Milan_ns
Ističe se
- Poruka
- 2.341
ovaj... Zena- sta se dalo za ocekivati, pa jos pije... Mi muski nikad ne pijemo dok vozimo 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

бен
за овакве слике, згадио ми се живот, не могу ни да једем сад! :бацапеглу:zasto ban,takva je tema,ja je nisam postavljao,samo da vas suocim a vidim kako sam vas suocio ovaj iz ns-a koliko je brzo pogledao,nije smeo da gleda i da cita o cemu se radi misli da je ona vozila,vule kaze koliko sam video,pogledao i pobegao koliko je strasno
zasto ban,takva je tema,ja je nisam postavljao,samo da vas suocim a vidim kako sam vas suocio ovaj iz ns-a koliko je brzo pogledao,nije smeo da gleda i da cita o cemu se radi misli da je ona vozila,vule kaze koliko sam video,pogledao i pobegao koliko je strasno
ma necu te banujem. Naziv teme objasnjava sve. Ne ima slabo srce,nek zaobidje

jos sam postavio link a ne slike odande a na samom linku imaju dva upozorenjama necu te banujem. Naziv teme objasnjava sve. Ne ima slabo srce,nek zaobidje

:shock: Ju hebote!!!! Ispade čovek i pogazi ga drugi auto :shock:
Da prestanemo s ovim, a?
Не знам да ли се ви сећате оно када се на сред новосадског аутопута ''ниоткуда'' појавио шљунак па оно слетело 5-6 аута... ја се нешто не сећам да је тај случај разјашњен, откуд тај шљунак ту... срећом колико се сећам није било озбиљније повређених...auto put je jedino mesto, gde sebi mogu da dozvolim vratolomne brzine. Pa čak i ne na svim mestima na auto putu. Samo prava i pregledna deonica, po mogućnosti bez saobraćaja, jer u sporoj traci je isuviše vozača koji ne koriste retrovizor. Obični putevi sa žbunjem ili ne daj Bože drvećem sa strane - nikako. Idealni vremenski uslovi. Pa čak i tad ne znaš da li će da se nađe otpao šraf sa nekog kamiona. Kad sam već kod auto puta i kamiona...jednom prilikom sam običnog Kadeta suzu 1.6 vozio brzinom od 170 km/h, ka Beogradu. Ispred mene je bila Vektra A. Odjednom lik sa teget Vektrom skreće desno u sporu traku, a ispred mene kamionska guma bez felne. Onako sva pojedena sa strane, sa puno vidljivog korda. Pošto ispred onog sa Vektrom nije bilo nikog, on je na vreme video i pobegao u stranu. Guma na sred brze trake auto puta...čoveče...! Nisam imao vremena za reakciju, naglo kočenje ili iscimavanje... Na toj brzini takav potez je samoubistvo. Znaš onaj osećaj kad ti se odseče ispod kolena...oni trnci u podkolenici... Stiso sam volan i pomislio - šta bude bude...gotovo sad... Srećom je auto bio dovoljno visok, a ja dovoljno precizan da prođem iznad gume. Samo je malo izlupalo odozdo, ali bez posledica po auto, a što je najvažnijie - po nas.
Od tada u srpske auto puteve nemam suviše poverenja.
auto put je jedino mesto, gde sebi mogu da dozvolim vratolomne brzine. Pa čak i ne na svim mestima na auto putu. Samo prava i pregledna deonica, po mogućnosti bez saobraćaja, jer u sporoj traci je isuviše vozača koji ne koriste retrovizor. Obični putevi sa žbunjem ili ne daj Bože drvećem sa strane - nikako. Idealni vremenski uslovi. Pa čak i tad ne znaš da li će da se nađe otpao šraf sa nekog kamiona. Kad sam već kod auto puta i kamiona...jednom prilikom sam običnog Kadeta suzu 1.6 vozio brzinom od 170 km/h, ka Beogradu. Ispred mene je bila Vektra A. Odjednom lik sa teget Vektrom skreće desno u sporu traku, a ispred mene kamionska guma bez felne. Onako sva pojedena sa strane, sa puno vidljivog korda. Pošto ispred onog sa Vektrom nije bilo nikog, on je na vreme video i pobegao u stranu. Guma na sred brze trake auto puta...čoveče...! Nisam imao vremena za reakciju, naglo kočenje ili iscimavanje... Na toj brzini takav potez je samoubistvo. Znaš onaj osećaj kad ti se odseče ispod kolena...oni trnci u podkolenici... Stiso sam volan i pomislio - šta bude bude...gotovo sad... Srećom je auto bio dovoljno visok, a ja dovoljno precizan da prođem iznad gume. Samo je malo izlupalo odozdo, ali bez posledica po auto, a što je najvažnijie - po nas.
Od tada u srpske auto puteve nemam suviše poverenja.
Неко паметан је рекао: "кад седнеш у ауто, једном ногом си у болници, а другом у гробу".![]()
Kad bi se svi pridržavali te devize, svi bi išli pešaka ili na biciklu. Mada i sa bicikle možeš da padneš i poginešНеко паметан је рекао: "кад седнеш у ауто, једном ногом си у болници, а другом у гробу".![]()
A auto industrija bi propala načisto i ne bi imali cepanje ozona
itd itdI narawno wi ste ostawili kamionsku gumu na sred brze trake na auto putu da neko drugi testira reflekse...:wink:
verovatno je trebalo da sa 170 km/h posle par stotina metara stanemo u pomoćnu traku,
pa da upalimo sva 4, pa da se vratimo u rikverc tih par stotina metara,
pa da pogledam levo desno i kad nema nikog, da istrčim na put, zgrabim gumu i odvučem je van puta

Поента је да људи буду само свесни тога. То је више метафора, али може врло лако да буде и реалностKad bi se svi pridržavali te devize, svi bi išli pešaka ili na biciklu. Mada i sa bicikle možeš da padneš i poginešA auto industrija bi propala načisto i ne bi imali cepanje ozona
itd itd
?!!!! А шта је требало да ураде, да стану, истрче на аутопут и склоне гуму?:shock::shock::shock:
verovatno je trebalo da sa 170 km/h posle par stotina metara stanemo u pomoćnu traku,
pa da upalimo sva 4, pa da se vratimo u rikverc tih par stotina metara,
pa da pogledam levo desno i kad nema nikog, da istrčim na put, zgrabim gumu i odvučem je van puta
Ovo 91...jel ti to godište?