Шапић најавио: После овог мандата, повлачим се из политике

Alter_Ego_

Stara legenda
Poruka
83.165

"SMATRAM DA JE DOSTA" Šapić najavio: Posle ovog mandata, povlačim se iz politike​

Gradonačelnik Beograda, Aleksandar Šapić, najavio je povlačenje iz politike nakon trenutnog mandata
Do kraja mandata najavljuje nastavak vođenja grada i realizaciju socijalnih i saobraćajnih projekata
Blic
3. decembar 2024.09:29
Komentara60
Slušaj vest
0:00/0:00

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić najavio je da se nakon ovog mandata gradonačelnika povući iz politike.

3Wkk9kpTURBXy85YzRhZTMzODFhM2ZmNWYwZWI3YTgwM2IwOTFkYmM3Mi5qcGeRkwLNAxYA3gABoTAF
TNJG_Šapić_Opozicija_apoteka_Beograd_vesti_blic_safe_zt_vp jpeg.jpg

Govoreći o svom radu na poziciji gradonačelnika Beograda rekao je da je na poziciju došao spreman, sa bogatim iskustvom u upravi Novog Beograda i da je devet meseci između dva mandata bio "prvi među jednakima" u Privremenom organu, rekao je on za RTS.
Blic preporučuje
3 NOVA KRUŽNA TOKA U CENTRU GRADA Šapić o setu saobraćajnih rešenja, podeli novogodišnjih VAUČERA i subvencijama za radove u zgradama
Šapić o uvođenju dinamičkog reda vožnje: Planira se i povećanje broja vozila u gradskom prevozu, evo koje još novine su u planu

Šapić: Sa novim parking-prostorom na Banjicu stiže i komunalni red
- A sada, 111. dan svog drugog mandata nastavljam da vodim grad i realizuje projekte, od kojih su socijalna zaštita i saobraćaj među najvažnijim. Nakon ovog mandata smatram da je dosta - kazao je Šapić.
Na pitanje novinara da li to znači izlazak iz politike, Šapić je odgovorio potvrdno.

https://www.blic.rs/vesti/politika/...ke-posle-isteka-mandata-smatram-da-je/8fstj5g

Тако млад, а већ се повлачи из политике. Вучић га је сажвакао и испљунуо. Ко му је крив, продао се за мало власти.

Видиш да пацови напуштају брод.

Шта ти чекаш?
Neće se Alti ništa bitno u tvom životu promeniti čak i da Vučić nekim slučajem izgubi vlast.Ni tad nećeš naći da kažemo devojku.U stvari umesnije bi bilo da se kaže partnerku ili prijateljicu jer ti si u svojim srednjim pedesetim.

Neće se Alti ništa bitno u tvom životu promeniti čak i da Vučić nekim slučajem izgubi vlast.Ni tad nećeš naći da kažemo devojku.U stvari umesnije bi bilo da se kaže partnerku ili prijateljicu jer ti si u svojim srednjim pedesetim.

Грубјешићу, нећеш веровати, али ја сам много млађи од Вучића.

И лепши.

И паметнији.

Грубјешићу, нећеш веровати, али ја сам много млађи од Вучића.

И лепши.

И паметнији.
I još nešto.Verujem da si još uvek izdržavano lice.Da svoj dinar video nisi.Što roditelji mogu da upropaste decu ne može ništa drugo.

Ko pootler i vuqler sto su se povukli. :hahaha:
Пyтлер и Вуqлер немају где.

Гангула ће да бежи у Италију, што даље од напредњака и народа који га не воли и који хоће да га јури по улицама.

Тамо ће да рентира апармтане и тренира друголигашки ватерполо клуб.

Али, бар ће му бити мирна глава.

Пyтлер и Вуqлер немају где.

Гангула ће да бежи у Италију, што даље од напредњака и народа који га не воли и који хоће да га јури по улицама.

Тамо ће да рентира апармтане и тренира друголигашки ватерполо клуб.

Али, бар ће му бити мирна глава.
Gangula bi ti sad ovo potpisao.

Meni ovo tako i zvuči. Pustite me svi na miru. Nije sjajno za nas SNSovce, zato bolje da pobegnem dok još mogu. Ne diratjte me, još malko da se nafatam i nećete me više videti.
Možda može i tako da se kaže a možda gospodin gradonačelnik rezonuje na sledeći način

Kao politički radnik dao sam ovom gradu i ovoj državi svoj maksmum.Nisu sasvim ostvarena moja očekivanja a verovatno ni očekivanja građana koji su mi poklonili poverenje.Uočavam svoje propuste i slabosti.S obzirom da starim,te slabosti bi u budućnosti bile još izraženije.Možda sam nekad i bio ali više nisam među najpodesnijim jedinkama za obavljanje odgovornih dužnosti.Vreme je da se povučem i da olakšam put dolasku drugih sposobnijih od mene.Na taj način pomoći ću građanima i Otečastvu.

Back