ŠAPIĆ IZBACIO IZ STRANKE KOVAČEVIĆA I RAJČIĆA ZBOG POZIVANJA NA PROTESTE!

Šapke je i rekao da je vlast da bi uveo još strože mere protiv korone, tipa karantin od četvrtka do ponedeljka.

To je to, u suštini novi Šešelj, samo mlohav, mekušac i neharizmatičan.

Sad kada bude nekog sporazuma sa Kosovom, Šapić će ići na TV kao nekada Šešelj da objašnjava da bi on popustio Šiptarima još i više, a ne ovo. I slično.

Zato i neće nikada doći do Šešeljevih 8%.

Nisam čuo da ima problem sa kockanjem?

Pa ko je pratio kampanju, mogao je videti da se Šapić u njoj uopšte nije ni predstavljao kao opozicija. :lol:

Netačno.

Sulejman-Ugljanin.jpg

Pa ko prati naše medije zadnjih pola godine, i to posebno u kontekstu ovih sad protesta, mislim da je prilično jasno da je započet proces derusifikacije Srbije.

Kada čovek kaže ma šta neko mislio o meni, ja nisam glup, mislim da je evidentno šta je po sredi tu...da ne vređam sad baš.
više nema, dekintiran je odavno

Tomislav Kovačević i Srđan Rajčić, oba iz Obrenovca, isključeni su iz daljeg rada i članstva u Srpskom patriptskom savezu zbog samoinicijativnog individualnog istupanja u javnosti van okvira lokalne politike.

Prema Pravilniku SPAS-a, svi lokalni funkcioneri imaju pravo da zastupaju stavove po lokalnim pitanjima u skladu sa sopstvenim uverenjem i onim što smatraju da je najsvrsishodnije za razvoj lokalne sredine, ali nijedan lokalni fukncioner nema pravo da, bez konsultacije sa stranačkim organima, izlazi iz okvira lokalne politike.

https://informer.rs/vesti/politika/...ke-kovacevica-rajcica-zbog-pozivanja-proteste

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Šapić šalje signale Vučiću da može da bude bolji Dačić umesto Dačića. :mrgreen:

Verovatno će uslediti i dalja čiščenja protuvučićevskih izdajničkih elemenata iz SPAS-a.
moze da se qrci kada mu u stranci nije Denis Sefik

Jedno vreme, dok je bio pod istragom, pritiscima i pri zamrzavanju sredstava, prilično loše.

Danas, bolje nego ikada, zapravo.
ovo mu je poslednji voz, da se obezbedi...kad ovde kod mene ima likova, a za njih verovatno nikada nisi čuo..prešli su milion u nekretninama...što ne bi i šapić

Tomislav Kovačević i Srđan Rajčić, oba iz Obrenovca, isključeni su iz daljeg rada i članstva u Srpskom patriptskom savezu zbog samoinicijativnog individualnog istupanja u javnosti van okvira lokalne politike.

Prema Pravilniku SPAS-a, svi lokalni funkcioneri imaju pravo da zastupaju stavove po lokalnim pitanjima u skladu sa sopstvenim uverenjem i onim što smatraju da je najsvrsishodnije za razvoj lokalne sredine, ali nijedan lokalni fukncioner nema pravo da, bez konsultacije sa stranačkim organima, izlazi iz okvira lokalne politike.

https://informer.rs/vesti/politika/...ke-kovacevica-rajcica-zbog-pozivanja-proteste

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Šapić šalje signale Vučiću da može da bude bolji Dačić umesto Dačića. :mrgreen:

Verovatno će uslediti i dalja čiščenja protuvučićevskih izdajničkih elemenata iz SPAS-a.
Dobro je to uradio. Iskreno mislim da bi posle Vučića možda Šapić bio bolji vladar.

Verovatno ga žene vole jer izgleda ko drvosječa a priča pristojno. Inače koliko sam pročitao žena mu je bila erotski model pa je terao da to napusti kada je posle duge veze oženio. :lol:
Ima neverovatno maskulizovanu facu. Ali politika mu je mekana kao Selena Gomez

Back