Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
K'o je "Goscica:Pitaj Bukija, on ce to najbolje da ti objasni, on je dr za sarme![]()
"Goscica:Bukija
EEE, buki ti je bundeva, covek koji najvise voli sarme od svih na ovom forumuFührer.:K'o je "Goscica:Pitaj Bukija, on ce to najbolje da ti objasni, on je dr za sarme
"Goscica:Bukija![]()
OKGoscica:EEE, buki ti je bundeva, covek koji najvise voli sarme od svih na ovom forumuFührer.:K'o je "Goscica:Pitaj Bukija, on ce to najbolje da ti objasni, on je dr za sarme
"Goscica:Bukija![]()
Voli sarmu vise i od....khmmm....e, idi na Kulinarstvo i imas topic SARMA!
:wink:
Incognito:Long live sarma i rakija...
Long live sarma i rakija...
We'll never forget...
Long leave sarma i rakija...![]()
Dina:Moram da vam ispricam onaj stari vic za sarmu. Verovatno ga svi znate ali...
Sedi sarma u stomaku i gleda svoja posla. Stize prvi vinjak.
Pita sarma: Odakle ti ovde?
Vinjak: Dolazim u Mikino ime.
Vrlo brzo stize novi vinjak. Ponavlja se isti dijalog.
Sarma: Odakli ti?
Vinjak: Dolazim u Mikino ime.
I treci, i cetvrti put ista situacija. Posle petog pristiglog vinjaka, kaze sarma:
E moram da idem da vidim tog Miku!
A da buki promeni nick u SARMA!Peta W.:Bundevoooooooooooooooooooooooo! :shock: Pa,gde si ti,crna bundevo,ovo je tema za tebe!!:wink:
Ma ja kazem za dobru sarmu treba djuretine.limunada:Niste je izgleda dovoljno zaprzili...![]()
Incognito:Long live sarma i rakija...
Long live sarma i rakija...
We'll never forget...
Long leave sarma i rakija...![]()
ima nas dvoje!bolje punjena paprika.mislim jedem je kad nema nista drugo ali ne uzivam nesto.zavijam vrlo retko(zbog muza)Obersturmfuehrer:ja uopste ne volim sarmu![]()
hanibal77:ima nas dvoje!bolje punjena paprika.mislim jedem je kad nema nista drugo ali ne uzivam nesto.zavijam vrlo retko(zbog muza)Obersturmfuehrer:ja uopste ne volim sarmu![]()