Сарадници окупатора и домаћи издајници, некад и сада

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Гамбино

Veoma poznat
Poruka
14.514
Ауторска тема ---------------------------------------

Зашто неке сараднике окупатора етикетирамо тим називом и још им додајемо етикету да су злочинци, домаћи издајници и негативци, а данашње модерне окупаторе који такође поклањају српске територије, потписују антисрпске и брутално понижавајуће споразуме, не називамо тим именима, чак шта више медији о њима пишу хвалоспеве ?

Зашто један Милан Недић је негативац, марионета, домаћи издајник и сарадник окупатора, а то нису осведочени домаћи издајници, негативци, марионете, сарадници окупатора као што су Зоран Ђинђић, Војислав Коштуница, Борис Тадић, Томислав Николић и Александар Вучић ?

Како зауставити процес рехабилитације Милана Недића, ако већ две деценије имамо режиме који су се понашали исто или чак још горе од режима Милана Недића.

Зато, Срби имају јасан избор или ће све домаће издајнике рехабилитовати или ће их све означити као сараднике окупатора и домаће издајнике, јер селективна правда неће изаћи на добро.
 
Zato sto je istorija sakrivena, prekrajana....zato danas ne znamo ni ko je ko ni ko je sta bio..... Napravio se jedan buckuris od istorije gde su isprepletane laz i istina koji je malo ljudi uspelo bar donekle da razbistri, a jedan od njih je po meni Radovan Damjanovic pa ko hoce da cuje nesto vise o Nedicu i tom periodu (ali generalno o svemu sto se tice nase istorije) moze da ode na youtube pa neka trazi ima dosta interesantnog materijala kojem nismo imali pristup u nasem skolovanju. Bez uvida u pravu istoriju tesko je izvrsiti pravdu. Selektivna pravda je upravo rezultat falsifikovane istorije, a ona je falsifikovana bas zato da bi "pravda" mogla da se dodeljuje selektivno zbog necijih licnih interesa, a ne zbog same pravde i istine.
 
Poslednja izmena:
"saradnik okupatora" :lol:
A koji je tvoj dokaz da je, recimo, Zoran Đinđić bio saradnik okupatora? Ne tvrdim da nije, samo me zanima zašto ti to tvrdiš.
Да сам селективно само њега означио, као што то раде неки, твоје питање би имало смисла, овако сви знамо одговор. Чак и ти не сумњаш да је био сарадник окупатора.

И да се разумемо, једно је сарађивати са окупатором да би добили оно што не можемо у условима када нема окупације, а сасвим друго је сарађивати са окупатором, а да та сарадња се плаћа губитком територија и народа.
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top