pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 164.793
solidna ali ni nalikза сарајевску Дрину јер је била као марлборо
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
solidna ali ni nalikза сарајевску Дрину јер је била као марлборо
nisam čuo za taj
Ја јесам јер сам фурњала све што сам навела. Мислим да је нишки био тврдо пакован, али ко ће да се сети после толиких година. Сад пушим дуван.nisam čuo za taj
Дрина је била јака цигарета, по томе је личила на марлборо. Не подносим слабе цигарете и оне с укусима.solidna ali ni nalik
mislim da je marlboro pravljen samo u sarajevuЈа јесам јер сам фурњала све што сам навела. Мислим да је нишки био тврдо пакован, али ко ће да се сети после толиких година. Сад пушим дуван.
naj su slađa govna iz maxijaSvako g.ovno izbosne slatko
Brt, pravi ga Filip Moris u Nisu.mislim da je marlboro pravljen samo u sarajevu
da, ukapirao sam da to misliteBrt, pravi ga Filip Moris u Nisu.
Bas sad, dok ovo pisemo.
A gdje hima za ukrast taj sarajski marlborlo?naj su slađa govna iz maxija
У Сарајеву?A gdje hima za ukrast taj sarajski marlborlo?
Које су најјаче цигарете сад?Sarajevsko SobranieУ Сарајеву?Које су најјаче цигарете сад?

Озбиљно питам. Пушим јак дуван и марлборо је слаб у поређењу с тим.Sarajevsko Sobranie![]()
Meni je najbolji kubanski maduro 5 iliti "Kastrova cigara"Озбиљно питам. Пушим јак дуван и марлборо је слаб у поређењу с тим.
Тај резани је од произвођача директно или га има на трафикама? Пушим дуван без адитива и мора да буде Вирџинија јер ми се друго не свиђа.Meni je najbolji kubanski maduro 5 iliti "Kastrova cigara"
Odmah sledi makedonski rezani duvan iz Prilepa
To je duvan
A to "slabije" "jače" to je hemija ili gmo krdža