Шапић: "Сав јавни превоз у Београду ће бити бесплатан од 1. јануара 2025. године"

Занима ме тај Хероин.Ти си први поменуо Хероин.
Слушам?
Isprati malo bolje pisanje, nemoj da si lice sa posebnim potrebama. Čovek kaže da ćemo sad sve plaćati iz poreza, ja mu odgovorim - inače se GSP do sada dotirao iz heroina.
Ne znam šta tebi, a šta njemu nije jasno.

Isprati malo bolje pisanje, nemoj da si lice sa posebnim potrebama. Čovek kaže da ćemo sad sve plaćati iz poreza, ja mu odgovorim - inače se GSP do sada dotirao iz heroina.
Ne znam šta tebi, a šta njemu nije jasno.
Да,тачно је.
Ти си направио неку Пошалицу..ма колико одурна била.
Ја сам погрешио.

Švercovanje legalizovano sad. 😂 Ko je pa kupovao? 😂
Куповало се наравно..како се није куповало?
Спорадично...не куцаш се сваки пут него онда када мислиш да ће Контрола улети.
И нормално је да се плати ЗА ПРЕВОЗ...

Да,тачно је.
Ти си направио неку Пошалицу..ма колико одурна била.
Ја сам погрешио.
Kakva pošalica? Pa i do sada se GSP finansirao iz budžeta grada, a čovek kaže da će sad morati da dajemo od poreza. Dobro da nije rekao kako sutra izlazi Sunce i da je novi dan. Da li ljudi razmišljaju kako se finansira jedan grad ili država?
Ah, da, pre neku noć sam prošao kroz Trg N. Pašića i živo me zanima šta tu košta 6 i po MILIONA evra? Kocke, produžena fontana ili pomeranja spomenika malo udesno?

Kakva pošalica? Pa i do sada se GSP finansirao iz budžeta grada, a čovek kaže da će sad morati da dajemo od poreza. Dobro da nije rekao kako sutra izlazi Sunce i da je novi dan. Da li ljudi razmišljaju kako se finansira jedan grad ili država?
Ah, da, pre neku noć sam prošao kroz Trg N. Pašića i živo me zanima šta tu košta 6 i po MILIONA evra? Kocke, produžena fontana ili pomeranja spomenika malo udesno?
дА ,причају Људи око Пашића да им то раније што је било ..било лепше него што је сад.
Џукеле мислијуове пљачкају буџет.

дА ,причају Људи око Пашића да им то раније што је било ..било лепше него што је сад.
Џукеле мислијуове пљачкају буџет.
Za kraj. Kaže mi komšinica koja radi u jednom gradskom sekretarijatu sigurno 25 god. Izmenjala sam razne ljude i sve političke ekipe, ali ova oko Šapića je definitvno najgluplja. Šta da ti kažem kad je Vesić za njega gospodin čovek.

Za kraj. Kaže mi komšinica koja radi u jednom gradskom sekretarijatu sigurno 25 god. Izmenjala sam razne ljude i sve političke ekipe, ali ova oko Šapića je definitvno najgluplja. Šta da ti kažem kad je Vesić za njega gospodin čovek.
Весић -господин?
Како"Господин" може да буде неко ко је по 3 Пута преоравао Трг и Скадарлију и ко је нА СВОЈУ пРОМОЦИЈУ кЊИГЕ звао једног Бебу Поповића као првог Рецензента?
Далеко је то од неког Господина,то поручи комшиници.

Srpski Radikali su gospoda i džentlmeni
Možda i hoće da uzmu ali zato brat bratu nije im žao kad neko nema pa da mu poklone
Vi to nikada nećetze umeti.
Screenshot_2.jpg
Ako ti nesto daju,do kraja zivota ce to da pricaju. Ni bombonu od njih,izaci ce na nos.

Kazu da mu je ekipa odana,sve sportisti i njihove familije. Generalno taj nivo vlasti nije poznat po intelektu,tu rade stranacki aktivisti,lepe plakate,obilaze glasace,organizuju publiku na mitinzima. Rade u opstinama ali ovo im je prioritet.

Tako je.Ništa nije za dž.Gangula kopira Vučića sa lažnim obecanjima..
I da se fizicki ne plati karta za prevoz , platice se kroz poskupljenje drugih usluga, benzina, struje , infostana , hrane i još što šta što je na nivou grada
Evo danas vest..grobarske usluge poskupljuju ni manje ni više za 60%

U novembarskom računu za Infostan poskupeli su: voda, odnošenje kabastog otpada. U decembarskom računu koga plaćamo u januaru poskupeće i centralno grejanje. Obaveštenje iz Beogradskih elektrana bilo je pri dnu računa.

Ukoliko je planirana prodaja GSP-a normalno je da Šapić najavljuje besplatan prevoz. Koliko ćemo plaćati prevoz kod nekog novog preduzeća?

Za vreme Zamenika Vesića izglasane su promene u Statutu grada koje se odnose na JKP. Pored osnovnog, gradskog komunalnog preduzeća, svaki privatnik, preduzetnik, privredno društvo može da otvori novo preduzeće koje će obavljati iste poslove koje već obavlja JKP.

To je već urađeno sa JKP "Gradska čistoća".

Moguće je da će poskupeti i porez na imovinu.

U novembarskom računu za Infostan poskupeli su: voda, odnošenje kabastog otpada. U decembarskom računu koga plaćamo u januaru poskupeće i centralno grejanje. Obaveštenje iz Beogradskih elektrana bilo je pri dnu računa.

Ukoliko je planirana prodaja GSP-a normalno je da Šapić najavljuje besplatan prevoz. Koliko ćemo plaćati prevoz kod nekog novog preduzeća?

Za vreme Zamenika Vesića izglasane su promene u Statutu grada koje se odnose na JKP. Pored osnovnog, gradskog komunalnog preduzeća, svaki privatnik, preduzetnik, privredno društvo može da otvori novo preduzeće koje će obavljati iste poslove koje već obavlja JKP.

Znači opet ono "nismo se razumeli"?
Pa dokle više te nedorečenosti?
Zloupotreba nije upotreba nego pokvarenost

Prodali su deponiju djubra u Vinci strancima ,ovi napavili elektranu,placamo sto melju otpad i loze. Nezavisno od JKP Gradska cistoca. Placamo strancima sto. odrzavaju deponiju.

Back