UltraZvuk
Domaćin
- Poruka
- 3.670
to sam i reko... za to ide kazna koliko ja znam, ne prijava
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Novčana kazna od 5000 pa naviše + sudski troškovi + zabrana polaganja 1 godina.Kolika je novcana kazna? Takodje me zanima kolika je kazna za izazivanje saobracajnog udesa i bezanja sa lica mesta.
Па не видим проблем са накнадном наплатом...
остави се обавештење за брисач и пише судији за прекршаје. Позове се власник који изјави да ли је он паркирао или није и ако није онда ко јесте.
Позове се тај други и ако он призна пише се њему казна,
а ако не онда власнику казна и крај.
То је ствар која треба да се тиче власника, а не оно за појасеве![]()

Kolika je novcana kazna?
Takodje me zanima kolika je kazna za izazivanje saobracajnog udesa
i bezanja sa lica mesta.
Novčana kazna od 5000 pa naviše + sudski troškovi + zabrana polaganja 1 godina.
Što se tiče kazne za izazivanje saobraćajnog udesa,
ona zavisi od toga koji je prekršaj počinjen,
pa je zbog njega nastala saobraćajna nezgoda.
Kolika je novcana kazna? Takodje me zanima kolika je kazna za izazivanje saobracajnog udesa i bezanja sa lica mesta.
Ladno sinoc bio udes, ja naisao 15 sek posle, pomagao povredjenom... direktan udes, ali na srecu pri maloj brzini, pa je povredjeni "samo" razbio glavu. Najveci stos, sto se udes desio bukvalno 150m od zgrade SUP-a... i policiju cekali pola sata! Hitna pomoc nije ni dosla!
Na otvorenom i vežem pojas, ali u gradu ne...
Ladno sinoc bio udes, ja naisao 15 sek posle, pomagao povredjenom... direktan udes, ali na srecu pri maloj brzini, pa je povredjeni "samo" razbio glavu. Najveci stos, sto se udes desio bukvalno 150m od zgrade SUP-a... i policiju cekali pola sata! Hitna pomoc nije ni dosla!
Ladno sinoc bio udes, ja naisao 15 sek posle, pomagao povredjenom...
direktan udes, ali na srecu pri maloj brzini, pa je povredjeni "samo" razbio glavu.
Najveci stos, sto se udes desio bukvalno 150m od zgrade SUP-a...
i policiju cekali pola sata!
Hitna pomoc nije ni dosla!

Na otvorenom i vežem pojas, ali u gradu ne...
kada vozim - nikada se ne vezujem,
ali kada me vozi neko drugi - uvek....
pogresno.
а када не возим онда заборавим да се вежем, али ми није проблем кад се сетим да се вежем 
moguce....
i naravno, nikome ne preporucujem
da to cini....
Ја кад седнем да возим изгледам као они Амери у филмовима, прво вежем појас па онда све остало... jбга навика...а када не возим онда заборавим да се вежем, али ми није проблем кад се сетим да се вежем
![]()