Шапић: "Сав јавни превоз у Београду ће бити бесплатан од 1. јануара 2025. године"

Tako je.Ništa nije za dž.Gangula kopira Vučića sa lažnim obecanjima..
I da se fizicki ne plati karta za prevoz , platice se kroz poskupljenje drugih usluga, benzina, struje , infostana , hrane i još što šta što je na nivou grada
Evo danas vest..grobarske usluge poskupljuju ni manje ni više za 60%

Ja Šapića Dr. Gangulu ne varim ne što je iz DS-a, pa samim tim lopov i lažov i sve najgore što je potrebno da bi neko bio za DS ili u DS-u, nego što je bezobrazna sirovina.
Možda je i Vesara došao iz DS-a ali naspram Šapić Dr. Gangule, Vesara je GOSPODIN čovek koji je bar umeo svakog da sasluša ili odvoji pet minuta s nogu.
Ne da mi nije jasno zašto ga je DS pustio da im bude član, nego kako se i SNS zajebao u vezi njega?
Uvuko se Vučiću u bulju.
Kad misli da makne semafor sa kružnog toka?
Jel treba SNS da naiebe zbog njegovih gradskih izuma pa da SNS niko ne glasa ko Djilas kad je uiebo Bulevar pa više niko nije luda da glasa ni njega ni DS?
Dokle više te budjave fore prepravljanja izgradjenog pored toliko gorućih urbanih problema po uvećanom Beogradu?
Jel to neki hit?

Ako se odbiju troškovi za aplikaciju i održavanje i za plate svih kontrolora i svega oko naplate karata itd...
možda budu i u plusu.:D
Treba recimo 600 autobusa, 1200 vozaca, 20 mehanicara i 5 organizatora = 1.3 miliona mesecno za plate
15 mil godisnje za plate
Potrose oko 100hilj lit goriva dnevno( taj podatak sam nasao)150000e = 54miliona
Ukupno 70mil
Svaki beogradjanin po 30 evra godisnje, 2.5 mesecno
Troskove delova nisam racunao, sigurno jos evro mesecno
Izvodljivo AKO SE RADI DOMACINSKI
Ps
Na stranu sto je ovo cist populizam i kupovina naroda

Treba recimo 600 autobusa, 1200 vozaca, 20 mehanicara i 5 organizatora = 1.3 miliona mesecno za plate
15 mil godisnje za plate
Potrose oko 100hilj lit goriva dnevno( taj podatak sam nasao)150000e = 54miliona
Ukupno 70mil
Svaki beogradjanin po 30 evra godisnje, 2.5 mesecno
Troskove delova nisam racunao, sigurno jos evro mesecno
Izvodljivo AKO SE RADI DOMACINSKI
Ps
Na stranu sto je ovo cist populizam i kupovina naroda

JKP "Gradsko Saobraćajno Beograd" kao gradsko preduzeće dobija sredstva iz gradskog budžeta.
Pored rahmetli "Ikarbusa" još uvek nasa voze trolejbusi iz Ukrajine iz perioda SSSR-s
Tu su još uvek češki tramvaji pored onih što nam poklonila Švajcarska kao jeftinije rešenje da ne idu na skupu reciklažu.
A dodajmo i "privatne prevoznike" koji naravno rade po svom sistemu.
Tako da "besplatan prevoz" može biti izvodljiva rabota ako se povećaju nameti kroz druge gradske račune gradjanima i žiteljima Beograda (jer ne mogu biti gradjani pošto su ljomberi teška kategorija)

Aaaa sad sam se setio ko je kriv za sva ova sranja...

STOKA IZ BLOKA

iliti GLASAČI SA NOVOG BEOGRADA

Oni su uzdigli Šapić Dr. Gangulu svojim visokoumnim glasanjem na izborima
A onda on to iskoristio da se prišljamči SNS-u, a sigurno mu neko rekao jer on onakav nije u stanju da ukapira zašto.

NOVI BEOGRAD JE KRIV!
Tražim odgovornost!
Sutra ću da upišem Megatrend pa ću kao studenat da štrajkam u tunelu Zeleni Venac, znate kad ćete prodjete? NIKAD!
Daću ja vama demokratiju...

Ja Šapića Dr. Gangulu ne varim ne što je iz DS-a, pa samim tim lopov i lažov i sve najgore što je potrebno da bi neko bio za DS ili u DS-u, nego što je bezobrazna sirovina.
Možda je i Vesara došao iz DS-a ali naspram Šapić Dr. Gangule, Vesara je GOSPODIN čovek koji je bar umeo svakog da sasluša ili odvoji pet minuta s nogu.
Ne da mi nije jasno zašto ga je DS pustio da im bude član, nego kako se i SNS zajebao u vezi njega?
Uvuko se Vučiću u bulju.
Kad misli da makne semafor sa kružnog toka?
Jel treba SNS da naiebe zbog njegovih gradskih izuma pa da SNS niko ne glasa ko Djilas kad je uiebo Bulevar pa više niko nije luda da glasa ni njega ni DS?
Dokle više te budjave fore prepravljanja izgradjenog pored toliko gorućih urbanih problema po uvećanom Beogradu?
Jel to neki hit?
Ahhhaaa a Seseljevci su kao posteni. Lopingeri nevidjeni,dosli u Srbiju sa najlon kesom,danas milioneri.
A tek sto im je estetiika blago receno dziberska.

Ahhhaaa a Seseljevci su kao posteni. Lopingeri nevidjeni,dosli u Srbiju sa najlon kesom,danas milioneri.
A tek sto im je estetiika blago receno dziberska.

Srpski Radikali su gospoda i džentlmeni
Možda i hoće da uzmu ali zato brat bratu nije im žao kad neko nema pa da mu poklone
Vi to nikada nećetze umeti.
Screenshot_2.jpg

Prevoz treba da bude besplatan, a novac za besplatan prevoz treba obezbediti markicama za ulazak u centar grada koje , to smo vec analizirali , kostaju 5000e godisnje...

Tako bi odjednom Beograd bio bez guzvi , centar cistiji vazduh , i ubrzo bi zaboravili sav smrad i guzve i nerviranja u centru Bg, kao i svinjac na Slaviji..
Ja znam da niko iz vlasti nije toliko pametan, ali to bi BG stavilo na mapu , naravno i gradonacelnika, SVETA...
Grad gde za godisnji ulaz u centar moras platiti pola vrednosti automobila....nekog obicnog, a 10% cene onih koji bi stvarno i usli u centar..

Obracun stvarne elite i seljane u BG....ko ima ima, ko nema, nek kopa nos na parkinzima na novom BG i Mirijevu...gde bi parkirali vozila i prelazili u gradski prevoz...
Sapic lupa, ali neko ko ima jaja i viziju i zna da izracuna bi itekako mogao da na zaprepastenje sve seljanije u Srbiji , lepo sredi i saobracaj i vazduh i izgled i uredjenje BG...i pre bi videli metro , da takav uopste moze da se probije od srpskih seljaka u glavi i jajara na pozicijama...
Da li ce 2000 vlasnika automobila platiti godisnju dozvolu za centar Bg, hoce....garantujem...
To je 10 mil evra...za taj trosak ruske nafte i struje...

Poslednja izmena:
Do sada kad su se karte placale one su bile "garant" u slucaju povrede u vozilima javnog saobracaja...sta se sad desava s tim? Kako dolazati da si u trenutku nezgode bio u vozilu? Ko snosi troskove usled povrede ili smrtnog ishoda? Uz ovoliki broj ucestalih saobracajnih nezgoda sa teskim povredama pa cak i smrtnim slucajevima( udes u Ostruznici,udes u Vodovodskoj) to pitanje ss samo postavlja...

Iskren da budem drago mi je sto sam prestao da vozim gradski autobus...sa ukidanjem reda voznje tek ce doci do haosa...onako je bilo kracenja i ubrzavanja,to stoji,ali uvek van spica..u spicu se pravio interval pa kad se guzva razidje otpravnik nas je jednog po jednog vracao u vreme...

Besplatan sir je samo u mišolovci...ostaje da se vidi koji nameti će biti povećani da bi se ovo "ispeglalo"...akcize,razne policijske akcije usmerene protiv profesionalnih vozača a pod izgovorom povećanja bezbednosti gde se za minut prekoračenja piše 20.000din kazne ili za neotpočetu tj nezaključenu zemlju kazna je 10.000 din i slične gluposti za koje u celoj evropi postoji itekakva tolerancija,a kod nas je nulta :)

Onomade je lopov Đilas uvukao tursku firmu koja je ubirala dobar procenat prihoda od karata za njihovu aplikaciju naplate. Nepotrebno skupo za nepotrebno ubacivanje novog igrača.
To su prihvatile i stiropordžije pa nastavile do isteka ugovora. Sad odjednom besplatno naplaćivanje Put od nepotrebno skupog naplaćivanja gde su se Turci ugradili do potpuno besplatnog prevoza budi sumnju da će u dogledno vreme potpuno privatizovati GSP.

Otisao sam pretproslog leta jednom na 25.maj, istog dana dobio prolivcinu, nevidjene bolove u stomaku i drzao me taj virus dobrih 10 dana. Nikad vise ne idem na otvorene bazene leti.
То исто је причао још један Дискутант,наш..@Dremac..му Ник.
А како фасујете та срања,гутате базенску воду,шта?:eek:

Nego da vas pitam nešto...
Da li ste možda videli, kojim slučajem, koja budaletina čupa sundjer sa sedišta i pravi one rupe po sredini?

Омладина из приградских насеља,
Калуђеричани, Борчани, подавалски сељобери ...

Ови из круга Двојке су луди на други начин
иду улицама и скупљају псећа овна.

(VIDEO) Šapić: "Sav javni prevoz u Beogradu će biti besplatan od 1. januara 2025."​

Jelena Peranović
18. decembar 2024.11:1711:31
Komentara25
Slušaj vest
0:00/0:00

"Sav javni prevoz u Beogradu će biti besplatan", rekao je Aleksandar Šapić, gradonačelnik Beograda.

Foto: Grad Beograd / youtube
.

On je najavio je danas, kako je rekao, "potpun paket socijalnih mera kakvih nije bilo u Beogradu poslednjih 50 godina, a koji će početi da se primenjuje od 1. januara 2025. godine.

Šapić na pres pres konferenciji, koja je u toku, predstavlja planove Grada za 2025. godinu.

- Nema plaćanja karata, nema ni mesečnih karata. Ovom merom Beograd postaje jedini grad u Evropi sa vise od pola miliona ljudi koji ima besplatan javni prevoz - rekao je Šapi i najavio potpunu obnovu voznog parka - i autobusa i tramvaja i trolejbusa.
Kako je naglasio, do kraja 2025. godine u Beogradu neće biti starijeg autobusa od dve godine.

Šta je još sve besplatno​

.
Foto: Jelena Peranović / Ringier
.
Što se ostalih stavki tiče vezanih za socijalnu politiku Grada Beograda, Šapić je podsetio šta je još besplatno u prestonici i koje sve pomoći za građane postoje:
  • besplatni vrtići za svu beogradsku decu (mesečno 33.000 dinara)
  • đačka pomoć porodici - 20.000 dinara (za svakog beogradskog učenika)
  • besplatan ulaz na gradske bazene - za sve Beograđane tokom letnje sezone (ukupna vrednost - 40.000 dinara po osobi)
  • novogodišnji poklon vaučeri vrednosti 6.000 dinara - za svu beogradsku decu do 19 godina i zaposlene u školskim i predškolskim ustanovama
  • besplatan engleski jezik za predškolce (mesečno - 3.500 dinara)

https://www.blic.rs/vesti/beograd/o...voz-u-beogradu-ce-biti-besplatan-od-1/pgg6cr0

Шта би ово?

Вучић решио да даје све за Џ, само да се народ смири?

Добро, сада ће људи чешће ићи бусом, па ће бити мање саобраћајних гужви, ако буде довољно линија.
A odakle pare?

Pa će da ga preuzmu privatnici a oni će đoku da daju besplatno. Gradski prevoz NE MOŽE da bude besplatan. Jednostavno je neizvodljivo. Prvi su uveli foru da babe i dede plaćaju samo 300 din godišnje?!?!?! To je čist bezobrazluk. Ovi seljani koji su se dovukli u Bg a koji su navikli na traktore i mopede uopšte ne kapiraju šta je zapravo "gradski prevoz"
To ***** Šapić je lupilo krstaču na mestu gde je ljigavi Đilas iskopao rupu.
On je doneo odluku da privatna firma naplaćuje karte.
Nisi ispratila uvođenje tog novog sistema u proleće prošle godine jer su ljudima 65+ ukinuli bilo kakvo plaćanje i na godišnjem nivou.

Омладина из приградских насеља,
Калуђеричани, Борчани, подавалски сељобери ...

Ови из круга Двојке су луди на други начин
иду улицама и скупљају псећа овна.
Па сваки Власник приликом шетње свог кућног Љубимца МОРА да покупи тај Измет за њим.
Проблем?

Back