Quantcast

Sarajlija pronašao deo granate u ćevapu

111111

Legenda
Banovan
Poruka
60.300
Sarajlija Nail Kundo nije mogao verovati svojim očima kada je u ćevapima koje je sat ranije kupio u sarajevskoj prodavnici “Blok” pronašao geler od granate!

Kako je ispričao za “Dnevni avaz”, nesvakidašnja situacija dogodila se na radnom mestu na Ilidži, nakon što je zagrizao ćevap i osetio kako mu puca zub.
- Uzeo sam paket ćevapa i vratio se na posao da ih ispečem. Ali, kada sam jedan ćevap zagrizao, osetio sam da mi je nešto puklo pod zubima. Pogledam ćevap, kad u njemu geler – priča nam u neverici Kundo.

U stanju šoka, uzeo je račun i ćevape i zaputio se u market. Kada je ispričao radnicima šta se dogodilo, pokazavši im geler, oni su ga uverili da će ćevape skloniti iz frižidera.

- Napravili su budalu od mene. Ni da kažu žao nam je, niko ništa. Kažu, mi samo prodajemo ćevape. Kada sam pozvao Kantonalnu upravu za inspekcijske poslove, kazali su mi da je inspektor na godišnjem odmoru, tako da nema niko da dođe da vidi o čemu se radi – ispričao je Kundo.

U marketu su mu rekli da ćevape nabavljaju od firme “Jusuf Bey” , i da se njima žali ako hoće.

-Što bi bilo da sam progutao geler? Meni ne treba ništa, nikakva odšteta, nikakve pare. Samo da su mi se ispričali kao ljudi – pita se on.

Vlasnik firme “Jusuf Bey” Mirsad Mušinbegović rekao je juče da je nemoguće da se nešto dogodi.

- I ja sam šokiran. Mislim da je to nemoguće. Javili bi radnici sa mašina da se nalazi komad metala u proizvodnji. Tu su standardi kontrole. Jedino da se nekako odvalio komadić mašine pa završio u mesu, ali i to je nemoguće. No, kad hoće vrag, onda se svašta desi – rekao je Mušinbegović.

http://www.telegraf.rs/vesti/276556-zdrava-ishrana-sarajlija-pronasao-geler-u-cevapu
 

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.