Saobraćajne nesreće!

Secam se kad je moj matori jednom zaspao za volanom...Idemo nas dvojica auto putem, i on meni objasnjava kako je bio ne nekoj pumpi pored koje prolazimo...U sledecem trenutku, mislim da je u putanju sekunda, kamion krene desno, a ja ne kontam da je zaspao, i kada sam video da je vrag odneo salu, viknem "ALO BRE!"On se tu trgne, i kaze "Pic*a ti materina, sto me ne budis!":D:D:D
:rotf:

E moj Dee, tu kod tebe Turci, ovde u BG-u svi, mada uglavnom klinci. Ide leto, kraj školske godine, mnogi će dobiju motore i kola kao nagrade za uspehe... :roll: :thumbdown:

A ovde kad pešaci krenu preko pešačkog, prelazak im traje deceniju...To nogu pred nogu, k'o na "korzo" da su izašli... Nego me teši što ima dovoljno nadrogiranih i pijanih, pa će nekom od njih da litnu kraci, čisto da počnu hitrije preko pešačkog...

Ja sam negde 1991 gledao kako auto sa otprilike 70, 80 km/h udara starca...:lol: Onako stariji gospodin, vidi se da je neki kulturni deka... Ode štap, ode kapa, ode cipela... Do tada nisam verovao niti video da čovek može toliko da leti uvis od udarca automobila...:lol: Srećom, prošao je sa lakšim prelomima noge koliko se sećam...

Jel Dejan Savicevic kupio sinu za 18. rodjendan Ferrari?Ja mislim da sam procitao negde o tome...

ja chuh to negde.

ne znam stvarno sta bih ja svom sinu kupio da imam para. Mozda bih razmisljao o volvu. Nesto sigurno za ludu glavu. I to ili D5 ili slabiji s80 ili s60 sa 140konja.

najverovatnije s80 sa 140konja. Mnogo ce mu biti D5 :)
ne, relano je bolje tako nego ko ovaj sto mu kupi Nissan. Od semafora do semafora 200km/h

To je vezivanje detetu omče oko vrata. Jeste lepo...svaki roditelj voli svoje dete i sve bi mu dao, ali kad para udari u glavu, to je strašno... Zna se kako se počinje...Jugo ili neka slična kanta za učenje, za lupanje u kontejnere, žardinjere i sl. a kasnije sve jače i jače... Isto važi i za motocikl - prvo pa muško - ni manje ni više nego odma 'iljadarka...pa posle tek čuješ - rascopao tintaru...mora iebi ga...prgavo na gasu...

30711469qn8.jpg

Silazak sa Pančevačkom mosta na put za Zrenjanin. Dugačka krivina, kontra nagib, vozači se opuste pa nagaze na mostu i tom brzinom nastave. Svakih dve-tri nedelje menjaju bankinu. Ko hoće da postane kolekcionar ratkapni i znakića, slobodno može da nadje materijal na toj krivini.

Back