Saobraćajne nesreće!

Ја редовно излазим ноћу таквим тикванима без позиције и чешљам све по списку... :evil:

Штета за Дачу... евидентно је да највероватније неће више у базен :(

Зна ли ико ишта о Јоцићу? Јел' остао непокретан на крају?

''Икодиновић је примљен је касно синоћ у Клинички центар у Новом Саду са тешким повредама крвних судова руке опасним по живот.''
Ova rečenica mi ceo dan ne da mira.. Povrede ruke, krvnih sudova, a opasno po život??? Iskrvario ili šta?

...mladi vatrepolista primio je autotransfuziju i čak 20 jedinica krvi. Iako je zadobio i povrede glave, najteže su povrede desne ruke, gde je došlo do kidanja arterija i nerava...

daca-ikodinovic-v3.jpg

Evo i snimka auta i motora... Dača je leteo preko 250km/h... A naebaće vozač Juga. Ako nije gledao - zasluženo, ali ako je i gledao u retrovizor, teško da ga je mogao primetiti. Ovaj se stvorio u sekundi niotkud...

Ja bih uveo i zuto svetlo napred na motociklima , mislim da je tako uocljivije danju !

off.jpg
white.jpg
nokya.jpg

Headlights off. .....................................Stock "white" 60/55W H4 bulbs..................................Nokya Hyper Yellow 60/55W H4

Ja bih uveo i zuto svetlo napred na motociklima , mislim da je tako uocljivije danju !

off.jpg
white.jpg
nokya.jpg

Headlights off. .....................................Stock "white" 60/55W H4 bulbs..................................Nokya Hyper Yellow 60/55W H4
Sve je to džaba kada oni idu i ubrzavaju poput F1. A ovaj zakon o dnevnim svetlima će samo dovesti do toga da se slabije vide već nevidljivi motoraši.

Gledao sam ovaj snimak i stvarno te natera na razmisljanje. Dobro je da su spojili sve situacije u jedan video. Kad sam ja gledao bilo je svaka prica za sebe. Poucno u svakom slucaju i evo jos jedan za mlade vozace.

Poslednja izmena:
250 je previse...Posle pada sa 250, samo bi saprali crevom ostatke od nesrecnika.
Mozda gresim, ali je 250 ipak malko previse.

Ја познајем човека који преживео пад са (процењених) 220км/х и који нема трајних последица. Имао је прелом руке и ноге, али је на себи имао одело од 3-4-5 хиљада еура и наводно то га је спасило. Такође познајем полицајца који је радио увиђај после несреће и он ми је потврдио да је процењено да је ишао око 220. Иначе он је ударио директно у крило Пасата који је излазио са њиве и одвалио му комплетан предњи крај.

Е сад... да ли је Дача ишао 250 то немам идеју, јер би се Југо овако згужвао и да је дунуо мало јачи ветар.

Neko prodje pored vas sa 150 pa se trgnete.Imam osecaj da kada opalis u nesto sa preko 200 da se raspadas, i da te crevom sapiraju sa asfalta.Kad udaris kolima motor i prednji deo apsorbuju tu energiju i udarac, ali na motoru toga nema.Direktno udaras telom.
Sav se najezim kad samo pomislim....

Neko prodje pored vas sa 150 pa se trgnete.Imam osecaj da kada opalis u nesto sa preko 200 da se raspadas, i da te crevom sapiraju sa asfalta.Kad udaris kolima motor i prednji deo apsorbuju tu energiju i udarac, ali na motoru toga nema.Direktno udaras telom.

Па погледај положај возача мотора када вози... при директном ударцу он се катапултира са мотора...

Nisu u pravu.

Retko kad motociklista ima direktan udarac telom u auto, uglavnom ga ocese i preleti.

Back