BLAJBI
Zaslužan član
- Poruka
- 103.499
Ti ne odlucujes ni u svojoj kuci.
Mozda cu odlucivati?
Mlad sam, zivot je predamnom......
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti ne odlucujes ni u svojoj kuci.
Al mozak nemas.
Postoji mnogo sarmantniji nacin da se gradjani i turisti prebacuju sa jedne obale na drugu - brodicama, ladjama...to ne bi narusavalo ambijent, naprotiv, cak bi bilo u duhu citavog kompleksa...a zakonski regulisati i organizovati tu aktivnost ne bi trebalo predstavljati nikakav problem za grad Beograd...ali....
Ne radi se o tome, Blajbi, vec o narusavanju jednog ambijenta i prostora, umjesto da se sve snage usmjere na OCUVANJE autenticnosti....Od zicare se nece videti grad.....O Boze, ooooo......
Ne radi se o tome, Blajbi, vec o narusavanju jednog ambijenta i prostora, umjesto da se sve snage usmjere na OCUVANJE autenticnosti....
Ovo bas ne razumem, bez zezanja.
KAKVE autenticnosti?
Duha srednjeg veka, turske mahale, sta li....???
Blajbi, nazovi to kako te volja...Beograd je bio i u turskim i u ugarskim rukama...zavrsio je u srpskim...treba li da zgazimo njegovu bogatu istoriju da bi neko onanisao jer drukcije ne moze da svrsi....Ovo bas ne razumem, bez zezanja.
KAKVE autenticnosti?
Duha srednjeg veka, turske mahale, sta li....???
Blajbi, nazovi to kako te volja...Beograd je bio i u turskim i u ugarskim rukama...zavrsio je u srpskim...treba li da zgazimo njegovu bogatu istoriju da bi neko onanisao jer drukcije ne moze da svrsi....
I dalje ne razumem..
Da li Beograd uopsate treba da se razvija ili ga treba ZAPECI u srednjem veku? Da bude kao autentican....
Vazi li to i za druge evropske gradove koji su bili u rukama osvajaca duze vremena?
Sultan Al Fatih, koji je zauzeo Carigrad, opsjedao je Beograd u jednom pokusaju - i nije uspio...zahvaljujuci Kalemegdanskoj tvrdjavi...ako si ti supalj ko sito, nisu drugi, Blajbika....
Koliko si ti u svom dosadašnjem životu napravio žičara?Kakvo je to pitanje?
Znas li ti koliko za zicaru treba prostora?
NISTA na tvrdjavi ne treba da se rusi da bi se napravila zicara. BAS NISTA!
I dalje ne razumem...
Da li Beograd uopsate treba da se razvija ili ga treba ZAPECI u srednjem veku? Da bude kao autentican....
Vazi li to i za druge evropske gradove koji su bili u rukama osvajaca duze vremena?
Koliko si ti u svom dosadašnjem životu napravio žičara?
Koliko si projekata za pravljenje žičara video?
Daj onda bar jedan primer.Mnogo. Verovatno v ise od bilo koga od vas pametnjakovica.
Sve ima svoju cenu. Pametan čovek vaga šta će dobiti nekom novinom, a šta će izgubiti. Pa kada izvaga onda odluči. Ali, ti to ne razumeš.
Šta je za tebe napred? Ako je napred minsko polje, da li treba ići napred ili ipak zastati? Opet, imam razloga da verujem da ti ne razumeš šta sam te pitao.Ne, ja to ne razumem.
Gadim se malo oinih koji slajfuju u mestu i ne idu napred.
Не знам, може то да буде интересантно. Динамично, нешто се дешава, нешто је у покрету. Београд је динамична метропола, није град-музеј!
Са друге стране, не видим колико озбиљно доприноси саобраћају некаква жичара која људе носи до калемегдана, далеко од сваког трамваја и аутобуса, и где мораш да ходаш доста дуго, стазама које нису идеалне за много људи, док не стигнеш до прве улице. Реално то је идиотско решење за било какав масовни транспорт.
Tu quoque, fili mi?
Французима се десио пожар, а нама напредњаци. Французи су пожар угасили за неколико сата, а кад нас ватрена стихија траје 7 година.
Горело је и нама. Само, као да се ништа није десило.
Pogledajte prilog 543350
Хиландар, 2004. година
Горело је и нама. Само, као да се ништа није десило.
Pogledajte prilog 543350
Хиландар, 2004. година