Mstislav
Legenda
- Poruka
- 66.116
Sapic i AV ce svu Brozovu "stetu" nanetu Srbima sprati blagodatim litijumom.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e ne nego pokojni draza i kalabic to uradili, biseru nas pametniDa, copavi bravar je zamislio, projektovao i vodio izgradnju NBGD. Koliko glup moras da budes da tako sta izlanes.
Nije sedamdesetih postojao goli otokЗато јер би их све послали на Голу оток.
Опет би га отворили.Nije sedamdesetih postojao goli otok
Genije, a da malo procitas o istoriji NBGD? Pa da vidis da je ideja o gradnji NBGD nastala izmedju dva svetska rata. Oh, da, praznoglavi to nije znao. Naravno, zato sto je praznoglav.e ne nego pokojni draza i kalabic to uradili, biseru nas pametni
pa sad mozete da kazete da je ideja bila i iskopavanje litijuma jos 1921Genije, a da malo procitas o istoriji NBGD? Pa da vidis da je ideja o gradnji NBGD nastala izmedju dva svetska rata. Oh, da, praznoglavi to nije znao. Naravno, zato sto je praznoglav.
Све је тачно, осим овог последњег што си написао.indoktrirao komunizmom i rusofilstvom milione ljudi...
Све је тачно, осим овог последњег што си написао.
Ако је неко гушио свим силама русофилију у Србији, то је био Броз.
Зато га и данас сви русофоби воле иаоко наводно мрзе комунизам.
Није. Америка је масонска држава:Rusija je masonska drzava
То није тачно!Rusija je masonska odavno i Putin je glumac masonski klasicni,glumi Rusa kobajagi laznjak.
То није тачно!
Одавно нема лењиниста у руској власти!Tacno Rusijom vlada ta lenjinisticka kamarila oni su pandan Titoistima u Srbiji.Rusija je jedino u doba cara imala prijateljske pretenzije prema Srbiji.Doveli su kao masonski lenjinisti na vlast Tita da tlaci Srbe.A znas zasto,zato sto su lenjinisti htjeli da se osvete Srbima i kralju sto su politicke izbjeglice nakon pada Ruske carevine, davali im utociste u Srbiji.Lenjinisti su jurili politicke cariste kao neprijatelje naroda a takodje mnogi jugoslovneski lenjinisti su bili bijesni I Tito je bio Lenjinista.Zato nisu ni pomogli Srbe 1999 e itd zato su i podrzali gubitak teritorija Srbije.Jer Rusijom vlada I dalje lenjinisticka nomenklatura iz nje je i Putin i cijela ta partija
OK, dobili bi oni drzavu i da njega nije bilo, Hrvatska svakako a mislim da bi i Bosna zarad mira izmedju Srba i Hrvata. Bez obzira ko bio na vlasti jer je takva medjunarodna politika posle raspada istocnog bloka (a mozda bi se to desilo odmah i posle II sv.rata, ko zna). Jugoslavija je samo tragican pokusaj Karadjordjevica i tadasnjih politicara sa obe starne, Broz je samo nastavio to.Logicno je da Hrvatska i Bosna mu dignu spomenik Titu jer im je on donio drzavu svojom politikom.Oni su iz Jugoslavije izasli sa drzavom uradio je mnogo za Antisrpstvo.Svi Antisrbi realno nemaju veceg od njega,vecina njih i ne kapira ko je on po djelima nego se bave nebitnim stvarima.Da li je bio german ili rus itd i koliko je imao zena i sta je jeo u pio
OK, dobili bi oni drzavu i da njega nije bilo, Hrvatska svakako a mislim da bi i Bosna zarad mira izmedju Srba i Hrvata. Bez obzira ko bio na vlasti jer je takva medjunarodna politika posle raspada istocnog bloka (a mozda bi se to desilo odmah i posle II sv.rata, ko zna). Jugoslavija je samo tragican pokusaj Karadjordjevica i tadasnjih politicara sa obe starne, Broz je samo nastavio to.
Sasvim logicno bi bilo da njegove ostatke premeste u rodno mesto a ne da lezi u kompleksu koji zauzima ceo blok u Beogradu. Jer drzava u kojoj je bio diktator nista dobro nije donela samoj Srbiji i tih 35 godina koliko je vladao sa SFRJ su ipak samo mali deo istorije Srbije. Sa nestankom generacija koje pamte njegovo vreme i on ce pasti u zaborav te ce neke buduce generacije moci trezveno da razmisle: sta taj socijalisticki kompleks sa ostacima dikatora znaci za Beograd? Zasto grad i drzava izdvajaju novac za odrzavanje objekata oko groba coveka koji je pao u zaborav ne samo u BGD/SRB nego i u ostaku Balkana? No, racionalno razmisljanje o svemu tome jos nije moguce zbog budala kojiam SFRJ sve znaci. Polako, za 20-25 godina takvih vise nece biti.
У праву је, али није његов посао да држи лекције из историје.https://n1info.rs/vesti/sapic-broz-naneo-vecu-stetu-srpskom-narodu-nego-general-franko-spanskom/
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić, na konferenciji za novinare na kojoj je bilo reči o vozilima javnog prevoza u Beogradu, ponovo se dotakao svoje ideje o izmeštanju Josipa Broza Tita iz Muzeja Jugoslavije. Tom prilikom je stigao i da ga uporedi sa španskim diktatorom generalom Fransiskom Frankom.
„Nećemo mi da prebacujemo Dražu jer ne znamo ni gde mu je grob, nego Josipa Broza„, rekao je Šapić.
N1: Znači general Fransisko Franko i Josip Broz su isto?
„Ja mislim da je Broz veću štetu naneo srpskom narodu nego general Franko španskom. On je pobedio u građanskom ratu i zaštitio Španiju od Drugog svetskog rata“, odgovorio je Šapić.
N1: I bio fašistički diktator…
„Eto sad znate šta mislim o Josipu Brozu kad mislim da je naneo veću štetu srpskom narodu, nego general Franko španskom. To vam je moje mišljenje. A Franko nakon pobede u građanskom ratu je sačuvao i nije učestvovao u fašističkim zlodelima i zlodelima nacista u Drugom svetskom ratu, to je činjenica, neću da se bavim likom i delom Franka, baš me briga za njega, nego sam pokušao da dam primer. Sad se više ne bavite ekshumacijom i premeštajem nego se bavimo generalom Frankom“, smatra gradonačelnik Beograda.
Podsetimo, Šapić je raniej izjavio da je izmeštanje Josipa Broza Tita iz Muzeja Jugoslavije „važno za srpski narod“. Takođe je podneo zvaničnu inicijativu Komisiji za spomenike i nazive trgova i ulica Skupštine Beograda da se Draži Mihailoviću podigne spomenik u parku Terazijska terasa.
Koji smo to mi? Napisao si predugacak tekst za citanje jer je nekoncizan, nema teorije da ukapiras sta si hrteo da kazes, ko su oni a ko mi.Ne pricaj besmislice vi bez Tita i politike njegove kamarile nikada ne biste dobili drzavu.Prvo da bi neko dobio drzavu treba da se stvore ekonomski a i pravni uslovi za to.Kao prvo vama su Titoisti pomogli time sto su vam donijeli status republike a to po Ustavu garantuje pravo da neka zemlja samostalno bez ucesca drugih zemalja jednog dana se osamostali da ste pokrajina bili odlukom Titoista ne biste imali pravo Samos samostalnog odlucivanja.A onda i Ustavom 70 ih Titoisti jedino prave pokrajine po Srbiji a to ne rade po nijednoj drugoj republici a zasto da se jednog dana stvore bezuslovi za separatizam bezocno bi bilo da su napravili republiku i od Vojvodine toliko Srbi ne bi tolerisali.Zasto Slavonija nije bila pokrajina kao Kosovo jer je ne teritoriji republike Hrvatske.
Koji smo to mi? Napisao si predugacak tekst za citanje jer je nekoncizan, nema teorije da ukapiras sta si hrteo da kazes, ko su oni a ko mi.
Istorijska je greska, kardinalna za srpski narod. da se borila za drzavu juznih Slovena, da se borila da Karadjordjevicima napravi veliku drzavu u kojoj bi bili veliki kraljevi, ceo XX vek i dosta u ovom XXI veku su Srbi proziveli u toj iluziji. I kad se sve to na krajuz avrsilo Srbija koja je jedina imala drzavu pre 1918 izasla je iz svoje zablude teritorijalno manja nego sa kraja 1918. Uz milionske zrtve, uz raseljene pripadnike svog naroda koji su isterani sa vekovnih ognjista po drugim drzavama.
I sad se neko ovde buni zasto je neki politicar protiv izmestanja zemnih ostataka diktatora koji je kumovao tragediji Srbije u drugoj polovini XX veka. Naravno, bune se oni ciji su dedovi ili ocevi dosli vlakom bez voznog reda na tudju otetu imovinu, neki koji bi mozda i danas ziveli na svom Grmecu ili Durmitoru da im nije bilo Broza.
Aaaa, ti si Srbin iz Bosne. Tako kazi.Da skratim Titoisti su od formiranja Sfrj pa do njenog raspada preko antisrpskog zakonodavstva stvorili sve moguce uslove da vi posle raspada dobijete svoje drzav ,kada kazem vi msm na Bosance i Hrvate a Crnogorci su vec Imali drzavu istorijski.
Pitanja ?
Zasto Jugoslovenski Ustav nije odredio autonomne pokrajine po Hrvatskoj i Bosni gdje zive Srbi ?
Zasto je Yu ustav odredio postojanje 2 autonomne pokrajine na teritoriji Srbije i time stvorio preduslove za separatizam danasnji u Vojvodini a Kosovo je vec oteto ?
Zasto Srbi 1990 ih nisu Imali pravo na referendume a svi ostali narodi Ex Yu jesu ?
Zar ste stvarno toliko naivni da mislite da vam drzavu nisu donijeli Tito i titoisti ?
Aaaa, ti si Srbin iz Bosne. Tako kazi.