САОПШТЕЊЕ СРБА СА КОСМЕТА Александар Вучић је бедна кукавица, ево и зашто…

САОПШТЕЊЕ СРБА СА КОСМЕТА Александар Вучић је бедна кукавица, ево и зашто…

Сепаратисти из Приштне су подигли порез прво на 10 а онда и 100% на сву робу која стиже из Србије у јужну српску покрајину. И то није једино понижење Србије... Ова немоћ актуелних власти у Србији која све више добија синдром „нејаког Уроша“ загорчава живот и понижава Србе и на Косову и Метохији.

У свом вишесатном наступу на „Хепи“ телевизији, председник Србије је у исту раван ставио Бриселски и Дејтонски споразум, што је гола лаж. Дејтонским споразумом Срби из БиХ добили су све. Војску, полицију, правосудни систем, телекомуникације и све друго. Бриселским споразумом Александар Вучић је сепаратистима у Приштини предао све. И полицију, и правосудни систем, и телекомуникације као и прећутну сагласност за формирање војске Косова.

Према представницима сепаратистичких власти из Приштине опходи се као према међународно признатим државама уз истицање њихових државних симобала. У Паризу на прослави сто година од победе у Првом светском рату, иако му је саветовано да не иде јер је на скупу била и застава самопроглашене републике Косово, он је предлог одбио, говорећи „зар треба ја председника Француске да терам у мајку мајчину“. Смештајући га на прослави у магарећу клупу организатори су му и „мајку мајчину“ и „оча очевог“ нанизали и понизили. Нажалост, најмања је штета што је он понижен, већ је понижена Србија.

И то није једино понижење Србије. Сепаратисти из Приштне су подигли порез прво на 10 а онда и 100% на сву робу која стиже из Србије у јужну српску покрајину. Одговор Александра Вучића је млак и бескрван јер је бедна кукавица. ЦЕФТА споразум је иначе створен да на робу која иде према Косову Србија не наплаћује царине. Ако је Приштина прекршила споразум онда Србија само треба да поштује Устав и да на сву робу која из Хрватске, Мађарске, Словеније и других земаља а иде према Косову наплати царине. Али ова власт то не сме да учини јер је Александар Вучић бедна кукавица. По већ устаљеном рецепту он подиже борбену готовост, заказује Савет за националну безбедност, што за ефекат има пресипање из шупљег у празно.

И то није једино понижење Србије. Данима је власт најављивала долазак руског воза из Београда у Косовску Митровицу а он је стигао само до Рашке јер га је на прве претње из Приштине Александар Вучић ту зауставио. Зауставио га је јер је бедна кукавица.

Ни хапшење Марка Ђурића није изазвало никакву реакцију Београда зато што је Александар Вучић бедна кукавица.

Када су РОСУ полиција и Хашим Тачи крстарили језером Газиводе адекватног одговора из Београда није било. Нема га јер је Александар Вучић бедна кукавица.

Кумановским споразумом предвиђено је да до хиљаду војника и полицајаца Срба дођу у јужну српску покрајину. Уместо да у случају формирање војске Косова он упозори представнике Запада да ће да испуни овај део споразума он се задовољава тиме да наводно војска Косова само не иде на север Косова и Метохије. Такав његов став проистиче из тога што је бедна кукавица.

И док сепаратисти из Приштине понижавају Србију тзв. Српска листа и даље не напушта нити скупштину нити сепаратистичку владу из Приштине. Не излазе јер је Вучић бедна кукавица па их спречава да је напусте.

У тачки пет одлуке Владе Србије од 6. децембра 2012. године, када је Александар Вучић успоставио границу према јужној српској покрајини, стоји да ће у случају било каквих проблема Београд одбацити интегрисано управљање граничним прелазима. Иако постоји проблем због повећања стопе пореза од 100% Александар Вучић не спроводи одлуку у дело јер је бедна кукавица. Ову одлуку достављамо у прилогу.

Ова немоћ актуелних власти у Србији која све више добија синдром „нејаког Уроша“ загорчава живот и понижава Србе и на Косову и Метохији. Народна пословица Срба са Косова и Метохије каже: „није што су ме били, него што ће да се наваде“ а Албанци су се баш навадили јер је Александар Вучић бедна кукавица.

https://srbin.info/2018/11/22/saopstenje-srba-sa-kosmeta-vucic-je-bedna-kukavica-evo-i-zasto/

Kako se pokrece inicijativa za opoziv predsednika Srbije zbog veleizdaje i kukavicluka?

Narode, ne mogu da verujem koliko vam je vremena trebalo da shvatite tako prostu cinjenicu, koju je, uzgred budi receno, trebalo da znate i pre nego sto se doticni uopste kandidovao za Predsednika?!?!?!

Sta vas cudi.... glasali ste dobili ste sta ste izabrali.

vucko.jpg

Треба да блокира шиптарски саобраћај и да се позове на међународно право које се заснива на реципроцитету. И ћао.

Нема разлога да блокира било шта кад пет година преговара. Плус жути десет година. Па нису ови разбојници са запада глупи, сад има да оде КиМ и Рашка и Војводина.

- - - - - - - - - -

Да додам, неће добити ништа заузврат, мада не знам ко мења територију за "нешто". У 21-ом веку.

Нема разлога да блокира било шта кад пет година преговара. Плус жути десет година. Па нису ови разбојници са запада глупи, сад има да оде КиМ и Рашка и Војводина.

- - - - - - - - - -

Да додам, неће добити ништа заузврат, мада не знам ко мења територију за "нешто". У 21-ом веку.

Vojvodinu nece.
Eno u Rumi montiraju binu povodom obelezavanja prisajedinjenja Srema,Banata Backe i Baranje novonastaloj kraljevini.Kako iz pouzdanih izvora saznajemo, Svetlana Ceca Raznatovic koja ce svojim prisustvom uvelicati ovaj hepening, bice nagradjena sa simbolicnih sedamdeset hiljada evra,dok istovremeno zli jezici tvrde da najveca zvezda nase muzicke scene nastupa besplatno.Narod koji jedan vek od jednog od najvecih dogadjaja u svojoj novijoj istoriji obelezava
uz narodno veselje, je narod koji ne moze da izgubi:rtfm:

Само нека се ти издајници договоре кад ће и шта дати.
Па да шапну и онима из Аутопутева.
Кад идем из Бањалуке у Солун ионако има превише граница.
Не треба ми још једна држава успут.
:mrgreen:

Треба да блокира шиптарски саобраћај и да се позове на међународно право које се заснива на реципроцитету. И ћао.

šiptarski kamioni normalno voze kroz Srbiju, danas sam video bar desetak šlepera

bruka i sramota....

a sta bi ti uradio? kao sto vec znas nisam vucicv fan ali postoji realnost. mi smo mala drzava, slabi smo i to je to. neka proba da se otcepi na primer minesota ili ajdaho- onako jednostrano... mozda i bi ali znaju sta ih ceka. kosovo se samo oslanja na patriote tipa tixi, mita itd...

da li smatras da moj sin starijiji treba da udje u autobus buda raisen i da gine za to? imas li ti neki interes od toga osima da izgubis dete ni za sta.

tebi su sve zene *****
maladici dezerteri a ti si godinama parazitirao na tudjoj grbaci. UZMI PUSKU , I POGINI. IONAKO DECE NEMAS, NEMA STETE.

a sta bi ti uradio? kao sto vec znas nisam vucicv fan ali postoji realnost. mi smo mala drzava, slabi smo i to je to. neka proba da se otcepi na primer minesota ili ajdaho- onako jednostrano... mozda i bi ali znaju sta ih ceka. kosovo se samo oslanja na patriote tipa tixi, mita itd...

da li smatras da moj sin starijiji treba da udje u autobus buda raisen i da gine za to? imas li ti neki interes od toga osima da izgubis dete ni za sta.

tebi su sve zene *****
maladici dezerteri a ti si godinama parazitirao na tudjoj grbaci. UZMI PUSKU , I POGINI. IONAKO DECE NEMAS, NEMA STETE.

šta reći...potrošena je doza patriotizma...ako postoji bar 1 u 1 000 da iskreno veruje u to...dobro je

Back