- Poruka
- 185.546
Nemoj da se smeješ, Šapić je naša budućnost.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoj da se smeješ, Šapić je naša budućnost.
Šapke je i rekao da je vlast da bi uveo još strože mere protiv korone, tipa karantin od četvrtka do ponedeljka.
nema tu nista od trojke, ana je ljubiteljka pesnikinje sapfe...sapic dacic i vucic odlican trio a ana predvodnik trojke..vrh
više nema, dekintiran je odavnoNisam čuo da ima problem sa kockanjem?
Pa ko je pratio kampanju, mogao je videti da se Šapić u njoj uopšte nije ni predstavljao kao opozicija.
Netačno.
Pa ko prati naše medije zadnjih pola godine, i to posebno u kontekstu ovih sad protesta, mislim da je prilično jasno da je započet proces derusifikacije Srbije.
Kada čovek kaže ma šta neko mislio o meni, ja nisam glup, mislim da je evidentno šta je po sredi tu...da ne vređam sad baš.
lova...Da, meni uopšte nije jasno ni šta on traži u politici, ni kakve su mu zamisli (verovatno ih nema), ni ko glasa za njega i šta očekuje da će ovaj da uradi.
više nema, dekintiran je odavno
To je to, u suštini novi Šešelj, samo mlohav, mekušac i neharizmatičan.
a prema tvojim izvorima...kako stoji finansijski...Prema mojim informacijama, ne kocka se on još od gangulovskih dana.
Mozda Vama muskarcima nije harizmatican ali zenama jeste.(meni licno ne).
a prema tvojim izvorima...kako stoji finansijski...
Kad Vam muskarac objasnjava zasto zene vole drugog muskarca.Verovatno ga žene vole jer izgleda ko drvosječa a priča pristojno.
Bravo presedniče, tako se drži red u stranci, a ne da se širi korona među ljudima. Ovo je primer pravog opozicionog lidera, budućeg gradonačelnika. Da nam je više ovakvih digla bi se Srbija brzo!
moze da se qrci kada mu u stranci nije Denis SefikŠAPIĆ IZBACIO IZ STRANKE KOVAČEVIĆA I RAJČIĆA ZBOG POZIVANJA NA PROTESTE!
Tomislav Kovačević i Srđan Rajčić, oba iz Obrenovca, isključeni su iz daljeg rada i članstva u Srpskom patriptskom savezu zbog samoinicijativnog individualnog istupanja u javnosti van okvira lokalne politike.
Prema Pravilniku SPAS-a, svi lokalni funkcioneri imaju pravo da zastupaju stavove po lokalnim pitanjima u skladu sa sopstvenim uverenjem i onim što smatraju da je najsvrsishodnije za razvoj lokalne sredine, ali nijedan lokalni fukncioner nema pravo da, bez konsultacije sa stranačkim organima, izlazi iz okvira lokalne politike.
https://informer.rs/vesti/politika/...ke-kovacevica-rajcica-zbog-pozivanja-proteste
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Šapić šalje signale Vučiću da može da bude bolji Dačić umesto Dačića.
Verovatno će uslediti i dalja čiščenja protuvučićevskih izdajničkih elemenata iz SPAS-a.
ovo mu je poslednji voz, da se obezbedi...kad ovde kod mene ima likova, a za njih verovatno nikada nisi čuo..prešli su milion u nekretninama...što ne bi i šapićJedno vreme, dok je bio pod istragom, pritiscima i pri zamrzavanju sredstava, prilično loše.
Danas, bolje nego ikada, zapravo.
sešaš se, kako ga je smirio...davno bešemoze da se qrci kada mu u stranci nije Denis Sefik
Dobro je to uradio. Iskreno mislim da bi posle Vučića možda Šapić bio bolji vladar.ŠAPIĆ IZBACIO IZ STRANKE KOVAČEVIĆA I RAJČIĆA ZBOG POZIVANJA NA PROTESTE!
Tomislav Kovačević i Srđan Rajčić, oba iz Obrenovca, isključeni su iz daljeg rada i članstva u Srpskom patriptskom savezu zbog samoinicijativnog individualnog istupanja u javnosti van okvira lokalne politike.
Prema Pravilniku SPAS-a, svi lokalni funkcioneri imaju pravo da zastupaju stavove po lokalnim pitanjima u skladu sa sopstvenim uverenjem i onim što smatraju da je najsvrsishodnije za razvoj lokalne sredine, ali nijedan lokalni fukncioner nema pravo da, bez konsultacije sa stranačkim organima, izlazi iz okvira lokalne politike.
https://informer.rs/vesti/politika/...ke-kovacevica-rajcica-zbog-pozivanja-proteste
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Šapić šalje signale Vučiću da može da bude bolji Dačić umesto Dačića.
Verovatno će uslediti i dalja čiščenja protuvučićevskih izdajničkih elemenata iz SPAS-a.
Da, činjenica da ga vlast podržava, je i dokaz da je Spas lažna opozicija.Dobro je to uradio. Iskreno mislim da bi posle Vučića možda Šapić bio bolji vladar.
Ima neverovatno maskulizovanu facu. Ali politika mu je mekana kao Selena GomezVerovatno ga žene vole jer izgleda ko drvosječa a priča pristojno. Inače koliko sam pročitao žena mu je bila erotski model pa je terao da to napusti kada je posle duge veze oženio.
Da, činjenica da ga vlast podržava, je i dokaz da je Spas lažna opozicija.
Da, prvo treba smeniti narod.Koliko je velik kao sportista toliko je mali kao opozicionar vlasti.
Narod je pao i na izboru opozicije.
svemogući av će "rešiti" i taj problemčić... iseliće Srbe a naseliti migranteDa, prvo treba smeniti narod.
Njemu je dobar u većini slučajeva.svemogući av će "rešiti" i taj problemčić... iseliće Srbe a naseliti migrante