Quantcast

Šarović: Dodik vodi RS u NATO, najveća izdaja RS u poslednjih 20 godina

Дундурије

Ističe se
Poruka
2.519
http://rs.n1info.com/Region/a554335...najveca-izdaja-RS-u-poslednjih-20-godina.html

Šarović: Dodik vodi RS u NATO, najveća izdaja RS u poslednjih 20 godina

Predsednik Srpske demokratske stranke (SDS) Mirko Šarović izjavio je da srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik prihvatanjem Programa reformi BiH, Republiku Srpsku vodi u NATO.

Pogledajte prilog 626506

20.12.2019. |22.59

"Sada više nema nikakve sumnje, Dodik Republiku Srpsku vodi u NATO. Ovo je najveća izdaja po Republiku Srpsku u poslednjih 20 godina", kazao je Šarović za bijeljinsku BN TV.
Црногорцу стало до Срба и наше републике, мош мислити ... каки су то људи, без имало образа, он дјели лекције Србима ко су, шта су и шта треба да раде. А што не рече Шаровић-дурмиторац да је несумњиво већа издаја РС била кад је земо Караџић од Шавника давао наше постојбине и људе хрватима у замјену за нафту или кад Лијеворијечки Куч Милошевић поклони Алији Сарајево или кад је Ражњатовић Аркан био у мисији да мјесто хрвата сузбије балије из 5.корпуса и шта је том приликом радио од наше војске, народа и заробљених избјеглица из РСК ...
 

комшија

Legenda
Poruka
50.909
Црногорцу стало до Срба и наше републике, мош мислити ... (...)
И Радован Караџић је био Црногорац, а за време њега сте били де факто независна држава о чему данас можете само са сањате.
 

đavolčić

Buduća legenda
Moderator
Poruka
33.037
И Радован Караџић је био Црногорац, а за време њега сте били де факто независна држава о чему данас можете само са сањате.
Tiha voda brijeg roni. Samo polako. A ti se molim te nemoj brinuti o nama. Takvi kao ti su u Republici Srpskoj nepoželjni.
 

комшија

Legenda
Poruka
50.909
1583062840100.pngStenogram sa sastanka Predsjedništva BiH i Kvinte: Dodik pristao na ANP, samo da se zove Program reformi

1583062866600.png


Sarajevska televizija Face TV objavila je stenogram sa sastanka Predsjedništva BiH i ambasadora Kvinte na kojoj je dogovoren Godišnji nacionalni plan za članstvo u NATO (ANP), koji je naknadno za javnost, posebno u Republici Srpskoj, dobio ime Program reformi.


Prema tvrdnjama Face TV, stenogram sa sastanka, na kome su prisustvovali šest ambasadora i tri člana Predsjedništva BiH, ima devet stranica, a Face TV je objavio samo dijelove, i to one koji daju odgovor na pitanje da li je usvojen ANP ili ne.


Članovi Predsjedništva BiH postigli su na sastanku sa ambasadorima Kvinte dogovor oko ANP, koji su kasnije nazvali Program reformi, kako bi udovoljili Miloradu Dodiku.


Dodik je imao i uslov da NATO ne saopšti da je to Godišnji nacionalni plan za članstvo u NATO, za šta je i dobio garanciju. Na kraju, kada je sve dogovoreno, posebno kako da se za javnost ANP prikrije pod nazivom Program reformi, Dodik je imao i zahtjev da se odmah imenuje Zoran Tegeltija za predsjedavajućeg Savjeta ministara BiH.


 

комшија

Legenda
Poruka
50.909
1583081343100.pngŠarović poručio Dodiku: Izdajnik ostaje izdajnik

„Izdajnik ostaje izdajnik! Sada je potpuno jasno i nema više mogućnosti da se krije. Dodik je priznao da pristaje na ANP i time trasirao put BiH ka NATO. Stenogram je dokaz da je Dodik bio svjestan da potpisuje Nacionalni godišnji plan“, istakao je predsjednik Srpske demokratske stranke Mirko Šarović.

res_1583062736_sarovic-porucio-dodiku-izdajnik-ostaje-izdajnik[1].jpg


01.03.2020 | 12:33

Najmanje što se od Dodika očekuje, nakon što je procurio stenogram sa sastanka članova Predsjedništva BiH sa ambasadorima Кvinte, jeste da se povuče sa pozicije člana Predsjedništva BiH – rekao je danas predsjednik Srpske demokratske stranke Mirko Šarović.


„Izdajnik ostaje izdajnik! Sada je potpuno jasno i nema više mogućnosti da se krije. Dodik je priznao da pristaje na ANP i time trasirao put BiH ka NATO. Stenogram je dokaz da je Dodik bio svjestan da potpisuje Nacionalni godišnji plan“, istakao je Šarović.

Šarović je pozvao Dodika na odgovornost za izdaju i dvomjesečno skrivanje istine od građana Republike Srpske.

„Sada bi morali reagovati i oni koji su mu vjerovali i oni koji su ga do sada podržavali“, rekao je Šarović.


(BN)
 

комшија

Legenda
Poruka
50.909
1583119200800.pngŠarović traži ostavku Dodika zbog ‘izdaje’ u vezi s NATO

Predsednik Srpske demokratske stranke (SDS) Mirko Šarović izjavio je danas da od srpskog člana Predsedništva BIH Milorada Dodika očekuje da se povuče s te funkcije.

1583119239400.png


Piše: Beta 01. marta 2020. 13.35

On je to rekao pošto je objavljen stenogram sa sastanka Predsedništva BiH s ambasadorima „Kvinte“, prema kojem je „Program reformi“, dostavljen NATO-u, preimenovani sporni „Godišnji nacionalni program“ (ANP).

Grupu „Kvinta“ čine predstavnici SAD, Velike Britanije, Francuske, Italije i Nemačke.

„Izdajnik ostaje izdajnik. Sada je potpuno jasno i nema više mogućnosi da se krije. Dodik je priznao da pristaje na ANP i time trasirao put BiH ka NATO. Stenogram je dokaz da je Dodik bio svestan da potpisuje Nacionalni godišnji plan“, kazao je Šarović.

Predsednik SDS-a je pozvao Dodika na „odgovornost za izdaju i dvomesečno skrivanje istine od građana Republike Srpske“.

„Sada bi morali reagovati i oni koji su mu verovali i oni koji su ga do sada podržavali“, kazao je Šarović, saopštio je SDS.

Sarajevska TV FACE je objavila stenogram sa sastanka Predsedništva BiH i ambasadora zemalja članica „Kvinte“ na kojoj je dogovoren Program reformi BiH koji je Predsedništvo BiH usvojilo 19. novembra prošle godine.

Članovi Predsedništva BiH postigli su na sastanku sa ambasadorima Kvinte dogovor o „Godišnjem nacionanom programu“ (ANP) čiji su naziv promenili u „Program reformi“, kako bi izašli u susret srpskom članu Predsedništva BiH Miloradu Dodiku.

Dodik je imao i uslov da NATO ne saopšti da je to ANP, za što je i dobio garanciju.

„Ovaj dokument se formalno ne zove ANP, ali on u suštini to jeste, i ja ne bi bio baš spreman da ispadnem glup… Najbolje bi bilo da kažemo da smo napravili dokument ‘Saradnja s NATO-om’ i da smo kroz kompromis završili pitanje ANP-a i da u tom pogledu nemamo više šta reći“, rekao je Dodik na sastanku.

Dokument „Program reformi“ je 23. decembra 2019. godine upućen u sedište NATO u Briselu.
 

Babalj

Primećen član
Poruka
981
И Радован Караџић је био Црногорац, а за време њега сте били де факто независна држава о чему данас можете само са сањате.
Radovan je bio intelektualac,srbin i gospodin covjek .
Ljudi koji u ratu vodili Srbe u RS su bili vrhunski intelektualci i Srbi sa dna kace i moralne gromade za razliku od ovih sada politickih elita i zapadnih marioneta koje je zapad instalirao na politicku scenu to su sve sjecikese ,cobani lopovi ,mracni tipovi ,moralne nakaze

 

комшија

Legenda
Poruka
50.909
1583148163700.pngGovedarica: Dodik u sebi nosi izdajnički politički gen

- Sada vidimo da je Dodik jedan obični lažljivac i da on nije nikakav "super dasa" kako sebe voli da predstavlja već čovjek koji u sebi nosi izdajnički politički gen – istakao je bivši predsjednik SDS-a Vukota Govedarica.

res_1583143121_govedarica-dodik-u-sebi-nosi-izdajnicki-politicki-gen[1].png


02.03.2020 | 10:49

On je ovo rekao komentarišući stenogram koji se pojavio u javnosti sa sastanka članova Predsjedništva BiH sa ambasadorima Кvinte, kada je dogovoren nastavak puta BiH u NATO.

„Poslije objavljenog stenograma Predsjedništva BiH sa ambasadorima Кvinte, jasno je zašto Dodik ima neodoljivu potrebu da svaki put kada mu se ukaže prilika u javnosti prepričava neke događaje u kojima on predstavnike velikih sila tjera u mišiju rupu“,kazao je Govedarica.


On je podsjetio da je Dodik prvi put počinio izdaju prije više od 20 godina a ova odluka kojom se BiH integriše ka NATO paktu u stvari samo definiše njegov politički kod.

„Stoga je u pravu gospodin Šarović, (predsjendik SDS-a) kada kaže da izdajnik ne može biti ništa drugo nego izdajnik. Кada čovjek čini izdaju to radi isključivo iz ličnog interesa i pri tom ga ne zanima kakve će to posljedice imati po narod i državu. On je svjestan da dolazi vrijeme donošenja teških odluka po Republiku Srpsku. Te obaveze je preuzeo na sebe i jasno mu je da do tada mora sve političke partije staviti pod svoju kontrolu, a one koje mu to ne dozvole mora devastirati“, nagalasio je Govedarica.

U ovom momentu, kaže Govedarica, kada bude donosio takve odluke Dodik je svjestan da Republika Srpska ne smije imati alternativu i da samo tako može počiniti konačnu izdaju i ostati nekažnjen.

„Zato je nedavno rekao da je njegov posao da uništi opoziciju“ – zaključio je Govedarica.


(BN)
 

комшија

Legenda
Poruka
50.909
1583372108800.pngMEKTIĆ ZGROMIO DODIKA: "Priča oko ANP-a u potpunosti je raskrinkana.. Iz sadržaja se vidi da je aktiviran MAP"!

"Stenogram sa sastanka Predsjedništva Bosne i Hercegovine sa ambasadorima Kvinte je dokaz da je Dodik u odnosu na prvobitni ANP uspio samo da izdejstvuje promjenu imena, pa više nije ANP već Plan reformi", istakao je danas Dtagan Mektić, poslanik SDS u Predstavičkom domu Parlamenta BiH.

1583372139400.png


Prije 7h

"Priča oko ANP-a i Milorada Dodika je u potpunosti raskrinkana. Dodik je htio da obmane, prevari i slaže javnost ali u tome nije uspio i sada je to jasno. Čim je NATO prihvatio taj dokument kao adekvatan govori da se radi o dokument kojim se aktivira MAP. Iz sadržaja dokumenta se vidi da se radi o aktivaciji MAP-a", kazao je Mektić, saopćeno je iz SDS-a.


Mektić je dodao i to da se Dodik "upetljao u svoje laži i sad se trudi da proizvodi druge teme kako bi skrenuo priču sa svoje izdaje po pitanju ANP-a".

"Iz stenograma sa sastanka članova Predsjedništva BiH sa ambasadorima Kvinte vidi se da je Dodiku stalo samo do jednog, da se dokument ne zove ANP već Plan reformi. Njegov jedini uslov sa tog sastanka bila je promjena naziva, a po pitanju stavova on je potpuno odustao od Rezolucije Narodne skupštine RS i stava da ćemo po pitanju vojnih integracija pratiti Srbiju",
zaključio je Mektić.
 

JankoTheGreat

Veoma poznat
Poruka
14.452
Radovan je bio intelektualac,srbin i gospodin covjek .
Ljudi koji u ratu vodili Srbe u RS su bili vrhunski intelektualci i Srbi sa dna kace i moralne gromade za razliku od ovih sada politickih elita i zapadnih marioneta koje je zapad instalirao na politicku scenu to su sve sjecikese ,cobani lopovi ,mracni tipovi ,moralne nakaze

 
Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.