Šapić: Broz naneo veću štetu srpskom narodu nego general Franko španskom (VIDEO)

Mačevalac

Zainteresovan član
Poruka
310
https://n1info.rs/vesti/sapic-broz-naneo-vecu-stetu-srpskom-narodu-nego-general-franko-spanskom/

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić, na konferenciji za novinare na kojoj je bilo reči o vozilima javnog prevoza u Beogradu, ponovo se dotakao svoje ideje o izmeštanju Josipa Broza Tita iz Muzeja Jugoslavije. Tom prilikom je stigao i da ga uporedi sa španskim diktatorom generalom Fransiskom Frankom.

„Nećemo mi da prebacujemo Dražu jer ne znamo ni gde mu je grob, nego Josipa Broza„, rekao je Šapić.

N1: Znači general Fransisko Franko i Josip Broz su isto?

„Ja mislim da je Broz veću štetu naneo srpskom narodu nego general Franko španskom. On je pobedio u građanskom ratu i zaštitio Španiju od Drugog svetskog rata“, odgovorio je Šapić.

N1: I bio fašistički diktator…

„Eto sad znate šta mislim o Josipu Brozu kad mislim da je naneo veću štetu srpskom narodu, nego general Franko španskom. To vam je moje mišljenje. A Franko nakon pobede u građanskom ratu je sačuvao i nije učestvovao u fašističkim zlodelima i zlodelima nacista u Drugom svetskom ratu, to je činjenica, neću da se bavim likom i delom Franka, baš me briga za njega, nego sam pokušao da dam primer. Sad se više ne bavite ekshumacijom i premeštajem nego se bavimo generalom Frankom“, smatra gradonačelnik Beograda.

Podsetimo, Šapić je raniej izjavio da je izmeštanje Josipa Broza Tita iz Muzeja Jugoslavije „važno za srpski narod“. Takođe je podneo zvaničnu inicijativu Komisiji za spomenike i nazive trgova i ulica Skupštine Beograda da se Draži Mihailoviću podigne spomenik u parku Terazijska terasa.

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić, na konferenciji za novinare na kojoj je bilo reči o vozilima javnog prevoza u Beogradu, ponovo se dotakao svoje ideje o izmeštanju Josipa Broza Tita iz Muzeja Jugoslavije. Tom prilikom je stigao i da ga uporedi sa španskim diktatorom generalom Fransiskom Frankom.

Taj čovek očigledno nije mnogo normalan. Šta on ima kao gradonačelnik da se bavi Titom i istorijom od pre 50 godina?!

Jedino što mi pada na pamet je da je neko "uticajan" bacio oko na taj prostor i sada se nekim bulšit pričama zamazuje javnost i preprema teren za otimačinu ;)

Lupa gluposti , jer zeli da aktivira cetnicki pokret da mu se ne raspadne, pa ne moze preko partizana, nego mora preko Tita...

Ebiga brate, sta je tip radio nego brckao se u vodi i povlacio za gacice pod vodom..
Treba ga postovati zbog toga...mesina kao i Bojnicki kasapin , i isto toliko pameti..

Klinci se loze, ima 8 razred i prva dva razreda srednje su po BG cesce nalozeni na cetnicki pokret i okupljaju se, razmenjuju rekvizite kasete, posle im pica postane vaznija od kokarde i ta vrsta brade im se osladi...

Šupić zamajava javnost sa tim pričama o Titu njegov šef glavni šupić guzonja je skoro rekao nekim stranim medijima kako on lično nije neki fan Tita ali da nema ništa od izmeštanja Titovog groba tako da Šupić tu ima ulogu klovna ali je svakako toliko glup da veruje kako je izmeštanje Titovog groba u Kumrovec genijalna ideja i ako bi u tom slučaju u samom Kumrovcu Šupiću digli spomenik u znak zahvalnosti zbog tog čina lol

Htjeli ih preseliti na drugi pašnjak: Volovi usmrtili oca i sina
Napad volova mogao bi biti uzrok smrti 78-godišnjeg muškarca i njegova 52-godišnjeg sina u Norveškoj, objavila je u ponedjeljak policija.

1728643317058.png

Volovi po Norvezanima ne trpe preseljenja na druge parcele tako dobro...

Na primer, poslao staljiniste na Goli otok.
То је пример злочиначке тортуре и насиље титоистичког режима над неистомишљеницима.
Не само то,под изговором борбе против стаљинизма, прогањани су сви русофили у Србији јер се сатрап Тито сврстао на страну запада.

Za ovo jeste u pravu, ali zasto onda podrzava SNS reketiranje domacih privatnika, i autokratiju koja naginje ka diktaturi danas?

N1 novinari su inace potpuni idioti, kao i Sapic.
Није реч о економији, већ о националној политици Тита која је била катастрофална.

Ово болдовано је сто посто тачно.

Није реч о економији, већ о националној политици Тита која је била катастрофална.

Politika Tita je bila vrlo slična današnjoj Kini. Komunistička i represivna. Tada je YU bila vojna i ekomska sila Evrope. Posle kad je na ove prostore došao zapad i doneo neke drugačije vrednosti, takav način uređenja je bio neprihvatljiv, i samo je trebalo da se prešaltamo na novi model. Recimo i Kina sada prihvata neke oblike kapitalizma. Dakle, ključ je bio u reformi, gde bi se zadržalo sve što valja i imali bi kontinuitet. Međutim đoka, došao Sloba i svojom politikom "svi nas mrze" uveo nas u raspad i ratove. Istu takvu politiku fura i naš sadašnji predsednik Vučić. Dakle nije nam Tito ništa uradio, on je bio jedini jak lider na ovim prostorima, nego su posle njega došli miševi koji su nedostojni pozicije na kojoj se nalaze i jedini motiv im je korupcija i rasprodaja. A ovo što priča Šapić je verovatno samo priprema za otimačinu zemlje, zabole njega za Tita, nego zna da se u Srbiji svi lože na te gluposti "uvek je kriv neko iz istorije". Jer, junak si kad blatiš nekoga ko ne može da ti odgovori ;)

Taj čovek očigledno nije mnogo normalan. Šta on ima kao gradonačelnik da se bavi Titom i istorijom od pre 50 godina?!
vi bošnjoguzi ste danas poznati kao tobož najveći antifašisti...

u drugom sv ratu muslimani su dali ispod 3 % u partizanima, manje cak i od slovenije procentualno...
20 000 su dali u najozloglašenije SS jedinice, ostalo u ustaško cvece...

sad ste vi antifašisti a srbi u bosni su fašisti ?
srbi u bosni koji su najviše činili partizanski pokret su danas fašisti a muslimani koji su činili nacističke fromacije su antifašisti...

ludilo mozga...

Srbi mogu da izgrade samo Srbiju....sleduje prcvarnica i nista drugo , tako je bilo do drugog svetskog rata, tako ce biti i sad kad je Srpski mentalitet ponovo dominantan i sveprisutan...

Uostalom zato se mladi i iseljavaju iz Srbije, ne dobijaju mnogo vece pare u inostranstvu , imaju za neke stvari manja prava, ali i tako manja prava su veca nego prosecna prava koja imaju u Srbiji...

A to sto su glasni oni koji su se dokopali prava za sebe, to je za Srbe normalno ...cutis kad te mlate, a qujcis se kad kaplje svuda pa imas i da razbacujes...

Sto su gluplji , Srbi su vise mentalno sadisti....kako ce inace da zaradjuju nego na nerviranje i izazivanje stete makar i sitno svima oko sebe...

Mora da se pusti taj seljacki i zluradi mentalitet...

Back