Šarović i njegove političke perspektive

ssmpmd

Elita
Poruka
19.188
Navikli smo da Šarović pravi svoje intervjue na naprednjačkim mitinzima i bukvalno satire mučenike na koje naiđe
Dosta njih uspe čak i da pomeri iz ose (ma kakva bila) za samo par minuta razgovora

Međutim, juče je sebi da slobodu i za kratku izjavu koja bi se mogla protumačiti kao najava značajnijeg političkog angažmana

Jasno je da od 90-tih postoji vrlo stabilno radikalsko jezgro glasača koji su se šetali od SRS do SNS ali svakako nikada nisu glasali za bilo kakvu proEU opoziciju, DOS, žute, Ujedinjenu opoziciju, pa čak ni za SPS (i ti glasači su posebna priča)

Dakle i u budućnosti će ti ljudi morati za nekoga da glasaju, Šešelj je davno propala priča, Vučić takođe odlazi u istoriju i čini mi se da Nemanja vrlo razumno shvata da je upravo on poželjno i adekvatno lice da okupi te glasače. Uz malu podršku bi lako mogao do cenzusa a posle je sve stvar umetnosti pregovaranja.

Navikli smo da Šarović pravi svoje intervjue na naprednjačkim mitinzima i bukvalno satire mučenike na koje naiđe
Dosta njih uspe čak i da pomeri iz ose (ma kakva bila) za samo par minuta razgovora

Međutim, juče je sebi da slobodu i za kratku izjavu koja bi se mogla protumačiti kao najava značajnijeg političkog angažmana

Jasno je da od 90-tih postoji vrlo stabilno radikalsko jezgro glasača koji su se šetali od SRS do SNS ali svakako nikada nisu glasali za bilo kakvu proEU opoziciju, DOS, žute, Ujedinjenu opoziciju, pa čak ni za SPS (i ti glasači su posebna priča)

Dakle i u budućnosti će ti ljudi morati za nekoga da glasaju, Šešelj je davno propala priča, Vučić takođe odlazi u istoriju i čini mi se da Nemanja vrlo razumno shvata da je upravo on poželjno i adekvatno lice da okupi te glasače. Uz malu podršku bi lako mogao do cenzusa a posle je sve stvar umetnosti pregovaranja.
Шешељ и Вучић су издали некадашњу идеологију, али њих двојица и даље успевају да убеде оне са најмање зуба да су они неки српски националисти.
Али нису они једини који су издали националисте, била је ту и Милица и њен муж, са њима је био и Бошко у коалицији, а Нестору неки и даље верују.
Руска странка је у Нишу ушла у коалицију са СНСом.

Glasaci SNS itekako imaju zube i pune albume slika iz italije pariza, grcke, dok ostali Srbi mogu da duvaju u ...sta god, da bi skupili pare da odu kod zubara....
A i ta stomatologija, namerno je blokirana, do sad su mogli da izmisle bukvalno lepljenje zuba , kad su vec 80tih postojale parcijalne amputacije nerva, a od tada se napredovalo posteno , ali odjednom je sve nestalo , skontali da je bolje da stalno uzimaju po 100 e , nego da rese problem ljudima pa da jedan zubar moze da podrzi 1000 i 2000 pacijenata....ovako mora blombica na svakih 5 godina...eventualno 10

mi desnicari mu dajemo apsolutnu podrsku, a mozemo da zauzmemo i levo krilo, pa da mu je damo i odande;
a ja licno mislim da bi njemu legla uloga glavnog i odgovornog urednika nacionalne televizije, kada srusimo ovu bagru, jer kako i sam rece nije ni na cijem platnom spisku, i mi mu verujemo - jedan od retkih koji nije prodana dusa, a takvi trebaju srbiji

Nisam za te desničare ali bar je pokazao neki karakter za razliku od Šešelja, Martinovića i Vučića
to i ja kazem, mozemo da budemo desnicari, mozemo levicari, ali karakter je najvazniji, a sarovic je covek na mestu
Ја бих Шаровића за председника испред уједињене опозиције!
samo ja mislim da on bas nema harizmu da bude vodja, tako da bih ga ja u medije, da posteno raspodeljuje termine svima, da nam pomogne oko postenih i fer izbora, jel nikome se nije prodao, on bi mogao da ucestvuje u dogovoru, da posreduje izmedju vlasti i opozicije

Не знам ко би имао муда да уђе међу њих онако као Шаровић. Прво то па све остало.
Nije tu cak toliko ni do muda, vec razumevanje. On ih poznaje, ne mislim na licnom nivou, nego poznaje jako dobro taj karakter, to se vidi odmah.

Kada on udje tamo, i to prozivanje bez nekog antagonizma je pokazatelj toga koliko on razume taj karakter.

Kada bi neki N1 novinar to radio, to nepoznavanje i nerazumevanje karaktera bi odmah u prvom sukobu doslo do ogromnog antagonizma, i bilo bi svasta.

Ако падне СНС поново ћемо сви ми десничари бити на истој страни. Зар то није дивно? :D

Isključeno

ali videćeš i sam, to je i teorijski nemoguće ujediniti

Šarović ima iskustvo, zna da kaže to što hoće, vrlo lako može da preuzme pristojan broj birača sa desnog krila

Back