- Poruka
- 13.556
Pa da podvučemo da samo i isključivo 1 država sveta priča da je današnja Hrvatska NDH.
Lako je videti onda ko je tu u zabludi
Поздрав из НДХ 2.0

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa da podvučemo da samo i isključivo 1 država sveta priča da je današnja Hrvatska NDH.
Ne znam šta je to, verovatno neki protest kao što se kod vas skupi gej parada pa to ne znači da ti i dalje ideš u sauneПоздрав из НДХ 2.0
![]()
Ма ништа ми ви као не знате. "Нема тела, нема дела" ?Ne znam šta je to, verovatno neki protest kao što se kod vas skupi gej parada pa to ne znači da ti i dalje ideš u saune
To ni meni nije jasno. Pljuju po Europi, pljuju po europskim narodima, po svemu europskom, a i dalje ne odustaju od kandidature za članstvo u EU. Tragikomedija!
mislis u gasne komore, a konc.logori su zapravo bili odmaralista, kampoviNe znam šta je to, verovatno neki protest kao što se kod vas skupi gej parada pa to ne znači da ti i dalje ideš u saune
Slobodno mi navedi izvor za taj citat! Nadam se da ga imaš, da ne lažeš.Vatikan: "Srbija ne može da postane članica EU dok svi Srbi ne postanu Hrvati"
![]()
Kad ono, Hrvati i Židovi imaju odlične prijateljske i savezničke odnose, Židovi cijene Hrvatske, kao i ostatak međunarodne zajednice o čemu svjedoči i iskazano priznanje Hrvatskoj da bude svjetski lider u sjećanju na holokaust. To je čast koja se ukazuje samo visokociviliziranim, kulturnim i demokratskim državama.То причаш са собом у огледалу?
Питање је да ли сте и хиљаду живих Јевреја оставили. Све сте их побили, тј. нема кога нисте побили...
Srbi i dalje žive u "stvarnosti" koju su sami sebi konstruirali i u kojoj se osjećaju dobro i zaštićeno. Žalosno po njih, ta "stvarnost" nema neke dodirne točke sa stvarnošću.Pa da podvučemo da samo i isključivo 1 država sveta priča da je današnja Hrvatska NDH.
Kad ono, Hrvati i Židovi imaju odlične prijateljske i savezničke odnose, Židovi cijene Hrvatske, kao i ostatak međunarodne zajednice o čemu svjedoči i iskazano priznanje Hrvatskoj da bude svjetski lider u sjećanju na holokaust. To je čast koja se ukazuje samo visokociviliziranim, kulturnim i demokratskim državama.
Što ti želi nametati Židovima svoje degenerirano mišljenje? Imaju oni svoju glavu i pravo da sebi biraju prijatelje i saveznike. Ti se tu ništa ne pitaš.То је "част" какву рецимо обични грађани указују дегенерисаном и манијакалном локалном криминалцу који им је већ побио пола родбине и који сад изиграва неког бизнисмена и покушава да се опере од своје прошлости, али сваког тренутка може да пукне и да настави да геноцидно убија, као што се већ показало у историји више пута.
Što ti želi nametati Židovima svoje degenerirano mišljenje? Imaju oni svoju glavu i pravo da sebi biraju prijatelje i saveznike. Ti se tu ništa ne pitaš.
Nisam znao da Hrvatska ima teritorijalne sporove s BiH.Pa i Hrvatska ima neresene teritorijalne sporove sa Srbijom,Federacijom i nisam siguran za Sloveniju,pa postala clanica EU.
Židovi su svjesni da su im Hrvati prijatelji i saveznici, a ti samo praviš budalu od sebe s tim tvojim infantilnim razmišljanjima. I djeca su zrelija od tebe.Мислиш да Јевреји нису свесни и да се не сећају шта сте им ви, клеронацисти, урадили и да треба неко да их подсећа на то?
Дај ,прекини да причаш као дете, правиш будалу од себе са оваквим изјавама о историјској свести Јевреја.
Židovi su svjesni da su im Hrvati prijatelji i saveznici,..
Nisam siguran,nemoj me drzati za rec.Hteo sam time nesto drugo da kazem-imali ste spor,eto ti kazes sam sa Slovenijom pa usli u EU.A po njihovim pravilima to nije moguce,ali eto,preskocili su to,zaboravili.A Srbiju stalno kinje za nesto,prosto hoce da daju Kosovu drzavnost,a nas ucenjuju clanstvom.Nisam znao da Hrvatska ima teritorijalne sporove s BiH.Sa Slovenijom se nismo dogovorili, ali budući da smo zajedno u EU, to nije pitanje od kritične važnosti.
Smiješni čovječe, oduvijek je daleeeeeko više antisemita bilo među Srbima, nego među Hrvatima.Пусти сад то саркастично будаласање, него кад правите нови изложбу поводом решења жидовског питања?
![]()
Nitko nije ništa preskočio, već su sami Hrvati i Slovenci uvjerili EU da će sporove riješiti sami. Znači, bez tenzija, sukoba, teških riječi, ometanja pristupanja Hrvatske u članstvo i slično. I vi dadate pismene garancije da se nećete više petljati u Kosovo, pustili bi i vas, nakon izvršenih pristupnih uvjeta, u članstvo.Nisam siguran,nemoj me drzati za rec.Hteo sam time nesto drugo da kazem-imali ste spor,eto ti kazes sam sa Slovenijom pa usli u EU.A po njihovim pravilima to nije moguce,ali eto,preskocili su to,zaboravili.A Srbiju stalno kinje za nesto,prosto hoce da daju Kosovu drzavnost,a nas ucenjuju clanstvom.
EU ne prima nove clanice koje imaju teritorijalne sporove.A sto da se ne petljamo kad je to nasa teritorija?!Nitko nije ništa preskočio, već su sami Hrvati i Slovenci uvjerili EU da će sporove riješiti sami. Znači, bez tenzija, sukoba, teških riječi, ometanja pristupanja Hrvatske u članstvo i slično. I vi dadate pismene garancije da se nećete više petljati u Kosovo, pustili bi i vas, nakon izvršenih pristupnih uvjeta, u članstvo.
Da, pogledao sam. To je ipak radi dosadašnjih iskustava. Što se može, ponekad je potrebno promijeniti pravila u hodu. Očito EU više ne želi primati u članstvo države s teritorijalnim sporovima kako im se opet ne bi dogodili primjeri Hrvatska - Slovenija.EU ne prima nove clanice koje imaju teritorijalne sporove.A sto da se ne petljamo kad je to nasa teritorija?!
Da,gledano iz tog ugla si u pravu.Ta teritorija je okupirana ali ipak nasa.Da, pogledao sam. To je ipak radi dosadašnjih iskustava. Što se može, ponekad je potrebno promijeniti pravila u hodu. Očito EU više ne želi primati u članstvo države s teritorijalnim sporovima kako im se opet ne bi dogodili primjeri Hrvatska - Slovenija.
Koliko ja znam, nema institucija Republike Srbije na tlu Kosova. Ne znam kako ti to objašnjavaš, ali iz mog kuta gledanja to implicira da taj teritorij nije vaš.
Hrvati su imali sličan problem baš sa Srbima početkom 1990-ih, kao i Srbi sada s Albancima na Kosovu. Međutim, postoji razlog zašto sam napisao sličan, a ne isti. Razlike su evidentne. Prvo, "Krajinu" nije nitko međunarodno priznao (čak ni sama Srbija!), a Kosovo priznaje oko 100 država svijeta. Drugo, Hrvati su okončali okupaciju svog teritorija u relativno razumnom roku od 4 godine, dok su Srbi došli u poziciju da imaju problem koji traje duge 23 godine.Da,gledano iz tog ugla si u pravu.Ta teritorija je okupirana ali ipak nasa.
Вероватно сматраш да су већина Хрвата пореклом Срби па одатле изводиш такав закључак, а могуће је да си у праву.oduvijek je daleeeeeko više antisemita bilo među Srbima, nego među Hrvatima.