Saracin: Srbija ne može da postane članica EU bez priznanja nezavisnosti Kosova

ziltoid

Iskusan
Banovan
Poruka
5.860
thumb1.jpg

MOST6

Elita
Poruka
23.999
Mhmmm da da, jesi li to cuo na HTVu ili na nedjeljnoj misi? :lol:
Zato se Zlobina drzava do kraja zvala Jugoslavija, a vi ste se borili za SFRJ tako da ste odma uz “Danke Deutschland” proglasili neovisnost.
Uci nemacki batice i namiguj Šulcu. :lol:
Milošević se krio ispod imena Jugoslavija, a u međuvremenu je rovario protiv iste države i javno promovirao njeno preoblikovanje u Srboslavije. Zato je i na čelu SR Srbije izvršio državni udar na SFRJ.

C0NSIGLIERI

Buduća legenda
Poruka
39.923
Milošević se krio ispod imena Jugoslavija, a u međuvremenu je rovario protiv iste države i javno promovirao njeno preoblikovanje u Srboslavije. Zato je i na čelu SR Srbije izvršio državni udar na SFRJ.
Lupas gluposti, AP su deo R. Srbije i kao predsednik Srbije je imao pravo da je uredjuje kako hoce.
Vama da je bilo do Jugoslavije odcepili bi se sa Slovenijom i kreirali Zapadnu Jugoslaviju, mozda bi i BiH ostala sa vama i rata nebi bilo.
Naprotiv, vi ste i pre Zlobe vrsili teroristicke akte protiv Jugoslavija, ubijali ambasadore, postavljali bombe u avion i bioskope.
Vratili ste se na staro mesto, Nemcima pod noge.
Ja postujem vase opredeljenje, ali nemoj da glumis zrtvu pored svega navedenog i glupo je pricati o vasoj “neovisnosti” jer ce te uvek biti veci kmetovi pod Nemcima nego je bio vas status u YU.

MOST6

Elita
Poruka
23.999
Lupas gluposti, AP su deo R. Srbije i kao predsednik Srbije je imao pravo da je uredjuje kako hoce.
Vama da je bilo do Jugoslavije odcepili bi se sa Slovenijom i kreirali Zapadnu Jugoslaviju, mozda bi i BiH ostala sa vama i rata nebi bilo.
Naprotiv, vi ste i pre Zlobe vrsili teroristicke akte protiv Jugoslavija, ubijali ambasadore, postavljali bombe u avion i bioskope.
Vratili ste se na staro mesto, Nemcima pod noge.
Ja postujem vase opredeljenje, ali nemoj da glumis zrtvu pored svega navedenog i glupo je pricati o vasoj “neovisnosti” jer ce te uvek biti veci kmetovi pod Nemcima nego je bio vas status u YU.
Ne lupam gluposti! AP su imale svoje zakone i prava, koja je Milošević samovoljno ukinuo kontra ustavu i zakonima. I ne samo to, već je izvršio državni udar na federativne strukture Jugoslavije, o čemu očito ti ne znaš ništa.

Tuđman i Kučan nudili su Miloševiću i asimetričnu federaciju i konfederaciju. Milošević je sve to odbio! Tu se vidi kome nije bilo do dogovora.

Ono kad ruski kmet piše drugome o neovisnosti. :lol: Toliko ste slobodni i neovisni da svako malo dolaze strani veleposlanici u Beograd naređivati predsjedniku Srbije što mu je činiti, a glasogovornik Kremlja zapovijeda Srbiji na koje međunarodne skupove smije ići, a na koje ne smije. :lol:

Mi smo pametno i logično procijenili da Milošević želi provesti srbizaciju i centralizaciju Jugoslavije i mudro napustili "gradilište".

MOST6

Elita
Poruka
23.999
:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

NAPOMENA

srbija je vratila stari ustav jugoslavije pre 1974te. koji je PROMENUO HRVAT TITO I SLOVENAC KARDELJ. rusili su osnovnu odredbu ustava DA NIEJ DOZVOLJENO CEPANJE JUGOSLAVIJE i nametnuli da je dozvoljeno osamostaljenje republika, plus jos jedna napomena, NOVI USTAV KOJI JE OSMISLIO HRVAT TITO I SLOVENAC KARDELJ JE SAMO SRBIJU PODELIO NA TRI DELA .

kad vec hrvat pocne nekom da je rusio i mjenjao ustav...

debilizam
Pišeš gluposti. Ustavom iz 1990. godine, SR Srbija je izvršila secesiju od Jugoslavije.

MOST6

Elita
Poruka
23.999
Koliko vas krvate košta ulazak u EU ?

Gledano kroz prizmu EGZODUSA MLADE I RADNO SPOSOBNE POPULACIJE?
Koliko god da košta, imat će veće benefite. Alternativa tome bila je srbizacija Hrvata, gušenje nacionalnog identiteta, politička represija, policijski režim i strahovlada Beograda. Radije neovisna Hrvatska, učlanjenje u EU, nego biti goloruk na meti Beograda. Vidjelo se 1991. godine kada su Hrvati goloruki dočekali srpsku JNA i paravojne formacije.

C0NSIGLIERI

Buduća legenda
Poruka
39.923
Ne lupam gluposti! AP su imale svoje zakone i prava, koja je Milošević samovoljno ukinuo kontra ustavu i zakonima. I ne samo to, već je izvršio državni udar na federativne strukture Jugoslavije, o čemu očito ti ne znaš ništa.

Tuđman i Kučan nudili su Miloševiću i asimetričnu federaciju i konfederaciju. Milošević je sve to odbio! Tu se vidi kome nije bilo do dogovora.

Ono kad ruski kmet piše drugome o neovisnosti. :lol: Toliko ste slobodni i neovisni da svako malo dolaze strani veleposlanici u Beograd naređivati predsjedniku Srbije što mu je činiti, a glasogovornik Kremlja zapovijeda Srbiji na koje međunarodne skupove smije ići, a na koje ne smije. :lol:

Mi smo pametno i logično procijenili da Milošević želi provesti srbizaciju i centralizaciju Jugoslavije i mudro napustili "gradilište".
Opet lupas.
Zlobo je bio sve osim Srbin, a ponajvise Jugoslovenski komunista.
Istina je da je najkrivlji za raspad drzave i to sto navodis da je odbio, ali isto stoji Tudjmanovo “da nismo hteli rat, rata nebi bilo”; sto ce reci da su on i Zlobo nasli zajednicki jezik za privatizacionu pljacku “narodne” svojine.
Ja mogu da budem eventualno samo americki “kmet”, pa sam tako pomocnik pomocnika tvog nemackog gazde :lol:

MOST6

Elita
Poruka
23.999
Opet lupas.
Zlobo je bio sve osim Srbin, a ponajvise Jugoslovenski komunista.
Istina je da je najkrivlji za raspad drzave i to sto navodis da je odbio, ali isto stoji Tudjmanovo “da nismo hteli rat, rata nebi bilo”; sto ce reci da su on i Zlobo nasli zajednicki jezik za privatizacionu pljacku “narodne” svojine.
Ja mogu da budem eventualno samo americki “kmet”, pa sam tako pomocnik pomocnika tvog nemackog gazde :lol:
Ti se opet bezuspješno pokušavaš izvući.

Sasvim je nebitno kakve su bile Slobine preferencije, bitno je ono što je radio i prosuđujem ga na osnovu toga. A ono što sam naveo, Slobo jeste uradio pa bio on komunist, Amerikanac, Rus ili polarni medvjed, sasvim svejedno. Radnje su evidentne i ne mogu se zanemariti.

Tuđmanov citat se namjerno zloupotrebljava i pogrešno tumači. Također, ne stavlja se puni citat. Tuđman je rekao da ne bi bilo rata da su se Hrvati pokunjili, nagoozili Srbima i odustali od svoje neovisnosti. To je sasvim drugačiji kontekst od onog koji se zlonamjerno imputira.

Ma ti si qratz od ovce. :lol: :mrgreen:

C0NSIGLIERI

Buduća legenda
Poruka
39.923
Ti se opet bezuspješno pokušavaš izvući.

Sasvim je nebitno kakve su bile Slobine preferencije, bitno je ono što je radio i prosuđujem ga na osnovu toga. A ono što sam naveo, Slobo jeste uradio pa bio on komunist, Amerikanac, Rus ili polarni medvjed, sasvim svejedno. Radnje su evidentne i ne mogu se zanemariti.

Tuđmanov citat se namjerno zloupotrebljava i pogrešno tumači. Također, ne stavlja se puni citat. Tuđman je rekao da ne bi bilo rata da su se Hrvati pokunjili, nagoozili Srbima i odustali od svoje neovisnosti. To je sasvim drugačiji kontekst od onog koji se zlonamjerno imputira.

Ma ti si qratz od ovce. :lol: :mrgreen:
Ja sam ti upravnik, tj. sve i svja :mrgreen:
Sad kad su Ameri namestili Svabu Rusu na volej i nova zaduzivanja kao ‘45; doci cu u Kroaciju da ti dam zaduzenja :lol:

Обилић

Poznat
Poruka
8.840
Srbija ne može da postane član EU ako ne prizna da je Zemlja ravna ?

Pa naravno, ali poenta je da Srbija kad pogleda šta sve treba da joj budu osobine i ne treba da bude član EU !

- Da dozvoli pederastiju i reklamiranje iste deci.
- Da dozvoli usvajanje dece od istopolnih brakova
- Da ozakoni istopolne brakove
- Da se složi sa komadanjem sopstvene teritorije
- Da u krajnjem slučaju puca u Rusiju
- Da zaigra zapadnjačke igre u kojima je Zapad već vekovima, a mi potpuni početnici

Neka hvala.
Bićemo dobre komšije i usvajati sve njihovo što nam se učini dobro.

Ništa na silu !!!

MOST6

Elita
Poruka
23.999
Britanski i Americki mladji i manji brat.
5eyes su deo iste glave, a svi ostali su na drugoj “razini”; donjoj.
Ma da, idila kod anglofona! :lol:

UK ide odlično. Police prazne, nema tko da radi, ljudi se smrzavaju jer je grijanje preskupo, štrajkovi paraliziraju zemlju.

SAD grca u ideološkim, rasnim, političkim i drugim podjelama i sukobima. Proizvodnja pada, standard puca, država prezadužena, teško da se više mogu uspješno pozabaviti i sobom, a kamoli s drugima. Kanada je tu posve nebitna.

Poruka
20.947

UK ide odlično. Police prazne, nema tko da radi, ljudi se smrzavaju jer je grijanje preskupo, štrajkovi paraliziraju zemlju.

SAD grca u ideološkim, rasnim, političkim i drugim podjelama i sukobima. Proizvodnja pada, standard puca, država prezadužena, teško da se više mogu uspješno pozabaviti i sobom, a kamoli s drugima. Kanada je tu posve nebitna.
Da, da, evo vidim, ljudi mi ode već traže da im preporučim native speaker profesora za hrvatski jer se spremaju za preseljenje.

ИПХ ЗИЛОТ

Veoma poznat
Poruka
12.240

Па каква је онда Европа, ако је Америка одрон - можда шљам (ситан камен) или брабоњак од Немачке?