Сарајево и муслимански фашизам у јагњећој кожи лажне грађанске антифа идеологије

Od kada je Ostrogorski "jeftini srpski istoričar"?

Pogledaj malo njegovu biografiju, prevešću ti ako ne znaš engleski:

He completed his secondary education in a St. Petersburg classical gymnasium and thus acquired knowledge of Greek early in life. He began his university studies in Heidelberg, Germany (1921), where he devoted himself initially to philosophy, economics, and sociology, though he also took classes in classical archeology. His teachers included Karl Jaspers, Heinrich Rickert, Alfred Weber and Ludwig Curtius. His interest in history, especially Byzantine history, was awakened by a young Dozent by the name of Percy Ernst Schramm. After studying various aspects of Byzantinology in Paris (1924–25), Ostrogorsky received his doctorate from the University of Heidelberg (1927) with a dissertation in which he combined his interests in economics and Byzantine history. He then taught as Privatdozent in Breslau from 1928 and moved to Belgrade in 1933.

Čak se i hrvatska enciklopedija i bosanska ANU pozivaju na njega u svojim tekstovima.

I onda jedadn zadrigli taliban poput tebe napiše "šta on zna..."

Eto ti znaš. Da si narod koji nije postojao do 1993. godine. Ni u tragovima.

Osmanlije nisu na dvoru imali bosanski jezik već srpski. Zašto? Zato što kao narod niste ni postojali, vi ste bili samo poturčeni hrišćani.

Repa bez korijena.
Kako hoćeš samo si ti u ovom slučaju repa sa pogriješim korijenom. Vrijemena se mijenjaju i to ne prolazi više.

Ja znam ko sam i šta sam ali i šta su mi preci bili.
Moguće da ti znaš, današnji Srbi su dobrim dijelom naseljeni u Bosnu dolaskom Turaka i da možeš povezati sve unazad i kažeš prije 500 godina smo došli u Bosnu i još smo uvijek Srbi ali malo ko može, nije ni bitno malo se zafrkavam trebaš biti ono što želiš.

Moguće da ti znaš, današnji Srbi su dobrim dijelom naseljeni u Bosnu dolaskom Turaka i da možeš povezati sve unazad i kažeš prije 500 godina smo došli u Bosnu i još smo uvijek Srbi ali malo ko može, nije ni bitno malo se zafrkavam trebaš biti ono što želiš.
Nije istina, ti lažeš jer kako smo vidjeli još Porfirogenit piše o Srbima i ne samo on.

U to vrijeme vas nema, vi nastajete kasije poturčavanjem hrišćana i to je taj kompleks niže vrijednosti koji imate jer ste svjesni da ste prodali vjeru za večeru.

A mi to dobro znamo kao i vi...

1joccf.jpg

Nije istina, ti lažeš jer kako smo vidjeli još Porfirogenit piše o Srbima i ne samo on.

U to vrijeme vas nema, vi nastajete kasije poturčavanjem hrišćana i to je taj kompleks niže vrijednosti koji imate jer ste svjesni da ste prodali vjeru za večeru.

A mi to dobro znamo kao i vi...
Ne znaš ti ništa Porfirogenit piše o razdoblju 300 godina prije njega u to vrijeme i ne piše istorijske činjenice nego kako se upravlja carstvom i ne uzima se kao ozbiljan dokaz,Kinnamos je vizantijski istoričar koji opisuje Bosnu kao posebnu državu koja nikakve nema veze sa Srbijom. je si bar ono pročitao što sam podijelio?

Nešto se mislim, naši što su otišli na Zapad svi nešto stekli i vode normalan život. A mi ovuda u torovima, po forumu čitamo guslarski fašizam. Nikad mira od promašenih neostvarenih nacionalista.
Ne shvataj ovo ozbiljno više kao zabavu

Nešto se mislim, naši što su otišli na Zapad svi nešto stekli i vode normalan život. A mi ovuda u torovima, po forumu čitamo guslarski fašizam. Nikad mira od promašenih neostvarenih nacionalista.
Полако, тек сте се уполовили.
Неће нико да шаље дјете у ОШ „Мустафа Бусулаџић” исл. јбг :D

Ne znaš ti ništa Porfirogenit piše o razdoblju 300 godina prije njega u to vrijeme i ne piše istorijske činjenice nego kako se upravlja carstvom i ne uzima se kao ozbiljan dokaz,Kinnamos je vizantijski istoričar koji opisuje Bosnu kao posebnu državu koja nikakve nema veze sa Srbijom. je si bar ono pročitao što sam podijelio?
Zašto ga onda kao dokaz uzima jedan od najboljih vizantologa, osnivač Vizantološkog instituta?

Zašto lažeš da on nije ozbiljan izvor? Ne odgovara ti istina da si potomak poturčenih Srba?!

Zašto ga onda kao dokaz uzima jedan od najboljih vizantologa, osnivač Vizantološkog instituta?

Zašto lažeš da on nije ozbiljan izvor? Ne odgovara ti istina da si potomak poturčenih Srba?!
Kako mogu biti kad su Srbe Turci naselili u Bosnu, hajde mi objasni to, vjerovatno neko jest ali je to mali broj. Govori o periodu 300 godina prije njega u to vrijeme isto kao da ti sad objašnjavaš šta se dešavalo u 16 vijeku i nije istoričar pa sam razmisli. Opisuje i da su Srbi nestali i da su ih Bugari zatrali i da ih nije ostalo više od 50 i da su Hrvati sila nevidjenja.

Poslednja izmena:
Kako mogu biti kad su Srbe Turci naselili u Bosnu, hajde mi objasni to, vjerovatno neko jest ali je to mali broj. Govori o periodu 300 godina prije njega u to vrijeme isto kao da ti sad objašnjavaš šta se dešavalo u 16 vijeku i nije istoričar pa sam razmisli. Opisuje i da su Srbi nestali i da su ih Bugari zatrali i da ih nije ostalo više od 50 i da su Hrvati sila nevidjenja.
To nije tačno, ne čitaš:

"Porfirogenit ne poseduje samo podatke iz svog vremena, vec citira i carske arhive, koji sezu do njegovog prethodnika, Cara Heraklija(610-641) i ranije.

Glava 32 De Administrando Imperi-ja Konstantina Porfirogenita, ima naslov "O Srbima i zemlji u kojoj sada obitavaju", i koja govori o teritoriji naseljenoj Srbima ciji je sastavni dio sama Bosna, u kojoj napominje dva naseljena grada - Kotor i Desnik, oba jos uvijek neogredjenog geografskog polozaja."

To nije tačno, ne čitaš:

"Porfirogenit ne poseduje samo podatke iz svog vremena, vec citira i carske arhive, koji sezu do njegovog prethodnika, Cara Heraklija(610-641) i ranije.

Glava 32 De Administrando Imperi-ja Konstantina Porfirogenita, ima naslov "O Srbima i zemlji u kojoj sada obitavaju", i koja govori o teritoriji naseljenoj Srbima ciji je sastavni dio sama Bosna, u kojoj napominje dva naseljena grada - Kotor i Desnik, oba jos uvijek neogredjenog geografskog polozaja."
Porfirogenit piše i fali se svojim carstvom i ništa drugo i malo si i ti prepravio kako ti valja, piše da gradove u Bosni naseljavaju Srbi ili prema Bosni. Bosna se navodi u DAI ali opet dajem ti izvještaj vizantijskog istoričara koji piše u periodu u kojem živi 12 vijeku i daleko je tacniji.

Porfirogenit piše i fali se svojim carstvom i ništa drugo i malo si i ti prepravio kako ti valja, piše da gradove u Bosni naseljavaju Srbi ili prema Bosni. Bosna se navodi u DAI ali opet dajem ti izvještaj vizantijskog istoričara koji piše u periodu u kojem živi 12 vijeku i daleko je tacniji.
Znači on je u pravu i nije u pravu istovremeno?

A šta je sa ostalim izvorima koji pominju Srbe u Bosni, isto tako jesu i nisu tačni?

A šta je sa ostalim izvorima koji pominju Srbe u Bosni, isto tako jesu i nisu tačni?
Расправљаш се са особом која тврди да су Нинослава Срби набедили да их
стави у повељу и то три пута.

Izvor se ne može uzeti kao tačan ukoliko ne postoji još koji drugi iz istog perioda koji to potvrđuje a ti si i tekst malo promjenio kako ti odgovara, koji tekstovi o Srbima?

Valja ti Ruska bijeda i Putin koji truje sve protivnike od novinara do političara. Kome su Rusi ikad pomogli a da nemaju svoj interes. Jesu li napravili bar kakav most školu bilo šta za razliku od EU, Japana, Amerike.
Овим показујеш тај одвратни улизичко-поданички карактер
који је нама Србима изузетно одвратан.
Дивити се туђину, непријатељу а пљувати по своме роду је
нешто најодвратније у шта се човек може изметнути.

Šta sam pogriješio hoćeš reći da to nije istina.

Izvor se ne može uzeti kao tačan ukoliko ne postoji još koji drugi iz istog perioda koji to potvrđuje a ti si i tekst malo promjenio kako ti odgovara, koji tekstovi o Srbima?
Zaboravi, živi u svom bolesnom svijetu laži i zabluda.

Ovaj forum je fantastičan kakvih sve provala nema. Putin ti dobar koji preuredjuje zakon da bi ostao doživotno na vlasti i truje svoje
neistomišljenike. Nisi ni svjestan kakve gluposti lupaš i da te svi gledaju kao divlje pleme u Evropi koje im je na grbači.Bitno im da Jugoslaviju razbiju 😁. Jugoslavija ne interesuje nikog u Svijetu a Srbija pogotovo, samo puno glavobolje zbog divljaka koji ratuju u pola Evrope.

Poslednja izmena:
Pomnoži sa 10 i dobićeš situaciju u RSu, cuj ti se našao da kritikuješ Muslimane za imena zlikovaca.
Недовољно се критикује СДА и њени исламски сателити који промовишу муслимански нацизам.

Недовољно се критикује СДА и њени исламски сателити који промовишу муслимански нацизам.
Naravno da je nedovoljno ali to je situacija na Balkanu, kriminalci i nacionalisti.

Back