Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 54.339
Može i kupus, ide odlično. A za vinovu lozu spas.Jaooo! Kupila sestra mojoj ćerci! Još ga nismo raspakovali! Čekam vinovu lozu dogodine, nije to meni za kupusa.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Može i kupus, ide odlično. A za vinovu lozu spas.Jaooo! Kupila sestra mojoj ćerci! Još ga nismo raspakovali! Čekam vinovu lozu dogodine, nije to meni za kupusa.
Ma nije to za mene. Ja tih malih mogu da pojedem 13 komada.Može i kupus, ide odlično. A za vinovu lozu spas.
Moj tata kod prijatelja u Sl Brodu, ručak, pita supruga od prijatelja koliko želi sarmi da mu izvadi?Ma nije to za mene. Ja tih malih mogu da pojedem 13 komada.
Kod nas jeftina od 22 do 7 radnim danima, a nedjelja je cijeli danU rerni naravno, u zemljanom loncu još bolje! Evo potopio sam noćas pasulj u ćup! Čekam 12 jeftinu tarifu struje pa palim rernu!
Kupiš dolmer, svaka sarma ista, začas gotove, košta par eura
U hrvatskoj od 21h do 7 ujutro zimi a leti od 22hKod nas jeftina od 22 do 7 radnim danima, a nedjelja je cijeli dan![]()
A mislim da samo mi imamo nedjelju cijelu?U hrvatskoj od 21h do 7 ujutro zimi a leti od 22h![]()
Свака ти је златна!Joj kolikačke su te na sllici. Ubosni se ne bi mogla udati sa tolikačkom![]()
С овим моташ сарме?!Kupiš dolmer, svaka sarma ista, začas gotove, košta par eura
Ja to ne pratim, to je za minderpuze, ne znači mi ništa, ne pada mi na um noćima biti budna zbog jeftine ili nedjelju biti kući. A da, mi imamo i svaki dan zimi od 13 do 16 a ljeti od 14 do 17, tada sam na posluNemam pojma ali je to onda jako lepo u nedelju se ogreješ, skuvaš za celu nedelju, usisaš, opereš veš i okupaš se!![]()
Kaže onaj “taj nemir u šerpi ja nemogu gledati “