САРАЈЕВО РАСПИСАЛО КОНКУРС ЗА ЗАПОШЉАНАЊЕ БЕТМЕНА

МАЧАК

Buduća legenda
Poruka
25.542
http://www.mondo.rs/s195938/ex-YU/Sarajlije_traze_Betmena.html
Sarajlije traže Betmena!
Ako imate sopstveni Betmobil, poznajete borilačke veštine i vešto krijete svoj identitet, prijavite se na konkurs!
v195938p0.jpg

v195938p1.jpg

Sve učestalije pucnjave, ranjavanja i razbojništva navele su građane glavnog grada BiH na neobičan potez. Oni su dali oglas "Traži se Betmen".

Građani Sarajeva su odlučili da zaposle Betmena zbog porasta kriminala na ulicama, a oglas su objavili na oglasniku Market.ba - OVDE. Naveli su kako traže Betmena koji ima tri do pet godina iskustva u obavljanju sličnih poslova, visoku stručnu spremu i dobro poznavanje borilačkih veština.

Dobra moć sakrivanja sopstvenog identiteta, odgovornost i tačnost, kao i loše sposobnosti komunikacije uz poželjnu upotrebu sile još neki su od traženih kvaliteta.

"Betmobil još uvek nismo nabavili, pa je poželjno da kandidat ima sopstveno vozilo", piše u oglasu. Pobednik konkursa dobiće redovna primanja prema učinku, kao i mogućnost zapošljavanja rođaka ili prijatelja u ulozi pomoćnika Robina.

Sve što građani Sarajeva traže od Betmena je da im pomaže u nevolji, sprečava pljačke, pucnjave i ubistva. Mora i redovno da obilazi teren i kontroliše ulice Sarajeva i bliže okoline.
:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

.................................
..................................
Треба послати ове тигрове са Крсте....
:hahaha: :hahaha: :hahaha:
 

Back
Top