Jugoslav Čvarak
Buduća legenda
- Poruka
- 28.122
Pa nego što je nego opajdara.Opajdara haha
Koja normalna žena može biti u vezi s Arkanom koji je još davno prije rata bio najobičniji kriminalac.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa nego što je nego opajdara.Opajdara haha
Sad ti koji su ga rušili,...neka ga opet i naprave, pa da izgleda k'o "Berlin" danas.
Sve se može, kad se hoće!
Ni ona nije htela nikada nastupiti u Srbiji, iako je bila više puta pozvana. Ljudi su stvarno obožavali njene pesme.Opajdara haha
Iskreno ne znam, ali meni je ona iritantna skoro koliko i Severina, Rozga, Magazin i ostala dalmatinska meketala.Ni ona nije htela nikada nastupiti u Srbiji, iako je bila više puta pozvana. Ljudi su stvarno obožavali njene pesme.
Teško je bilo i Nemcima ponovo izgraditi sve one silne gradove, koji su nakon II.Sv.rata bili bukvalno sravnjani sa zemljom, pa su uspeli. Uz pomoć USA-a, ali kako god. Oni su ih i porušili u savezničkoj odmazdi.Teško!
Sve su vam Dalmatinske pesme na tom fazonu,...ili ti se sviđa ili ne? Meni se napr. dopadaju. Kao i Bosanske grupe i pesme.
Vala niko nije meketo ko Kemo rahmetliIskreno ne znam, ali meni je ona iritantna skoro koliko i Severina, Rozga, Magazin i ostala dalmatinska meketala.
Kakvi ste srećniciNi ona nije htela nikada nastupiti u Srbiji, iako je bila više puta pozvana. Ljudi su stvarno obožavali njene pesme.
Jel ona umrla?Pa nego što je nego opajdara.
Koja normalna žena može biti u vezi s Arkanom koji je još davno prije rata bio najobičniji kriminalac.
Valjda mediji nisu bili pod opsadom totalitarnih režima.Kako tumačiš činjenicu da balkanski muzičari 99% njih bilo nepoznato van lokala.
Mislim da je živa, ali nisam siguran.Jel ona umrla?
Iskreno ne znam, ali meni je ona iritantna skoro koliko i Severina, Rozga, Magazin i ostala dalmatinska meketala.
Kako su ti iritantne?Što se čudiš?
Valjda mediji nisu bili pod opsadom totalitarnih režima.
Njih je SAD izgradila iz temelja. Velika većina Nijemaca je doživjela, kako se ono kaže katarzu. Iako su bili razrušeni, podijeljeni i poniženi u duši su oni ostali jedan narod sa usađenom velikom radnom etikom. Zato su se izdigli iz pepela. BiH je premala i previše su narodi podijeljeni da bi se nešto slično napravilo.Teško je bilo i Nemcima ponovo izgraditi sve one silne gradove, koji su nakon II.sv.rata bili bukvalno sravnjani sa zemljom, pa su uspeli. Uz pomoć USA-a, ali kako god. Oni su ih i porušili u savezničkoj odmazdi.
Kako su onda pre rata živeli u slozi?Njih je SAD izgradila iz temelja. Velika većina Nijemaca je doživjela, kako se ono kaže katarzu. Iako su bili razrušeni, podijeljeni i poniženi u duši su oni ostali jedan narod sa usađenom velikom radnom etikom. Zato su se izdigli iz pepela. BiH je premala i previše su narodi podijeljeni da bi se nešto slično napravilo.
Sve su mi iritantne.Kako su ti iritantne?
Mi u Srbiji smo slušali njihove pesme. Magazin je bila jako popularna grupa.
Ljudi i danas slušaju njihove hitove.
To stvarno nzm šta se i dali se, sa ovih prostora slušalo van granica bivše Juge. Verujem da si ipak i tamo mogao naći, šta te zanima. Bar su njihova tržišta bila oduvek "otvorena".To je trebalo da im pomogne. Msm, sluša ko šta voli, nikakav problem samo mi palo na pamet. Ovde se 80ih kupovala muzika the police ( sting), metal, pop, rok, svega bilo. Ne verujem da je u Eleju i Belfastu bilo u ponudi Ekv, belo dugme, Vajta i Oliver Dragojević.
Prvi put ovo čujem.Sve su mi iritantne.
Jel voliš Radojku Šverko?
Ona je jedno pedeset klasa iznad opajdare.
Pa jel valja?Prvi put ovo čujem.
Oliver Dragojević,..."Sve bih dao da si tu". Ofc!Pa jel valja?
Nego, zvuči li ti ovo poznato?
Kako su onda pre rata živeli u slozi?
Yup, samo što je ovo original, puno ljudi ne zna da je Proliver obradio pjesmu.Oliver Dragojević,..."Sve bih dao da si tu". Ofc!
Obrada je i bolja.Yup, samo što je ovo original, puno ljudi ne zna da je Proliver obradio pjesmu.