Bzuva
Aktivan član
- Poruka
- 1.061
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Drakonske kazne za neodgovorne
http://www.b92.net/automobili/istrazujemo.php?yyyy=2008&mm=09&nav_id=318138
Roditelji koji pretrčavaju ulicu van pešačkog prelaza sa detetom u rukama ili više puta prođu kroz crveno sa detetom u automobilu biće suočeni sa mogućnošću oduzimanja starateljstva, stoji u nacrtu novog Zakona o bezbednosti u saobraćaju......
......Kaznene „tačkice“, o kojima se mnogo priča odkako je upotpunjen nacrt novog zakona, između ostalog vozačima će biti upisane i ukoliko u vozilu nemaju sigurnosno sedište obavezno za decu do 12 godina.
Kakvo je to sigurnosno sediste za dete od 12 godina?To je bre 5.razred.
Niti je novinar kompetentan da meri brzinu, niti si ti sudija.Slažem se da je Beograd put odgovoran za dosta nesreća po gradu, ali ovde je u pitanju samo bahatost i obesnost vozača. Ukoliko je tačno pisanje nekih medija da se kretao brzinom od 130 km/h u ulici u kojoj je ograničenje 50 km/h - kriv je za pogibiju nesrećne žene i treba da odrobija jedno 20-ak godina...
http://www.pressonline.rs/page/stories/sr.html?view=story&id=48312§ionId=39
momak jeste kriv sto je vozio velikom brzinom ali i da je bila regularna za taj deo ulice ko garantuje da neko ne bi izgubio kontrolu nad vozilom?
Пре неколико дана сам са 60 налетео на необележен скинут слој асфалта и то неких 15цм. На путу је било ограничење 100 и нигде није било никаквог знака за радове у току... ишао сам око 80 затим кочио у моменту када сам угледао рупу (била је ноћ па сам касно приметио) и са неких 60 грунуо у рупу... заправо изгледа да су они нешто ту копали и провлачили некакве каблове преко улице и остало им неасфалтирано... Елем, позвао сам полицију да направе записник и поднео сам тужбу против надлежних за одржавање пута. Утврђено је да је дошло до оштећења предњих гума услед наглог кочења и оштећења све четири фелне за које сам тражио да ми се купе тј плате нове. Како се водим као странац судија за прекршаје је на лицу места пресудио у моју корист и сада очекујем исплату. Нарочито ми је драго што је за тај део пута надлежна нека КГ фирма јер сам посебно киван на КГчане
Поента приче, ја на тој деоници неретко идем и 150-170, а све и да сам ишао само 100 и да сам у том моменту шалтао радио грунуо бих у ту рупетину, изгубио контролу над аутом и ко зна шта би после било... дакле, то да је овај лик крив то стоји и апсолутно нема проблема... добиће он своју казну, али да се надлежни из БГ-пута провуку без пар месеци затвора то се никако не би смело дозволити... доста је бре било баханалисања и једних и других... у творЗа све редом... и возаче и путаре и навијаче... а до мојега докле треба да гинемо да би се неко опаметио... све редом ногом у главу па у затвор...![]()
Колика год да је можеш да их зовеш да их обавестиш, а ако ти настане нека штета на колима онда их зовеш да ти праве записник ради утужења надлежног предузећа за одржавање пута.kolika rupa treba da bude da se zove murija ?
hehe, koliko si platio beshe kaznu?
no, javi koliko su ti platili shtetu.

Niti je novinar kompetentan da meri brzinu, niti si ti sudija.

Moj drugar pre par nedelja dovezao Seat Ibizu 1.2 iz Engleske, 2002. godište... Tamo platio 800 funti. Sad je na GB tablice i koštaće ga nešto preko 1000€ da prebaci na naše table i registruje ga. Prebacivanje volana i komandi košta ispod hiljadarke takođe... Ostaje problem brisača... Ali to niko i ne menja.

sta brisaci vrte mesto sa desna na levo sa leva na desno![]()