Jugoslav Čvarak
Buduća legenda
- Poruka
- 28.122
Ne nazivam nju opajdarom, već Doris.Obrada je i bolja.
I ne nazivaj Rozgu opajdarom,...jer mi smo je ovde takoreći "prisvojili"!
Što kažeš za Radojku?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne nazivam nju opajdarom, već Doris.Obrada je i bolja.
I ne nazivaj Rozgu opajdarom,...jer mi smo je ovde takoreći "prisvojili"!
Da,...to je već kod Nemaca nezamislivo.Bila je velika i ozbiljna država, ljudi su se više poštivali i pomagali. Kada su bili veliki potresi u Skoplju, Banja Luci i crnogorskom primorju ljudi iz cijele države dolazili su pomoć u obnovi i izgradnji. Isto kao i kada su bile poplave u Zagrebu. Radilo se, pomagalo i gradilo. Danas imaš situaciju u Bosni da su bile poplave i da ljudi koji su izgubili svu svoju imovinu, nisu dobili ništa jer je kako stoje stvari neko je pokrao pare koje su oni trebali dobit. Pa Jugoslavija je izgradila Skoplje koje je bilo sravnjeno sa zemljom, a ovi idioti nisu u stanju da poprave prugu od Jablanice do Ploča nego još vijećaju ko će šta radit, i ko će se više ugradit u taj posao. Prije 50 godina su se takve popravke radile za pet dana. Jugoslavija je bila država koja je imala svoj nuklearni program, ovi danas kokošari nisu u stanju da 50 metara puta da saniraju
Malo je dosadna.Što kažeš za Radojku?
Novaca ima da se svim tim ljudima koji su ostali bez kuća bez problema naprave nove kuće, a oni kažu da nisu ništa dobili. Znači da je neko pare opet polapao.Da,...to je već kod Nemaca nezamislivo.
Dok su recimo Švajcarci ista priča, svako navija za svoj kanton, pa kad je trebalo dati pare za tunel na Gorthardu, Francuski kanton se bunio što mora dati novac Italijanima. Cicija je cicija, imao on para ili ne. Dok su Nemci odmah iskeširali veći deo, srazmerno zastupljenosti Nemačkog kantona u Swiss-u.
I kako ti se dopada Sarajevo?Bio sam jednom pre 14 godina.
Strašno!Novaca ima da se svim tim ljudima koji su ostali bez kuća bez problema naprave nove kuće, a oni kažu da nisu ništa dobili. Znači da je neko pare opet polapao.
Žalosno daStrašno!
Je'l si bio u Sarajevu ili ne?Ма какви најбољи град!!! Град препун муџахедина из рата. Гледао сам неке аматерске снимке града. Није баш никакав утисак. Град се уопште не одржава. Једино нешто мало око Башчаршије и строгог центра. Ово остало ништа
Bio sam na nekoj svadbi sa nekim drustvom, bili smo malo i po gradu nocu ali ne toliko puno da bih mogao nesto toliko da vidim.I kako ti se dopada Sarajevo?
Vjekoslavi Huljić treba prste polomit' da više ne piše textoveKako su ti iritantne?
Mi u Srbiji smo slušali njihove pesme. Magazin je bila jako popularna grupa.
Ljudi i danas slušaju njihove hitove.
Ne znam koja mi je gora, Rozga ili DanijelaNe nazivam nju opajdarom, već Doris.
Što kažeš za Radojku?
Nama su one baš simpatične. Ova nova mi se ne sviđa. Nekako je "bezdušna".Ne znam koja mi je gora, Rozga ili Danijela
Danijelu ne podnosim zbog braka sa onim zlom.Nama su one naš simpatične. Ova nova mi se ne sviđa. Nekako je "nezdušna".
Uuu,...nije ni malo! Mi takve žene i ne pribiramo u Srbiju.Jelena mi gnjecava.
Priznaj da si bar pola Bosanac.Da, i secam se kad me glupava navigacija navela u jednosmernu ulicu pa brze bolje okreci kola a neke trebe se smeju
Kakve veze ima grupa Magazin sa temom?Ova verzija je bolja,...opuštenija.
Moderatori su tu,...pa neka brišu šta im ne odgovara. Ne bi im bilo prvi put.Kakve veze ima grupa Magazin sa temom?
Nije lijepo da omalovažavaš Jelenu uz xx atribute koji joj inače nisu ni blizu. Svi smo mi sasvim obični ljudi sa odredjenim vrlinama ali i manama.