gost 386492
Poznat
- Poruka
- 8.208
Jel ima kamera za crveno svetlo u Pozeskoj u smeru od hipodroma ka Banovom brdu? Procitao sam da ima jedna kod OS Josif Pancic ali ona verovatno ne moze da uhvati taj deo koji mene zanima
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Onda je najbolje da uzmeš neku navigaciju sa zadnjim update-om, kartama, poi kamerama.. tu ti je sve, ograničenja brzine, semafori, statične kamere, pješački prelazi i druga upozorenja.te kamere su samo da vidis da li je guzva, a policijske kamere sa tog sajta su samo neke od kamera ima ih jos i ne znam da li kontrolisu brzinu zutu traku ili prolazak na crveno
Ispred mene bio kombi i 4-5 auta i stojim na jednom semaforu kroz dva zelena svetla nisam uspeo da prodjem jer ovi ispred mene zevaju levo desno ne gledaju uopste i kad je treci put prosao kombi mene uhvati zuto ja gas do poda i prodjem na crveno al bilo je bio sam na metar dva od semafora nisam mogao tad da stanem iako znam da sam trebao jos na zutom al eto iznervirao se sto sam cekao toliko a trebali smo svi da prodjemo na prvom semaforuZavisi kako si prošao, ako si prošao bahato stiže kazna, ako si dodao gas na žuto, verovatno neće... Žute trake svima stižu.