druge ne mogu očima videti a programi isti. Šta god neko pričao o levičarima oni se ujedinili i uzeli 23% a sa desničarima je uvek ova priča i rad za Vučića.
Да, зато сам испиздео на десничаре, али... љубав, вера, нада...мора се.

Pogledajte prilog 1685682
Očigledno sa razlogom.

Međutim, juče je sebi da slobodu i za kratku izjavu koja bi se mogla protumačiti kao najava značajnijeg političkog angažmana

Mislim da je on već hteo da se uključi politički, čak se i premišljao da izađe na izbore pa je odustao. Generalno, mislim da su mu male šanse jer je solo igrač. Ne uklapa se. Kao Tadić, mudrac i hejter svega. Gledao sam neke njegove intervjue. Bukvalno je za svakoga imao ponešto negativno da kaže, nebitno da li je režim ili opozicija. Radule i Tadić fazon političara. A kad si u hejtu sa svima, to je jasno da ne možeš ništa da uradiš.

Pogledajte prilog 1685682

Tačno tako, samo što

Narodna više ne postoji, Dveri su pukle posle Zavetnice, Nestor je ispušio kao opozicija, DSS je vrlo mutna varijanta

Neka nova opcija na desnoj strani bi mogla dobro da profitira, konkurencija im je očajna

Mislim da je on već hteo da se uključi politički, čak se i premišljao da izađe na izbore pa je odustao. Generalno, mislim da su mu male šanse jer je solo igrač. Ne uklapa se. Kao Tadić, mudrac i hejter svega. Gledao sam neke njegove intervjue. Bukvalno je za svakoga imao ponešto negativno da kaže, nebitno da li je režim ili opozicija. Radule i Tadić fazon političara. A kad si u hejtu sa svima, to je jasno da ne možeš ništa da uradiš.

Možda će biti ono strpljen spašen

Sledi veliki reset i brisanje jako velikog broja imena sa političke scene,
neko će morati i da ostane, tako da oni koji nisu previše potrošeni mogu i da profitiraju.

Back