gost 101840
Legenda
- Poruka
- 55.650
Sad će da krenu nezgode...za koji dan počinju godišnji odmori u Evropi, pa će da "nadođu" turci...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Secam se kad je moj matori jednom zaspao za volanom...Idemo nas dvojica auto putem, i on meni objasnjava kako je bio ne nekoj pumpi pored koje prolazimo...U sledecem trenutku, mislim da je u putanju sekunda, kamion krene desno, a ja ne kontam da je zaspao, i kada sam video da je vrag odneo salu, viknem "ALO BRE!"On se tu trgne, i kaze "Pic*a ti materina, sto me ne budis!"![]()

Za liniju treba da se postara oni ljudi koji prave put i koji crtaju te linije

Ti to nešto o meni?Beogradski vozaci su ubedljivo najgori,pre ce da te razmaze o soferku kao muvu nego da stane da predjes na pesacki...

Beogradski vozaci su ubedljivo najgori,pre ce da te razmaze o soferku kao muvu nego da stane da predjes na pesacki...

Onako stariji gospodin, vidi se da je neki kulturni deka... Ode štap, ode kapa, ode cipela... Do tada nisam verovao niti video da čovek može toliko da leti uvis od udarca automobila...
Srećom, prošao je sa lakšim prelomima noge koliko se sećam...Da, ali pešaci to znaju i ne pokušavaju da se qrče...
Ovde kad vidi da si se zaleteo, namerno izlazi na pešački, nešto kao - e pa ko te iebe, ima da staneš kad si se zaleteo...

E moj Dee, tu kod tebe Turci, ovde u BG-u svi, mada uglavnom klinci. Ide leto, kraj školske godine, mnogi će dobiju motore i kola kao nagrade za uspehe...![]()
![]()
Jel Dejan Savicevic kupio sinu za 18. rodjendan Ferrari?Ja mislim da sam procitao negde o tome...

Od kako znam za sebe (a pamtim od 78,79 na ovamo) ona je uvek pod 45 stepeni...