pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 164.790
dal biste potpisali peticiju da se opet pravi onaj čuveni marlboro u sarajevu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не. Потписала бих за сарајевску Дрину јер је била као марлборо, али јефтинија. Нишки марлборо је био бољи.dal biste potpisali peticiju da se opet pravi onaj čuveni marlboro u sarajevu?
Svako g.ovno izbosne slatkodal biste potpisali peticiju da se opet pravi onaj čuveni marlboro u sarajevu?
Niška Drina je bila najbolja dok Sloba nije uvezo tri tone ozračenog duvanaНе. Потписала бих за сарајевску Дрину јер је била као марлборо, али јефтинија. Нишки марлборо је био бољи.
Slovenačka cigara, pakovana sa filterom na dole ali ne iz higijenskih razloga jer su Slovenci kulturni nego jer su kupili kontra-pakericu jer su Slovenci glupi.
Žabac ubica.
Tu mantru je narod sam izmislio istina je bila drugačija:Била она цигарета што је филтер био са доње стране паклице.
То је да би пролетери из фабрика и они што раде на терену, могли прљавим радничким рукама да извуку цигарету, а да не запрљају филтер.
Svako će hvaliti svoju stranu Drine ali da, bila je to ikonska cigareta s obe strane Drine.Sigurno je bio bolji od ovih sada jada .
Slovenija bez SFRJ, lukavo uradjeno...Žabac ubica.
Šta predstavlja broj57????Slovenija bez SFRJ, lukavo uradjeno...
A ni broj nije slučajan...
Šta predstavlja broj57????
Stvarno ne znam.
Godina kada je počela proizvodnja istih.Šta predstavlja broj57????
Stvarno ne znam.
Šta Stojko bulazni?Година оснивања бренда Филтер 57.
Šta Stojko bulazni?
Od tih starih cigareta samo znam ,,okus,, Opatije. Kao klinci krali od roditelja.
Ja mislila on nekakav klinjo!Друг Стојков је експерт за СФРЈ.
Ja mislila on nekakav klinjo!
nisam čuo za tajНишки марлборо је био бољи.